Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Foto: Ozoliņš un Tikmers saņem Triju Zvaigžņu ordeņus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Ceturtdien, 15.maijā svinīgā ceremonijā Melngalvju namā Valsts prezidents Andris Bērziņš pasniedza Triju Zvaigžņu ordeni hokejistam Sandim Ozoliņam un Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretāram Žoržam Tikmeram, informē president.lv.

Sandis Ozoliņš saņēmis Triju Zvaigžņu ordeņa III šķiru, tādējādi kļūstot par Triju Zvaigžņu ordeņa komandieri. Ordenis viņam piešķirts par ilggadējiem un izciliem sportiskajiem sasniegumiem hokejā un izciliem nopelniem mūsu valsts labā.

Žoržam Tikmeram piešķirta Triju Zvaigžņu ordeņa IV šķira, ieceļot par Triju Zvaigžņu ordeņa virsnieku. Viņam apbalvojums piešķirts par ilggadēju priekšzīmīgu darbu Latvijas sporta nozares organizēšanā un vadīšanā, nopelniem jauno sporta speciālistu sagatavošanā un tālākizglītošanā, aktīvu darbību Latvijas sporta un sporta zinātnes attīstībā, kā arī Latvijas valsts vārda popularizēšanu ārvalstīs.

Kā jau ziņots, lēmums par apbalvojumu piešķiršanu tika pieņemts Ordeņa kapitula sēdē 2014.gada 14.aprīlī.

Foto: president.lv

  +1 [+] [-]

, 2014-05-16 13:39, pirms 10 gadiem
Ozoliņš varēs komandēt savu virsnieku Tikmeru

  -2 [+] [-]

, 2014-05-16 13:39, pirms 10 gadiem
Prieks par to Apsveicu Ozo.
P.s Vienīgais kam prezis ir derīgs- izdalīt ordeņus