Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Iekšlietu ministrija sumina Latvijas olimpiešus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Iekšlietu ministrija sumina Latvijas olimpiešus
Latvijas olimpieši Iekšlietu ministrijā
Foto: iem.gov.lv

Iekšlietu ministrijā šodien notika iekšlietu nozares darbinieku - profesionālo sportistu apbalvošana par teicamiem sasniegumiem Soču ziemas olimpiskajās spēlēs, informē ministrijas preses dienests.

Atklājot apbalvošanas pasākumu, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis klātesošajiem izteica gandarījumu par iespēju Latvijas sabiedrībai divas nedēļas vērot Latvijas sportistu dalību, tai skaitā, iekšlietu nozares sportistu, izcilo startu.

Rihards Kozlovskis: "Izsaku pateicību un lielu prieku par to, ka tieši iekšlietu nozares sportisti ir tie, kuri devuši lielāko artavu medaļu iegūšanā Latvijai šajās XXII Ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos, godam pārstāvot savu valsti un veicinot tās atpazīstamību. Es apzinos, ka gatavošanās olimpiskajām spēlēm ir ilgstošs un nopietns darbs, kas prasījis lielu darbu gan jums, gan jūsu treneriem, ģimenēm un atbalstītājiem. Novēlu, lai arī turpmāk mēs varam ar jums lepoties ne vien kā ar iekšlietu nozares, bet visas Latvijas un arī starptautiska mēroga sportistiem.”

Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane apsveica iekšlietu nozares sportistus ar panākumiem un atzina, ka tiks meklēti risinājumi, kā arī turpmāk atbalstīt iekšlietu nozares daudzsološos sportistus.

Savukārt Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis izteica gandarījumu par sportistu sekmīgo startu, izcīnot Latvijai sudraba un bronzas medaļas, kas tādējādi apliecina arī veiksmīgo Iekšlietu ministrijas un Latvijas Olimpiskās komitejas sadarbību.

Iekšlietu ministrijas apbalvojumus par personīgo ieguldījumu Latvijas sporta attīstībā un izciliem un teicamiem sasniegumiem XXII Ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos, apliecinot augstākā līmeņa sportisko sagatavotību un veicinot Latvijas atpazīstamību pasaulē, saņēma 10 iekšlietu nozares darbinieki – profesionālie sportisti un viens treneris.

Ar Iekšlietu ministrijas Zelta „Goda zīmi” tika apbalvots kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis, bet ar Iekšlietu ministrijas Sudraba „Goda zīmi” - bobslejisti Daumants Dreiškens un Oskars Melbārdis.

Savukārt Iekšlietu ministrijas Pateicību saņēma skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, bobslejisti Oskars Ķibermanis un Intars Dambis, kamaniņu braucēji Andris un Juris Šici, kamaniņu braucējs Oskars Gudramovičs, kā arī skeletonistu treneris Mihails Arhipovs.

Sportisti - Valsts policijas amatpersonas - J.Šics, A.Šics, O.Gudramovičs un treneris M.Arhipovs saņēma arī Valsts policijas apbalvojumu „Jubilejas Goda zīme „Valsts policijai 95 gadi””, savukārt sportisti M.Dukurs, T.Dukurs, O.Melbārdis, D.Dreiškens un O.Ķibermanis saņēma Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Goda rakstus par izciliem sasniegumiem 2014.gada XXII Ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos un Latvijas valsts un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta prestiža celšanu.

Informāciju sagatavoja Iekšlietu ministrijas Administratīvā departamenta Sabiedrisko attiecību un organizatoriskā darba nodaļas vadītāja Gunta Skrebe.

Izmantotie resursi:
www.iem.gov.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-11 20:37, pirms 10 gadiem
sandis44444 rakstīja: Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane apsveica iekšlietu nozares sportistus ar panākumiem un atzina, ka tiks meklēti risinājumi, kā arī turpmāk atbalstīt iekšlietu nozares daudzsološos sportistus.

Godmanes - Pētersones kundze labāk lai meklē risinājumus kā atbalstīt tos cilvēkus un uzlabotu vinju darba vidi kas ir dienestā un dara to darbu ikdienā.. ugunsdzēsējus piemēram!

Vakar VTV bija sižets kad Valmieras Ugunsdzēsējiem viena firma uzdāvina veļasmašīnu lai glābējiem savas apģērbs ir kur izmazgāt!

Šausmas kas notiek šajos depo kur uzturas šie cilvēki no kuriem bieži vien atkarīgas ir cilvēku dzīvības!

Tas ir ārkārtīgi nožēlojami dažubrīd atskārstot kādā valstī mēs patiesībā dzīvojam!!
naudas piešķiršana jau nav no ilžuka atkarīga... par to jau lemj citi..