Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Trīskārtējie čempioni "All Blacks" nosauc PK sastāvu

Juris Miņins
Juris Miņins

Trīskārtējie čempioni "All Blacks" nosauc PK sastāvu
Foto: AFP/Scanpix

Trīskārtējo Pasaules kausa ieguvēju, Jaunzēlandes izlases, galvenais treneris Stīvs Hansens ir nosaucis komandas sastāvu ar kuru viņš plāno doties uz 2019. gada Pasaules kausa izcīņu, kas jau septembra otrajā pusē norisināsies Japānā.

Jaunzēlandes izlase ir Pasaules kausa čempionu tituliem bagātākā planētas izlase, jo šajā turnīrā viņi ir uzvarējuši trīs reizes un arī pēdējos divos finālturnīros Viljama Veba Elisa vārdā nosaukto kausu tieši viņi ir cēluši virs savām galvām.

Šodien vienības galvenais treneris Stīvs Hansens ir nosaucis tos regbistus ar kuriem viņš mēģinās iegūt Jaunzēlandes izlases trešo titulu pēc kārtas.

Jāsaka, ka šajā sastāvā bija arī negaidītas izvēles, jo Hansens ir atteicies no staba Ouvena Frenksa un centra Ngani Laumapī. Tajā pašā laikā komandā ir atrasta vieta Broudijam Retalikam, kurš pašlaik atkopjas no pleca savainojuma un jau pašlaik ir zināms, ka grupu turnīrā viņš nevarēs palīdzēt, taču uz izslēgšanas mačiem uzbrucējam jābūt ierindā. Komandas kapteinis ir palicis nemainīgs - Kīrens Rīds.

Jaunzēlandes izlase vēl līdz pirmajai Pasaules kausa finālturnīra spēlei aizvadīs vienu testu maču, 7. septembrī tiekoties ar Tongas izlasi. Savukārt jau Japānā "All Blacks" spēlēs B pakšgrupā, kopā ar DĀR, Itāliju, Namībiju un Kanādu.

Uz šo brīdi 2019. gada Pasaule kausa sastāvus ir nosaukušas jau septiņas komandas - Anglija, Austrālija, DĀR, Jaunzēlande, Itālija, Argentīna un Fidži.

Jaunzēlandes izlases sastāvs 2019. gada Pasaules kausam regbijā

Uzbrucēji: Dens Kouls, Koudijs Teilors, Laiems Koltmens, Atu Moli, Nepo Laulala, Džo Mūdijs, Angus Tāvao, Ofa Tūngafasi, Broudijs Retaliks, Skots Barets, Sems Vaitloks, Patriks Tuipolotu, Kīrens Rīds, Sems Keins, Ārdijs Savea, Mets Tods, Lūks Džeikobsons.
Aizsargi: Tīdžejs Perenara, Ārons Smits, Breds Vebers, Bodens Barets, Ričijs Mounga, Džeks Gūdhjū, Antons Leinarts-Brauns, Rains Krotijs, Sonijs Bils-Viljamss, Džordijs Barets, Džordžs Bridžs, Reiko Ioanī, Sīvu Rīzs, Bens Smits.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/

  +2 [+] [-]

, 2019-08-28 15:42, pirms 5 gadiem
Vai kāds kanāls Latvijā rādīs pasaules kausu?

  +1 [+] [-]

, 2019-08-28 15:48, pirms 5 gadiem
2011. jau rādīja.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-28 20:40, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: 2011. jau rādīja.
Tik nesen😅

  +1 [+] [-]

, 2019-08-28 20:44, pirms 5 gadiem
Best4sport iepriekš radīja