Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Viaplay un kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Sešu nāciju kausa regbijā 3.kārtas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Viaplay un kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā  Sešu nāciju kausa regbijā 3.kārtas spēles
Ali Praiss
Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 25.februārī un svētdien, 26.februārī notiks Sešu nāciju kausa regbijā 3.kārtas spēles: Skotija – Velsa, Īrija – Francija un Anglija – Itālija. Baudi regbija turnīru, kur spēkiem mērosies īsti vīri, Viaplay platformā un kanālā Viasat Sport Baltic!

Sešu nāciju kausa 3.kārtā uzmanības centrā būs Skotijas un Velsas duelis Murrayfield stadionā Edinburgā. Abām komandām pirmajās divās kārtās ir pa uzvarai un zaudējumam. Skotija uzvarēja Īriju, bet piekāpās Francijai, savukārt Velsa pārspēja Itāliju un zaudēja Anglijai. Pārējās trešās kārtas spēlēs Īrija tiekas ar Franciju un Anglija ar Itāliju.

Kristaps Staņa, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Rētas aplaizītas un par čempioniem vēl var kļūt jebkurš. Skotija palikusi bez kapteiņa un saspēli vadīs jaunais talants Ali Praiss. Vai skoti ir gatavi spēka spēlei? Pret Franciju klājās grūti tieši kontakta spēlē un grupu cīņā. Velsa ir gatava spēlēt spēka spēli no pirmās līdz astoņdesmitajai minūtei, tai pat laikā var arī iegriezt karuseli līdz galvu reibinošam ātrumam. Ļoti līdzīgas komandas, bet katra ar saviem trumpjiem.

Savas dusmas par zaudējumu pirmajā kārtā īri izgāza pār itāļiem, tagad jānomierinās un jāuzņem franču kravas vilciens, kas ir teju jau ieskrējies. Franči lauž visu, kas ir viņu ceļā. Īriem atgriežas Sekstons un spēles temps palielināsies. Pirmais puslaiks var nospēlēt galveno lomu, ja no pirmās līdz četrdesmitajai minūtei Francijai dos iespēju patrenēties un daudz spēlēt ar bumbu - salāgot saspēli, tad otrajā puslaikā var izrādīties, ka iestājas Dievu mijkrēslis.

Angļi domā, ka spēle ar Itāliju būs rēns vakars parkā, izvedot suni pastaigā - brīžiem jāpaskrien, bet kopumā mierīgi. Anglijas spēles uzdevumu sarakstā ir sanest vairāk piezemējumu kā Īrijas izlase otrajā kārtā un neļaut gūt nevienu piezemējumu. Itālijas uzdevums ir viens - iekost tik stipri lai sāp līdz mielēm. "

Sešu nāciju kausa regbijā pirmā kārta kanālā Viasat Sport Baltic un platformā Viaplay:
• Sestdien, 25.februārī VSB 16:20 Skotija – Velsa
• Sestdien, 25.februārī Viaplay 16:20 Skotija – Velsa
• Sestdien, 25.februārī Viaplay 18:45 Īrija – Francija
• Sestdien, 26.februārī Viaplay 16:55 Anglija – Itālija

Visam Sešu nāciju kausa regbijā spēļu grafikam vari sekot līdzi Viasat.lv mājas lapā: https://www.viasat.lv/

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja