Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Lietuva uzvar Zviedriju, Latvijas regbisti finišē trešajā vietā

Krišs Upenieks

Lietuva uzvar Zviedriju, Latvijas regbisti finišē trešajā vietā
Latvijas izlase
Foto: Zigismunds Zālmanis (LRF)

Sestdien, 6. maijā, notika pēdējās divas spēles Eiropas čempionātā Ziemeļu pirmajā konferencē, kur par pēc iespējas augstāku vietu cīnījās arī Latvijas regbisti. Tagad zināms galīgais vietu sadalījums grupā.

Pārsteigumi šoreiz izpalika. Jenčēpingā Zviedrija ar 12:52 zaudēja Lietuvai, bet Luksemburga savā laukumā ar 3:33 atzina grupas līderu Čehijas pārākumu.

Tagad, kad Ziemeļu I konferencē aizvadītas visas spēles, pirmie ar 19 punktiem ir čehi. Viņiem seko lietuvieši ar 14 p. Trešo vietu izcīnījuši Latvijas regbisti, kuru rēķinā ir deviņi punkti. Savukārt zviedriem ir seši p., un jāsamierinās ar ceturto ailīti turnīra tabulā. Visbeidzot Luksemburgai četros mačos izdevies iegūt tikai vienu punktu; viņiem piektā vieta.

Tagad jāgaida rudens, kad mūsu valstsvienībai būs jāsāk jauns Eiropas čempionāta cikls galvenā trenera Sergeja Lisko vadībā.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs, LRF preses sekretārs