Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Kordero un Isa paliek ārpus Argentīnas PK sastāva

Juris Miņins
Juris Miņins

Kordero un Isa paliek ārpus Argentīnas PK sastāva
Santjago Kordero
Foto: AFP/Scanpix

Argentīnas regbija izlase ir kļuvusi par ceturto 2019. gada Pasaules kausa dalībnieci, kas ir nosaukis sastāvu gaidāmajam turnīram. Par lielāko pārsteigumu Mario Ledesmā nosauktajā sastāvā kļuva Fankudo Isas un Santjago Kordero neiekļaušana komandā.

Turpinot gatavošanos 2019. gada Pasaules kausam aizvien vairāk izlases tiek skaidrībā ar tiem spēlētājiem, kas nākošajā mēnesī dosies uz Japānu. Kā ceturtā komanda, kas ir nosaukusi sastāvu ir Argentīnas izlase. Jāsaka, ka tajā kopumā lielu pārsteigumu nebija, jo komandas kodolu veidoja šī gada Super Rugby čempionāta finālistu, "Jaguares" spēlētāji.

Tiesa, vienībā bija arī trīs "eiropieši", t.i., Eiropas klubos spēlējošie argentīnieši – Nikolā Sančezs, Benjamins Urdapileta un Huans Figalo. Tiesa, diviem citiem Eiropas klubu spēlētājiem nav izdevies iekļūt sastāvā. Neskatoties uz lielisko spēli Ekseteras "Chiefs" sastāvā Anglijas Premjerlīgā, ārpus "Los Pumas" sastāva palika Santjago Kordero. Savukārt Fakundo Isa, kurš spēlē spēcīgajā Tulonas vienībā, neatrada vietu sastāvā, jo Mario Ledesmā izvēlējās dot iespēju trešajā Pasaules kausa finālturnīrā uzspēlēt Huanam Manuelam Legizamonam, kurš pēdējā laikā nevar palepoties ar regulāru spēļu praksi "Jaguares" rindās.

Argentīnas izlase turnīru sāks C apakšgrupā kopā ar Anglijas, Francijas, ASV un Tongas izlasēm. Jāatgādina, ka 2007. un 2015. gada Pasaules kausa izcīņā argentīnieši spēja aizspēlēties līdz pat pusfināliem.

Atgādināsim, ka visām divdesmit izlasēm, kas piedalīsies 2019. gada Pasaules kausā līdz 8. septembrim ir jānosauc 31 vīra sastāvs ar kuru tās plāno cīnīties par Viljama Veba Elisa vārdā nosaukto balvu.

Argentīnas izlases sastāvs 2019. gada Pasaules kausam regbijā

Uzburcēji: Nahels Čaparo, Maiko Vivass, Augustins Krīvijs, Hulians Montoija, Santjago Sočino, Huans Figalo, Santjago Medrano, Enrike Pireto, Gido Peti, Tomas Lavanini, Matiass Alemano, Pablo Matera, Tomass Lezana, Havjers Ortega Desio, Markoss Kremers, Rodrigo Bruni, Huans Manuels Legizamons.
Aizsargi: Tomass Kubeli, Felipe Ezkura, Nikolā Sančezs, Benjamins Urdapileta, Džeronimo de la Fuente, Matiass Orlando, Matiass Moroni, Lukass Mensā, Huans Kruzs Malia, Ramiro Mojano, Batista Delgajs, Emiliano Bofeli, Žoakins Tukulets.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/