Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Sagrāvuši Krieviju, itāļi nosauc sastāvu Pasaules kausam

Juris Miņins
Juris Miņins

Sagrāvuši Krieviju, itāļi nosauc sastāvu Pasaules kausam
Itālijas izlase pirms mača pret Krieviju
Foto: SIPA/Scanpix

Itālijas regbija valstsvienība, pēc vakardien izcīnītās uzvaras pār Krieviju, šodien ir nosaukusi sastāvu, kas pārstāvēs valsti 2019. gada Pasaules kausa finālturnīrā.

Vakardien jau ziņojām, ka pārbaudes spēlē Itālijas izlase bez problēmām tika galā ar Krieviju, sagraujot pretiniekus ar 70 punktu pārsvaru (85:15), bet šodien Konors O’Šī ir nosaucis 31 regbistu, kas pārstāvēs "Azzurri" komandu 2019. gada Pasaules kausā, kas nākammēnes sāksies Japānā.

Jāsaka, ka nosauktais sastāvs nav pārsteigums, jo komandas kodolu veido Itālijas Pro 14 čempionāta komandu, Trevīzo "Benetton" un Parmas "Zebre", pārstāvji. Tikpat gan gaidāmi bija arī tas, ka komandā būs daži ārzemēs spēlējošie. Pirmkārt, protams, Serhio Parisē – komandas kapteinis un pieredzējušākais spēlētājs (138 mači izlasē) komandā, kurš šogad nomainīja kluba pierakstu, pametot "Stade Francais" un nomainot to uz Tulonu.

Tāpat komandā ir iekļauts Mišels Kampanjaro no Londonas "Harlequins", aizvadītajā sezonā par Francijas čempionu kļuvušais Leonardo Džiraldini no Tulūzas, Glosteras duets – Kalums Breilijs un Džeiks Poledri, kā arī Mateo Minozi no "Wasps".

Itālijas izlase Pasaules kausa finālturnīra grupu turnīru aizvadīs B apakšgrupā, kopā ar Jaunzēlandes, Dienvidāfrikas Republikas, Namībijas un Kanādas komandām. Turnīra pirmā spēle itāļiem ir paredzēta 22. septembrī, kad viņiem priekšā stāsies Āfrikas otrā spēcīgākā komanda un 2018. gada Zelta kausa čempione, Namībija.

Līdz Pasaules kausam Itālijai vēl ir jāaizvada divas testu spēles, kas abas norisināsies izbraukumā – 30. augustā viņi cīnīsies ar Franciju, bet 6. septembrī viņu pretinieki būs Anglijas regbisti.

Uz šo brīdi, sastāvus gaidāmajam Pasaules kausam ir nosaukušas trīs izlases. Pirms pāris dienām 32 vīru sastāvu nosauca Fidži (vienu spēlētāju viņiem vēl būs jāatskaita), bet pirmie, kas tika skaidrībā ar braucējiem uz Japānu, bija angļi.

Itālijas izlases sastāvs 2019. gada Pasaules kausam regbijā

Uzbrucēji: Simone Ferari, Andrea Lovoti, Tičiano Paskvali, Nikola Kvadžilo, Marko Rikoni, Frederiko Zani, Luka Bidži, Olivjero Fabiani, Leonardo Džiraldini, Dīns Bads, Frederiko Ruza, Davids Sisi, Aleksandro Zani, Maksims Mbanda, Sebastjans Negri, Serhio Parisē, Džeiks Poledri, Abrahams Steins.
Aizsargi: Kalums Breilijs, Džidžlemo Palazani, Tito Tebaldi, Tomaso Alans, Karlo Kanna, Tomaso Benvenuti, Mišels Kampanjaro, Luka Morisi, Matia Belini, Hulio Biseni, Džaidens Heivords, Mateo Minozi, Eduardo Padovani.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/