Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Video: #18 "eXi": sportisti biznesā, pārmaksātie, cik reāla ir Lūša, Ādolfa un Žigas atgriešanās?

Elmārs Pēterāns
Elmārs Pēterāns
Piedāvājam sporta sarunu šova “eXi” 18. epizodi, kurā raidījuma vadītājs Jānis Celmiņš un bijušie sportisti Kristaps Valters , Edgars Lūsiņš un Jurijs Žigajevs, diskutē par šodien sportā aktuālām lietām caur savu pieredzes prizmu.

0:00:00 – 0:04:15 – Ievads un attālināta iepirkšanās “Jāņa Rozes grāmatnīcā”
0:05:20 – 0:19:44 – Sports un bizness. Kur ieguldīts? Kas nopelnīts? Kas pazaudēts?
0:21:50 – 0:42:03 – Pārmaksāts – vai tā var teikt par sportistiem?
0:43:07 – 1:03:33 – Cik reāla ir Žigas, Ādolfa un Lūša atgriešanās profesionālajā sportā?
1:04:38 – 1:38:31 - #PaliecMājās laika viesis Mārtiņš Pļaviņš.

Klausies sev ērtākajā veidā:
Spotify: https://ej.uz/AKspotify
Podbean: https://ej.uz/AKPodbean
Apple Podcasts: https://ej.uz/AKApple
PlayerFM: https://ej.uz/AKPlayerFM
Podkasti.lv: https://ej.uz/eXiDelfi
SoundCloud: https://ej.uz/ArpusKadra
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2020-05-01 11:42, pirms 4 gadiem
Lindai pusmūža krīze?

  +7 [+] [-]

, 2020-05-01 11:54, pirms 4 gadiem
Sākot ar 25:00, ziniet nu nav patīkami klausīties tos konfliktus. Ja nevar noformulēt to domu, tā, lai visi saprot tad jāpaklusē. Liekas, tikai loģiski, ka to vai spēlētājs ir pārmaksāts nosaka vairāku faktoru kopums un jāpiekrīt Žigajevam, ka galvenais tomēr ir sniegums. Lai tiktu tajā bagātākā klubā tev vispirms sevi jāpierāda, ka tu esi cienīgs tur spēlēt. Un tikai loģiski, bagātāks klubs - lielāka alga. Izmantot piemēru, no Venstpils uz Real, pilnīgi nepamatoti, jo tas tā nekad nenotiek, tur taču pa ceļam noteikti būtu vairākas pieturas vēl citos klubos.
Un pārtraukt citus pusvārdā un agresīvā tonī....Šķiet, ka Lūsiņam kāds mazvērtības komplekss, ka nav tik daudz saņēmis un brauc virsū atkal tam Latvijas futbolam un Žigajevam.

  +8 [+] [-]

, 2020-05-01 12:57, pirms 4 gadiem
Jā, Lūsiņš brīžiem pilnīgu sviestu gvelž.

  +5 [+] [-]

, 2020-05-01 18:00, pirms 4 gadiem
Vienmēr likās Lūsiņš ok. Bet šoreiz sapratu, ko citi viņu noliek. Nervozs, spītīgs, ar pieri sienā.

     [+] [-]

, 2020-05-01 20:08, pirms 4 gadiem
Garlaicīgas sarunas...
Tēmas nav garlaicīgas, bet viedokļi gan. Ja neskaita pāris reizes Lūsiņu, tad abi pārējie tā runā, kā itkā baidītos kādu vārdā nosaukt, zin, bez maz vai vēl gaida uz līgumu vai kādu sadarbību. Nu tad jēga iet uz tādu šovu, jēga apspriest tādas tēmas, ja nevari normāli konkrētus piemērus pateikt un visu citu.
Valters pat normāli par saviem parādiem nespēj izteikties, it kā baigi kaut ko runā, bet nu ne vārdus, ne normāli ko pastāstīt var.
Domāju, ka var klapēt šito bodi ciet, šie kadri nav spējīgi noturēt intrigu un skatītāju interesi vairs...

  -2 [+] [-]

, 2020-05-01 20:16, pirms 4 gadiem
Lūsiņš pareizi saka, viņš daudz sarkasmu savā runā ietver un prot pasmieties par situāciju. Inteleģents cilvēks un pareizi arī saka, ka real madrid pa 10k nepirks kaut kādu bomzi, tu esi attiecīgā līmenī un tu vairs nedarīsi konkrētas lietas, ko iepriekš. Ja tu miljonu pelni tu neej turkebabā ēst un nebrauc ar 30 gadus vecu mašīnu uz nobrukšanas robežas.

Cena vienmēr nosaka tavu vērtību, pa lētu naudu labu lietu nenopirksi.

     [+] [-]

, 2020-05-01 20:20, pirms 4 gadiem
Un Lūsiņa doma bija pat ļoti pareiza un tāda ir sporta pasaulē. Paņem to pašu NBA, Latvija un Real bija totāli garām piemērs, bet tas nemaina domu. Tāds pats Džeremijs Lins knapi mākot driblēt ar abām rokām divās nedēlās sev mūža uzturlīdzekļus nopelnīja. Un citi klubi maksāja, tikai jo viņš apstākļu sakritības pēc uzhaipoja NY... Nebūtu tā NY, neviens viņam cenu nepalielinātu un līgā viņš ar nebūtu...
Un Valters ar to atgriešanos un spēju vienā ātrumā kā iepriekš spēlēt... Smieklīgi. Atradis sev baru studentus, kurus tagad apskrējis, apspēlējis baigais varonis. 60 punktus spēlē mest, kā tad.. Cik ilgi, divas spēles? Ieskries trīs reizes zem groza un nākamajā spēlē vairs nespēs paspēlēt. Tak tā īslaicīga fiziskā varēšana ir mānīga un, tik ilgi organismam neesot profesionālā režīmā neko vairāk kā amatieru līmeni reizi nedēļā ar treniņu vienu līdz divām reizēm nedēļā arī nepavilkt. Un tad vēl nāksies iziet cauri visām saišu un locītavu traumām.

  -1 [+] [-]

, 2020-05-01 20:33, pirms 4 gadiem
es zinu labāk rakstīja: Lūsiņš pareizi saka, viņš daudz sarkasmu savā runā ietver un prot pasmieties par situāciju. Inteleģents cilvēks un pareizi arī saka, ka real madrid pa 10k nepirks kaut kādu bomzi, tu esi attiecīgā līmenī un tu vairs nedarīsi konkrētas lietas, ko iepriekš. Ja tu miljonu pelni tu neej turkebabā ēst un nebrauc ar 30 gadus vecu mašīnu uz nobrukšanas robežas.

Cena vienmēr nosaka tavu vērtību, pa lētu naudu labu lietu nenopirksi.
Pilnībā piekrītu, bet vienkārši ir tie, kas nesaprot, ko ar to viņš domāja. Un arī iet runa par momentu! MOMENTU. Nevis par to, ka viņš attīstījies laika gaitā, un tad to vērtību ir dabūjis(Jo par to nav šaubu). Speletajs vienā sezonā, protams, ja viņa reālā vērtība ir teiksim tāda, ka viņš var spelet basketbolu Anglijā, bet tomēr spēlē Francijā.
Reāls piemērs ir par NBA, kur tas Allan Crabbe nopelnīja to savu mazliet pāri 18mil līgumu. Ok, viņš, pirms savas tās labi apmaksātā līguma, nospēlēja dažas spēles un noteikti uz vienu mirkli bija pelnījis līgumā mazliet lielāku algu,par to nav šaubu, bet...vai tā ir viņa vērtībā VISPĀRĪGI!? Un tieši uzsvars uz vispārīgi, tas ir tas par ko iet runa. Nu nav jau arī viņš bomzis, bet es domāju, un arī man daudzi piekritīs, ka tādu summu viņš nebija pelnījis, lai būtu tikpat labs kā turpat blakus atrodamajiem Jimmy Butler, Kyrie Irving vai Kawhi Leonard (Ok, viņiem bija tādi līgumi tajā laikā), bet es neiznu, kurš Crabbe tā varēja novērtēt?
https://hoopshype.com/salaries/play...

  -1 [+] [-]

, 2020-05-01 20:56, pirms 4 gadiem
Raitcha rakstīja: Un Lūsiņa doma bija pat ļoti pareiza un tāda ir sporta pasaulē. Paņem to pašu NBA, Latvija un Real bija totāli garām piemērs, bet tas nemaina domu. Tāds pats Džeremijs Lins knapi mākot driblēt ar abām rokām divās nedēlās sev mūža uzturlīdzekļus nopelnīja. Un citi klubi maksāja, tikai jo viņš apstākļu sakritības pēc uzhaipoja NY... Nebūtu tā NY, neviens viņam cenu nepalielinātu un līgā viņš ar nebūtu...
Un Valters ar to atgriešanos un spēju vienā ātrumā kā iepriekš spēlēt... Smieklīgi. Atradis sev baru studentus, kurus tagad apskrējis, apspēlējis baigais varonis. 60 punktus spēlē mest, kā tad.. Cik ilgi, divas spēles? Ieskries trīs reizes zem groza un nākamajā spēlē vairs nespēs paspēlēt. Tak tā īslaicīga fiziskā varēšana ir mānīga un, tik ilgi organismam neesot profesionālā režīmā neko vairāk kā amatieru līmeni reizi nedēļā ar treniņu vienu līdz divām reizēm nedēļā arī nepavilkt. Un tad vēl nāksies iziet cauri visām saišu un locītavu traumām.
Lins bija ķīnietis!!!!!! Viņu paņēma tikai dēļ mārketinga. Tas ir mazliet citādi. Bet doma Lūsiņam bija pareiza, noteikti.

  +1 [+] [-]

, 2020-05-01 21:00, pirms 4 gadiem
lebron623 rakstīja: Reāls piemērs ir par NBA, kur tas Allan Crabbe nopelnīja to savu mazliet pāri 18mil līgumu. Ok, viņš, pirms savas tās labi apmaksātā līguma, nospēlēja dažas spēles un noteikti uz vienu mirkli bija pelnījis līgumā mazliet lielāku algu,par to nav šaubu, bet...vai tā ir viņa vērtībā VISPĀRĪGI!? Un tieši uzsvars uz vispārīgi, tas ir tas par ko iet runa. Nu nav jau arī viņš bomzis, bet es domāju, un arī man daudzi piekritīs, ka tādu summu viņš nebija pelnījis, lai būtu tikpat labs kā turpat blakus atrodamajiem Jimmy Butler, Kyrie Irving vai Kawhi Leonard (Ok, viņiem bija tādi līgumi tajā laikā), bet es neiznu, kurš Crabbe tā varēja novērtēt?
https://hoopshype.com/salaries/players/2017-2018/
NBA ir jāskatās katrs līgums atsevišķi. Krabem toreiz bija kaut cik normāla trešā sezona un viņš bija restricted free agent. Toreiz šo līgumu deva Bruklina, kurai nebija drafta izvēļu vispār. Tātad lai dabūtu sev kādu spēlētāju, bija jāsola tik, cik citi visticamāk nedotu. Un to varēja darīt, jo algu griesti uzleca tajā gadā augšā un bija daudz brīvo līdzekļu. Portlenda beigās pielīdzināja. Bet nu tā arī radās viņa pārmaksātība, tas tiesa.

     [+] [-]

, 2020-05-01 22:23, pirms 4 gadiem
RR8 rakstīja: Sākot ar 25:00, ziniet nu nav patīkami klausīties tos konfliktus. Ja nevar noformulēt to domu, tā, lai visi saprot tad jāpaklusē. Liekas, tikai loģiski, ka to vai spēlētājs ir pārmaksāts nosaka vairāku faktoru kopums un jāpiekrīt Žigajevam, ka galvenais tomēr ir sniegums. Lai tiktu tajā bagātākā klubā tev vispirms sevi jāpierāda, ka tu esi cienīgs tur spēlēt. Un tikai loģiski, bagātāks klubs - lielāka alga. Izmantot piemēru, no Venstpils uz Real, pilnīgi nepamatoti, jo tas tā nekad nenotiek, tur taču pa ceļam noteikti būtu vairākas pieturas vēl citos klubos.
Un pārtraukt citus pusvārdā un agresīvā tonī....Šķiet, ka Lūsiņam kāds mazvērtības komplekss, ka nav tik daudz saņēmis un brauc virsū atkal tam Latvijas futbolam un Žigajevam.
Tu ar nesaprati Edgaru. Labs piemeers bija par Abromovichu.

  +2 [+] [-]

, 2020-05-02 01:57, pirms 4 gadiem
Lūsińš bull shit runā, grib tēlot gudru, bet pats Nesaprot kadu stulbību gvelž !

  +2 [+] [-]

, 2020-05-02 06:07, pirms 4 gadiem
Man interesanta tēma bija par atgriešanos.Ādolfs un Žiga reāli sprieda,bet Lūsiņš ,kad pateica ,cik tur ilgā laikā laikā būtu gatavs OHL ,tad iesmēju,jo jau Prizmā viņš beigās bija nekāds.Protams Ādolfam 39 gadi un ko tur vairs runāt par atgriešanos,bet Lūsiņš un Žiga pēc gadiem mierīgi vēl varētu spēlēt.

     [+] [-]

, 2020-05-02 15:47, pirms 4 gadiem
Nu kāds vēl varētu mierīgi spēlēt, nav jau jēgas kaut kur pa krūmu līgām sisties, uzskatu, ja netēmē uz augstāko līmeni, meklē citu dzīves jomu, kur vari būt izcils, nevis viduvējība

     [+] [-]

, 2020-05-06 14:47, pirms 4 gadiem
es zinu labāk rakstīja: Lūsiņš pareizi saka, viņš daudz sarkasmu savā runā ietver un prot pasmieties par situāciju. Inteleģents cilvēks un pareizi arī saka, ka real madrid pa 10k nepirks kaut kādu bomzi, tu esi attiecīgā līmenī un tu vairs nedarīsi konkrētas lietas, ko iepriekš. Ja tu miljonu pelni tu neej turkebabā ēst un nebrauc ar 30 gadus vecu mašīnu uz nobrukšanas robežas.

Cena vienmēr nosaka tavu vērtību, pa lētu naudu labu lietu nenopirksi.
man jau liekas ka viņi pērk gan spēlētājus pa 10 - 30 000 ....
bet tie ir 10 gadīgi bērni... lai dabūtu savās skolās cerībā ka izaugs kaut kas jēdzīgs... no 100 izaug labi ja 3 kas der galvenajam sastāvam...

     [+] [-]

, 2020-05-06 14:55, pirms 4 gadiem
marcanato rakstīja: Tu ar nesaprati Edgaru. Labs piemeers bija par Abromovichu.
visi labi saprata Lūsiņu... ka Abramovičs par spēlētāju nemaksās pāris tūkstošus... ka viņš maksās par spēlētāju lielu naudu, jo to prasa kluba prestižs... BET... kapēc lai CHELSEA pirktu Šteinboru, Uldriķi, Ikaunieku par 30 miljoniem, ja viņi tam līmenin neder pat kā sparinga partneri? Abramovičam vajag tā brīža labākie spēlētāji, ko par tādu naudu var dabūt...
par pārnaksātajiem - pirmais ienāca prātā Liverpūles vārtsargs, kurš izgāza ČL finālu... maksāja lielu algu... bet gada atbildīgākajā mačā 2 rupjas kļūdas... un tagad nezin kur to vārtsargu likt...