Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

"LAI SANĀK!" Piektajā jubilejas sezonā "eXi" sanāks TC "Domina Shopping"

TV raidījums
TV raidījums

Ceturtdien, 24. augustā, startēs sporta sabiedrībā iemīļotā sarunu šova “eXi” piektā sezona. Jubilejas sezonā “eXi” saviem faniem ir sarūpējis vairākus jaunumus, starp tiem – par raidījuma atbalstītāju kļuvis tirdzniecības centrs “Domina Shopping”, kura centrālais laukums (starp restorāniem “Vairāk Saules” un “Burger King”) tagad divas reizes mēnesī kļūs par filmēšanas studiju. Līdztekus šī sezona būs īpaša ne vien vizuāli, bet nedaudz atšķirsies arī saturiski un tematiski.

“Visam labajam reiz pienāk beigas un pavisam nemanot paskrējis atvaļinājumu laiks, taču tā dzīvē iekārtots - kaut kā beigas ir arī kaut kā jauna sākums, un šis laiks jau piekto gadu manā dzīvē iezīmējas ar jaunas “eXi” sezonas startu,” smejot teic raidījuma producents un vadītājs Jānis Celmiņš.

Raidījuma veidotāji vēlreiz saka paldies ceturtās sezonas “eXiem” – Latvijas sporta grandiem vārda vistiešākajā nozīmē – Kasparam Gorkšam, Jānim Blūmam un Oļegam Sorokinam. “Jūs bijāt jaudīgi un esat jaudīgi. Raidījuma galvenā vērtība ir bijušo sportistu atklāti stāsti no viņu karjerām. To centīsimies saglabāt par nemainīgu uzdevumu, taču šosezon nedaudz vairāk runāsim par sportistu dzīvi pēc profesionālā sporta posma beigām, nešaubīgi atceroties viņu veikumu arī profesionāļu gaitās. Jubilejas sezonā “eXi” nedaudz mainīsies, mums vairs nebūs vienota sastāva visu sezonu, bet gan krietni staipīgāks formāts. Uz katru no raidījumiem aicināšu citus sarunu biedrus, reizēm vienu, reizēm divus, bet reizēm, iespējams, būsim arī plašākā sastāvā. Piektajā sezonā vēlos iedot vārdu arī tiem bijušajiem sportistiem, kuru sporta veidi pirmajās četrās “eXi” sezonās atstāti novārtā. Mums ir ļoti daudz bijušo atlētu, kuru panākumi nepamatoti aizmirsti, tāpēc šosezon atgādināsim arī par viņiem. Nešaubos, ka mūs visus sagaida vēl viena spilgta un aizraujošiem stāstiem bagāta sezona. Tā, nu, sanācis, ka raidījuma jaunās mājvietas jeb tirdzniecības centra “Domina Shopping” sauklis ir “Lai sanāk!”. Tad nu, lai mums visiem kopā sanāk!” pirms jaunās sezonas sākuma saka Celmiņš.

“Mēs, “Domina Shopping” komanda, patiesi mīlam sportu! To apliecina sporta veidu virkne, kuru esam atbalstījuši daudzu gadu garumā - hokejs, bokss, rallijkross, skriešana, basketbols, para-sports u.c. Tāpēc patiesi priecājamies par sadarbības uzsākšanu ar “eXi” raidījumu – esam pārliecināti, ka tā radītais sporta saturs iedvesmos mūsu apmeklētājus kļūt vēl aktīvākiem un sportiskākiem”, saka Dina Bunce, t/c “Domina Shopping” direktore.

Jaudu raidījumam jubilejas sezonā nodrošinās "Inshcape Motors" un "Ford", bet veldzi - "Vytautas" minerālūdens.

Piektās sezonas pirmā "eXi" epizode ceļu pie saviem skatītājiem uzsāks jau nākamajā ceturtdienā, 24. augustā.

Kā ierasts, arī šosezon sporta sarunu šovs “eXi” būs skatāms katru otro ceturtdienu plkst. 21.30 kanālā “TV4”, bet atkārtojumi - piektdienu rītos plkst. 8.30. Tāpat raidījums būs pieejams arī internetā – portālā Sportacentrs.com, bet spilgtākie raidījuma fragmenti - “eXi” sociālo tīklu kontos (tagad arī "TikTok") un citos Latvijas medijos. Savukārt, audio satura patērētāji “eXus” varēs atrast un klausīties populārākajās audio straumēšanas vietnēs.

“eXi” sociālo tīklu konti:

YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports

     [+] [-]

, 2023-08-18 15:39, pirms 8 mēnešiem
Gribētos kādu ex-volejbolistu, handbolistu, riteņbraucēju, ziemas sporta veidu pārstāvi, tenisistu. Hokejs, basketbols, futbols pietiekami apspriesti.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-18 16:14, pirms 8 mēnešiem
Valts Mihelsons, Mihails Arhipovs, Martins Dukurs, Intars Dambis - domāju šiem būtu, ko pastāstīt. Cerams, ka 5.sezona būs vēl labāka, lai gan Oļega Sorokina stāstus grūti pārsist 😄

     [+] [-]

, 2023-08-18 16:34, pirms 8 mēnešiem
Varētu iesaistīt dažāda vecuma bijušos sportistus. Cerams, nebaidīsies uzaicināt arī mazāk populāru sporta veidu pārstāvjus. Kaut nedaudz atvērt aizkulises uz svarcelšanu (kādu ietekmi atstāj uz sportista veselību pēc karjeras beigām), šaušanu, airēšanu u.c. Protams ir sporta veidi , kuri interesē vairāk, bet kaut reizi var arī paklausīties par mazāk zināmiem.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-18 18:21, pirms 8 mēnešiem
Ledu, groza un pēdas bumbu kā kolektīvos sporta veidus saturiski ir grūti aizvietot pēc virtuves intereses pakāpes

  -1 [+] [-]

, 2023-08-18 20:45, pirms 8 mēnešiem
Kas tad nu no lielajiem plašumiem Akropoles veikalos līdz Dominai nonākam ko tad tā??

  -1 [+] [-]

, 2023-08-18 22:46, pirms 8 mēnešiem
RitvarsKarklins rakstīja: Valts Mihelsons, Mihails Arhipovs, Martins Dukurs, Intars Dambis - domāju šiem būtu, ko pastāstīt. Cerams, ka 5.sezona būs vēl labāka, lai gan Oļega Sorokina stāstus grūti pārsist 😄
Piekrītu. Grūti būs pārspēt Sorokinu, Blūmu un Gorkšu. Galvenais, lai nav Karro, Šlegelmilhas un Caunas variants. Lai piedod pēdējie trīs, bet man viņu sarunas un personības nebija saistošas. Tehnisko sportu faniem tas drošvien bija interesanti, bet ne pārējiem. Protams ja būtu Serğis vai Rasmanis, Andris Dambis un Lauris Freibergs, tad tas būtu kaut kas cits, jo visu izsaka cilvēka personība, kas piedalās raidījumā.
Par pēdējo sezonu liels paldies!

  +3 [+] [-]

, 2023-08-19 00:56, pirms 8 mēnešiem
Ļoti žēl, ka tiks izmainīts vecais koncepts - tieši tas deva pēctecības sajūtu visas sezonas garumā un atšķirību no standarta sarunu šoviem/podkāstiem.

     [+] [-]

, 2023-08-20 08:49, pirms 8 mēnešiem
Būsim reāli SC pamazām iet uz bankrotu vispirms savu kanālu lai piķi ietaupītu sataisīja kopā ar TV4 un tagad no plašajiem Akropoles dārziem nonākam līdz pad.. Dominas dīķim.. Tāpēc ka nauda nav., bez sezonas noteikti atstāt nevar, tāpēc šīs DOmina ķip krutais jubilejas projekts ar daudzu viesu iesaisti..
Arī man restorāna var sušī vietā iedot kaut kādu lēto zivi, bet virsrakstā būs rakstīts kā tā ir tiešām laba utt..
Tas ir no tās pašas sērijas...

  +1 [+] [-]

, 2023-08-20 11:57, pirms 8 mēnešiem
zaxx rakstīja: Kas tad nu no lielajiem plašumiem Akropoles veikalos līdz Dominai nonākam ko tad tā??
trīs varianti, vai arī kāds to kopums (secībā no ticamākā):
1) Akropolei apnika, vai nejuta nekādu atdevi;
2) SC/Celmiņš aktīvi/izmisīgi meklēja tirdzniecības centrus, uz kuriem pārvākties un nekancelēt raidījumu;
3) Domina ārkārtīgi gribēja pārvilināt bijušo sportistu brandžu pie sevis.

     [+] [-]

, 2023-08-21 11:09, pirms 8 mēnešiem
zaxx rakstīja: Būsim reāli SC pamazām iet uz bankrotu vispirms savu kanālu lai piķi ietaupītu sataisīja kopā ar TV4 un tagad no plašajiem Akropoles dārziem nonākam līdz pad.. Dominas dīķim.. Tāpēc ka nauda nav., bez sezonas noteikti atstāt nevar, tāpēc šīs DOmina ķip krutais jubilejas projekts ar daudzu viesu iesaisti..
Arī man restorāna var sušī vietā iedot kaut kādu lēto zivi, bet virsrakstā būs rakstīts kā tā ir tiešām laba utt..
Tas ir no tās pašas sērijas...
bet pastāsti, kur atšķirība starp Akropoli un Dominu??? Abi divi ir lielveikali, tas nozīmē "širpotrebs", respektīvi lētais gals.
Es saprastu, ja pāreja būtu notikusi no kāda elitāra sporta kluba vai prestiža restorāna uz lieveikalu, tad varētu teikt, ka ir kritums uz leju...