Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Šovakar raidījumā "eXi": spēlēšana pie tukšām tribīnēm, saslimšanas un vilšanās

Jānis Celmiņš

Šovakar plkst. 21.15 Sportacentrs.com TV kanālā pie skatītājiem dosies sporta sarunu šova “eXi” 15. epizode, kurā bijušie sportisti Kristaps Valters, Jurijs Žigajevs un Edgars Lūsiņš atcerēsies spilgtākos momentus no ne tiem pozitīvākajiem karjeras brīžiem.

Viena no raidījuma tēmām būs pēkšņas un negaidītas saslimšanas, kā arī sadzīvē gūtas traumas. Saistībā ar koronvīrusa izplatīšanos, bijušais basketbolists, hokejists un futbolists atcerēsies brīžus, kad piedzīvotas negaidītas saslimšanas. Skaidrs, ka nevienam no “eXu” trio nav tādas pieredzes, kā šobrīd “Covid-19” izplatīšanās laikā, taču dažādas slimību epidēmijas komandās ir ierasta parādība. Edgars Lūsiņš atcerēsies jaunības gadus, kad komandā plosījies epidēmiskais parotīts jeb tautas valodā sauktās “cūciņas”. Kristaps Valters tikmēr pastāstīs par sadzīvē gūtu savainojumi - pirtī lauztu kāju…

Tāpat “eXi” atklās sajūtas, kā ir spēlēt pie tukšām tribīnēm, kā arī spilgtākos brīžus savās karjerās, kad sporta arēnās valdījusi lieliska atmosfēra. Katram no trio sanācis uzspēlēt gan pie pilnām, gan pustukšām tribīnēm – sajūtas ir ļoti dažādas.

Šis ir vilšanās un netaisnību laiks, tieši tāpēc šoreiz arī par tādām reizēm, kad klubu vadītāji un treneri nebijuši patiesi taisnīgi pret saviem padotajiem. Kāds nav pagarinājis līgumu, kāds turējis uz rezervistu soliņa, kāds nepamatoti apvainojis par vāju sniegumu.

Sabiedrībai šobrīd būtiski ir saglabāt vēsu prātu, ievērot piesardzību, taču reizē uzturēt sevi labā sportiskajā formā. Treniņi mājas apstākļos būs vēl viena šīvakara tēma. “Covid-19” izplatīšanās piespiedusi savus plānus mainīt daudziem sportistiem. Pārcelti treniņi un izmaiņas sacensību grafikos šobrīd ir normāla parādība. Raidījumā uzzināsiet, kā ar šo visu sadzīvo pasaules čempions motokrosā ar blakusvāģiem Kaspars Stupelis, kā arī rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs.

Seko "eXi" sociālajos tīklos:
YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTube
Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports

Sporta sarunu šovs “eXi” Sportacentrs.com TV kanālā būs skatāms šovakar plkst. 21:15, kā arī ierastajā laikā - ceturtdienas vakarā, plkst. 21.15.