Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:164, Did:0, useCase: 3

Jaunākais žurnāla «Maratons» numurs ļaus labāk sagatavoties skriešanas sezonai

Labu rezultātu sasniegšanai ikvienam skriešanas entuziastam noderīgs būs jaunais žurnāla «Maratons» numurs. Tajā atradīsiet daudz interesantas un vērtīgas informācijas – gan profesionāļu ieteikumus, gan skrējēju pieredzi.

Lai arī kādu distanci izvēlēsies – 5, 10, 21, 42 kilometrus, – žurnāls sniedz praktiskus padomus labākai skriešanai: treniņu uzsākšana, pareiza elpošana, sevis motivēšana, vingrojumi, uzturs, apģērbs, treniņplāns.
Vairākas lappuses ir veltītas skriešanai nepieciešamo tehnoloģiju, apavu un apģērbu jaunumiem. Palīdzība skrējējam ir kvalitatīvs sporta uzturs – kā izvēlēties veselīgus produktus un pagatavot spēcinošus kokteiļus.
Vai esi pietiekami stiprs, lai skrietu? Žurnālā ir apskatītas skrējējiem raksturīgās problēmas un risinājumi to novēršanai. Tāpat cilvēki, kuri ikdienā strādā birojā, veikalā vai citur, stāsta, kādēļ skrien.
Noskaidro, ko vēl var darīt papildus skriešanai – peldēt, airēt, braukt ar velosipēdu vai ko citu.
Skrējiens kā piedzīvojums. Īpaša uzmanība šajā žurnāla numurā ir veltīta apvidus jeb taku skriešanai.
Sportists trenera ādā. Intervijā Latvijas Vieglatlētikas izlases direktors Dmitrijs Miļkevičs stāsta, ka bija pieradis, ka, būdams sportists, gala lēmumu pieņēma pats, bet tagad to pieņem kāds cits. Sportistam vienmēr jādomā, kas labāk ir viņam pašam, jābūt nedaudz egoistam.
Septiņi maratoni septiņos kontinentos – Dina Vecāna ceļš.
Maratona organizēšanas skaudrums un prieks. Žurnāls apskata Rīgas maratona 25 gadu vēsturi.
Nav šaubu, ka šī pozitīvā kustība – skriešana – var būt kas vairāk par laika pavadīšanu ārpus telpām!
Žurnālu «Maratons» izdod SIA „Mediju nams”, pērciet to visās preses tirdzniecības vietās.