Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" kapteinim Aikelam apriebies zaudēt, treneris viņu atbalsta

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" kapteinim Aikelam apriebies zaudēt, treneris viņu atbalsta
Džeks Aikels. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga pieņēmusi sezonas turpināšanas plānu, iespēju cīnīties par Stenlija kausu dodot 24 komandām. Starp malā palikušajām ir latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", un komandas kapteinis Džeiks Aikels izteicies, ka viņam apnicis zaudēt.

"Man patīk viņa dusmas. Man nav nekādu problēmu, ja cilvēki izrāda neapmierinātību par notikušo. Taču sarunai ir jāvirzās uz priekšu – kopā jāsaprot, ko mēs esam gatavi paveikt, lai tas neatkārtotos," reaģējot uz Džeka Aikela teikto, pauda Bufalo "Sabres" galvenais treneris Ralfs Krīgers. Austrumu konferences kopvērtējumā apsteidza tikai trīs vienības.

"Man ir apriebies zaudēt un esmu dusmīgs," ceturtdien teica Aikels. "Nav viegli apzināties, ka mums atkal nebūs iespējas cīnīties par Stenlija kausu. Pēdējie mēneši bijuši smagi. Patiesībā pēdējie pieci gadi bijuši smagi. Esmu cīnītājs, gribu uzvarēt katru reizi, kad izeju uz ledus. Pirms katras sezonas nospraužu sev mērķi – gribu izcīnīt Stenlija kausu."

"Sabres" izslēgšanas spēlēm nav izdevies kvalificēties jau deviņus gadus pēc kārtas. Aikels aizvadīja spēcīgu sezonu – 23 gadus vecais centra uzbrucējs guva 36 vārtus un pievienoja 42 piespēles. Tomēr ar to nepietika. Jāpiebilst, ka piecos Bufalo pavadītajos gados Krīgers ir trešais galvenais treneris, pie kura Aikels spēlējis.

"Melotu, ja teiktu, ka manī nerodas dusmas par to, kas ir noticis. Taču varu pateikt, ka strādāt kopā ar Ralfu ir patīkami un ka, manuprāt, spērām soli pareizajā virzienā," cerību stariņu uzspīdināja Aikels. Viņš teica, ka ar Krīgeru vairākas reizes aprunājies arī karantīnas laikā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/buffalo-sabres-h...

     [+] [-]

, 2020-05-30 16:07, pirms 4 gadiem
Apnicis zaudēt? Ko viņš grib, uzvarēt, vai!? Ar Sabres!?

     [+] [-]

, 2020-05-30 16:27, pirms 4 gadiem
Ko gan Aikels zina par zaudēšanu. Lai aprunājas ar Ankipānu, uzreiz sajutīsies labāk.