Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Brodērs nevēlas kļūt par "Devils" ģenerālmenedžeri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Brodērs nevēlas kļūt par "Devils" ģenerālmenedžeri
Martins Brodērs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Ņūdžersijas "Devils" ir galvenā trenera un ģenerālmenedžera meklējumos. Bijušais vārtsargs Martins Brodērs, kurš strādā kluba vadībā, izteicies, ka pagaidām nejūtas gatavs uzņemties ģenerālmenedžera pienākumus.

"Zinu, ko nozīmē būt ģenerālmenedžerim, jo esmu strādājis blakus Dagam Ārmstrongam (Sentluisas "Blues") un Lū Lamorello (Ņūdžersijas "Devils"). Neesmu gatavs tam veltīt tik daudz laika, cik būtu nepieciešams, tāpēc pat nav svarīgi, vai man tiks piedāvāts uzņemties amatu," teica Martins Brodērs.

12. janvārī "Devils" atlaida ģenerālmenedžeri Reju Šero, un viņa pienākumus uzņēmās Toms Ficdžeralds. Viņam uzticēta galvenā trenera meklēšana, kaut gan Ficdžeralds ir tikai ģenerālmenedžera vietas izpildītājs. Brodērs iepriekš strādāja "Devils" biznesa nodaļā, bet pēc Šero atlaišanas viņš kļuva par hokeja operāciju viceprezidentu un vadības vecāko padomnieku.

Spēlētāja karjeras laikā Brodērs kopā ar "Devils" izcīnīja trīs Stenlija kausus. Viņam pieder NHL rekords izcīnītajās uzvarās (691) un aizvadītajās sausajās spēlēs (125). Tomēr 2014./15. gada sezonā Brodērs karjeru noslēdza Sentluisas "Blues" rindās. Viņš pašlaik dzīvo Sentluisā, un nebūtu gatavs pārcelties uz Ņūdžersiju.

"Pievienojoties "Devils" amatā, kuru ieņemu tagad, zināju, ka varēšu kontrolēt savu darbā pavadīto laiku un ka man vēl nebūs jāpamet Sentluisa. Man mājās ir desmit gadus vecs dēls, un man jāpavada laiks kopā ar viņu," teica Brodērs. "Nesaku, ka kādu dienu nenonākšu pie secinājuma, ka ir īstais laiks šādam izaicinājumam. Taču šobrīd mans laiks man ir pārāk vērtīgs, negribu no tā atvadīties."

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/martin-bro...