Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbijs joprojām netrenējas, Bļugers gūst vārtus "Penguins" treniņspēlē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krosbijs joprojām netrenējas, Bļugers gūst vārtus "Penguins" treniņspēlē
Sidnijs Krosbijs. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Pitsburgas "Penguins" aizvadījis vēl vienu savstarpējo treniņspēli. Duelis beidzās ar neizšķirtu 3:3, un vienus no vārtiem guva latviešu centra uzbrucējs Teodors Bļugers.

Teodors Bļugers atkal spēlēja vienā virknējumā ar Zaku Astonu-Rīsu un Brendonu Tanevu. Šī uzskatāma par stabilu Pitsburgas "Penguins" ceturto maiņu, un vairāku hokeja ekspertu vērtējumā tas varētu būt viens no komandas galvenajiem ieročiem, atsākoties sezonai, jo hokejistiem var uzticēt sāncenšu līderu neitralizēšanu, tādējādi atbrīvojot rokas līderiem.

Tieši Bļugers guva baltās komandas trešos vārtus, pirmo reizi to izvirzot vadībā. Izgājienā divatā pret vienu aizsargu Tanevs no labās malas piespēlēja, bet Bļugers vienā pieskārienā trāpīja tuvajā stūrī. "Penguins" saviem līdzjutējiem piedāvā tiešraides no savstarpējām pārbaudes spēlēm.

Laukumā joprojām nebija redzams komandas kapteinis Sidnijs Krosbijs, kura vietu pirmās maiņas centrā ieņēma Evans Rodrigess. Tieši viņš atklāja mača rezultātu. Rodrigess sezonas laikā tika iegūts maiņas darījumā no Bufalo "Sabres" un kopā ar jauno komandu paguva aizvadīt vien septiņas spēles.

Krosbijs pirmajā savstarpējā mačā iedzīvojās savainojumā, kura dēļ nevarēja pabeigt spēli. Galvenais treneris Maiks Salivans norādīja, ka NHL jaunie noteikumi neļauj viņam runāt par traumām, tāpēc nav zināms, cik tā nopietna. Krosbijs pēc tam izlaida arī svētdienas treniņu.