Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Miris NHL hokejists Ripjens

Juris Miņins
Juris Miņins

Miris NHL hokejists Ripjens
Riks Ripjens
Foto: AP/Scanpix

Vakardien savās mājās miris ir atrasts 27 gadus vecais Nacionālās hokeja līgas (NHL) hokejists Riks Ripjens, kurš šajā starpsezonā noslēdza līgumu ar Vinipegas "Jets."

27 gadus vecais NHL hokejists vakardien tika atrasts savās mājās bez dzīvības pazīmēm. Policija jau ir paspējusi paziņot, ka šī nāve ir bijusi pēkšņa, taču nav pamata uzskatīt, ka tā ir bijusi nedabiska.

Riks Ripjens savas karjeras laikā ir aizvadījis sešas sezonas Vankūveras "Canucks" komandā un ir atzīmējies ar deviņiem vārtu guvumiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, taču lielāko ievērību viņš ir guvis pateicoties savām kaušanās spējām, jo NHL līmenī viņš bija piedalījies 39 kautiņos. Tāpat uzbrucējs nonāca preses uzmanības lokā pēc tam kā 2010. gadā, mača laikā, uzbruka kādam Minesotas "Wild" līdzjutējam.

Atgādināsim, ka šovasar Ripjens parakstīja līgumu ar Vinipegas "Jets" komandu uz vienu sezonu par 0.7 miljoniem ASV dolāru.

Jāpiebilst, ka šis ir jau otrais NHL hokejista nāves gadījums šajā starspezonā, jo iepriekš mira viens no līgas labākajiem "policistiem" Dereks Būgārds un viņa nāves cēlonis bija alkohola un pretsāpju medikamentu pārdozēšana.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports