Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kluba īpašnieks izpļāpājas par NHL plānu izveidot Kanādas divīziju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kluba īpašnieks izpļāpājas par NHL plānu izveidot Kanādas divīziju
Lasvegasas "Golden Knights". Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Lasvegasas “Golden Knights” īpašnieks Bils Folijs izteicies, ka tiek plānota Kanādas divīzijas izveide, lai komandām nebūtu jāšķērso robeža. Līgas vadība to nav vēlējusies komentēt.

Lasvegasas “Golden Knights” nule parakstīja līgumu ar karstāko brīvo aģentu - bijušo Sentluisas “Blues” kapteini Aleksu Pietrandželo. Lai darījums būtu iespējams, vajadzēja atbrīvot vietu zem algu griestiem, tāpēc uz Vankūveras “Canucks” tika aizmainīts aizsargs Neits Šmits. Bilam Folijam tika prasīts par darījumu, ņemot vērā, ka abas vienības pārstāv Klusā okeāna dīviziju, tādējādi ir tiešās konkurentes, un ar kādām sajūtām viņš skatīsies mačus pret Šmitu.

“Jā, bet izskatās, ka pret viņiem nespēlēsim, jo tiek veidota Kanādas divīzija,” pauda Folijs. “Sezonas sākums plānots 1. janvārī, taču nedomāju, ka robežas būs vaļā. Nedomāju, ka Kanādas komandas šķērsos robežu, lai spēlētu Amerikā. Tiks izveidota Kanādas divīzija.”

NHL spēlē septiņas komandas no Kanādas. Austrumu konferenci pārstāv Toronto “Maple Leafs”, Monreālas “Canadiens” un Otavas “Senators”. Rietumos spēlē Vinipegas “Jets”, Edmontonas “Oilers”, Kalgari “Flames” un Vankūveras “Canucks”. NHL komisāra Gerija Betmena labā roka Bils Deilijs šādu ieceri nekomentēja, liekot noprast, ka tā pašlaik nav domāta plašākai publikai.

“Kurš zina, vai vispār notiks spēles, jo bez faniem tribīnēs daudzām komandām būs problēmas ar galu savilkšanu, arī mums. Īpašniekiem būs jāpieņem smagi lēmumi,” pauda Folijs. “Šaubos, ka Gerijs liks mums lidot apkārt, lai spēlētu tukšās arēnās. Būs cits plāns. Viņš runā par 1. janvāri, taču - es nezinu… Pieļauju, ka varētu sākties 1. februārī un sezona varētu būt īsāka.”

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/video/golden...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-15 13:17, pirms 4 gadiem
Kas tur būtu slēpjams

Sakarīgs solis, ņemot vērā situāciju

  +1 [+] [-]

, 2020-10-15 13:38, pirms 4 gadiem
Kaktiņš rakstīja: Kas tur būtu slēpjams

Sakarīgs solis, ņemot vērā situāciju
šajā sakarā ir viens vājais punkts - fārmi... Pirmkārt, Kanādā ir tik 4 komandas bāzētas - Toronto Marlies (fārms Maple Leafs), Laval Rocket (Canadiens), Manitoba Moose (Jets) un Belleville Senators (Senators); Canucks, Flames un Oilers fārmi ir štatos... ECHL vispār ir tikai 2 Kanādas komes - Brampton Beast (Senators) un Newfoundland Growlers (Maple Leafs)

  -1 [+] [-]

, 2020-10-15 14:11, pirms 4 gadiem
Abrags rakstīja: šajā sakarā ir viens vājais punkts - fārmi... Pirmkārt, Kanādā ir tik 4 komandas bāzētas - Toronto Marlies (fārms Maple Leafs), Laval Rocket (Canadiens), Manitoba Moose (Jets) un Belleville Senators (Senators); Canucks, Flames un Oilers fārmi ir štatos... ECHL vispār ir tikai 2 Kanādas komes - Brampton Beast (Senators) un Newfoundland Growlers (Maple Leafs)
pie tāda scenārija visdrīzāk nekādu fermu nebūs. tad domāju , ka mauks kā burbulī ar 30 spēlētājiem. pārējie Eiropā . pie vajadzības sauks, kā Veini tika izsaukts kad Elvis notraumējās...
p.s.
QMJHL starp citu divas divīzijas jau aizklapētas. tas par Ansonu , ka nevajag doties pagaidām...

     [+] [-]

, 2020-10-15 14:49, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: ...
p.s.
QMJHL starp citu divas divīzijas jau aizklapētas. tas par Ansonu , ka nevajag doties pagaidām...
nav jau nekur garantēts, ka Latvijā, piemēram, rīt OHL arī ciet neaizklapēs...

     [+] [-]

, 2020-10-15 14:53, pirms 4 gadiem
Abrags rakstīja: nav jau nekur garantēts, ka Latvijā, piemēram, rīt OHL arī ciet neaizklapēs...
nu visādi varbūt ar OHL. pie mums jau tik alko un kolhozs tik pāri visam!
p.s. tādā variantā tomēr tāpat manuprāt būt mājās aizklapētam labāk nekā kaut kur Kanādā...

     [+] [-]

, 2020-10-15 16:13, pirms 4 gadiem
Jāsaprot, kā hokejs un ne tikai tas ir izklaide. Kā zināms, tad primāri ir darbs un maize, pēc tam izklaide.
Šis laiks parāda, ka nu jau arī Latvijā nemanot- parasta fizkultūra no vienkāršas fiziskas aktivitātes ir kļuvusi par naudas pelnīšanu. Kaut kas ekonomikā ir nogājis greizi- rūpnīcas un ražošana ir nogājusi pa burbuļi un izklaide ir iedomājusies, ka kaut ko ražo. Tad nu sporta klubi gaudo- sports vieno, utt. ...

     [+] [-]

, 2020-10-15 18:26, pirms 4 gadiem
Īsti neizprotu,jo ar Kanādas divīzijas radīšanu vēl jau nekas nebūs līdzēts,jo tik un tā būs jāspēlē arī ar ASV bāzētām komandām.Nespēlēs taču Kanādas komandas visu sezonu savā starpā katra komanda 82 spēles.Tad jāmaina reglaments. Vai nu 7 Kanādas komandas spēlē katra ar katru 11x un vēl nedaudz,lai sasniegtu 82 spēļu robežu.Kādreiz jau spēlēja,jo vēl sešdesmito gadu sākumā bija lielais sešinieks.Tā kā nekā pārdabīga nav.Jautājums,skatītāju interese.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-15 20:00, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Īsti neizprotu,jo ar Kanādas divīzijas radīšanu vēl jau nekas nebūs līdzēts,jo tik un tā būs jāspēlē arī ar ASV bāzētām komandām.Nespēlēs taču Kanādas komandas visu sezonu savā starpā katra komanda 82 spēles.Tad jāmaina reglaments. Vai nu 7 Kanādas komandas spēlē katra ar katru 11x un vēl nedaudz,lai sasniegtu 82 spēļu robežu.Kādreiz jau spēlēja,jo vēl sešdesmito gadu sākumā bija lielais sešinieks.Tā kā nekā pārdabīga nav.Jautājums,skatītāju interese.
pirms burbuļa stenlija vai tad neizmainīja reglamentu kā gribēja?
tagad vēl izmaiņas velkas līdzi pēc burbuļa un nav beigušās...

     [+] [-]

, 2020-10-15 20:16, pirms 4 gadiem
ZORRO rakstīja: Jāsaprot, kā hokejs un ne tikai tas ir izklaide. Kā zināms, tad primāri ir darbs un maize, pēc tam izklaide.
Šis laiks parāda, ka nu jau arī Latvijā nemanot- parasta fizkultūra no vienkāršas fiziskas aktivitātes ir kļuvusi par naudas pelnīšanu. Kaut kas ekonomikā ir nogājis greizi- rūpnīcas un ražošana ir nogājusi pa burbuļi un izklaide ir iedomājusies, ka kaut ko ražo. Tad nu sporta klubi gaudo- sports vieno, utt. ...
Attīstoties modernajām tehnoloģijām ar vien mazāk cilvēku ir nepieciešams, lai saražotu pārtiku (u.c. pirmās nepieciešamības preces), tad nu ir jāatrod veidi, lai pārējos kaut kā nodarbinātu