Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nākamajā sezonā plāno aizvadīt 82 spēles, citus variantus neizskata

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL nākamajā sezonā plāno aizvadīt 82 spēles, citus variantus neizskata
NHL komisārs Gerijs Betmens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas nākamajā nedēļā pulcēsies, lai sāktu treniņnometnes pirms sezonas atsākšanas. Pamazām tiek plānota arī nākamā sezona, un nav plānu to saīsināt – tikšot aizvadītas klasiskās 82 spēles regulārajā čempionātā.

Tiek plānots, ka nākamā sezona varētu sākties decembrī vai janvārī, un Nacionālās hokeja līgas vadība koncentrējusies klasiskajam formātam, kas paredz 82 spēles regulārajā čempionātā un četras kārtas Stenlija kausa izcīņā. Sagaidāms, ka trofeja varētu tikt pasniegta vasarā. Jāatgādina, ka 2021. gada pasaules čempionāts notiks Rīgā un Minskā, un tā norises datumi tika pārbīdīti uz vēlāku laiku, cerot, ka tobrīd būs beigusies regulārā sezona.

Nākamajā pirmdienā sāksies treniņnometnes, kaut sākotnēji treniņu pirmā diena bija ieplānota šīs nedēļas izskaņā. Plāns paredz, ka jūlija turpinājumā komandas dosies uz Edmontonu un Toronto. Sezonas atsākšanās plānota 1. augustā, un spēles turpināsies līdz oktobrim, kad paredzēts Stenlija kausa fināls.

Sezona tika apturēta 12. martā. Turpinājumā laukumā dosies divas latviešu pārstāvētās komandas – Kolumbusas "Blue Jackets" (Elvis Merzļikins un Matīss Kivlenieks) un Pitsburgas "Penguins" (Teodors Bļugers). Savukārt Rūdolfa Balcera un Zemgus Girgensona pārstāvētās komandas netika iekļautas starp 24, kas turpinās cīņu par Stenlija kausu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl-focused-on-8...

     [+] [-]

, 2020-07-06 17:30, pirms 4 gadiem
2 mēnešus vēlāk sāks, tātad arī 2 mēnešus vēlāk beigs. Būs pirmais PČ pēc ilgiem laikiem bez NHL spēlētājiem...

     [+] [-]

, 2020-07-06 17:49, pirms 4 gadiem
Tad jau atkal somiem zelts

     [+] [-]

, 2020-07-06 17:56, pirms 4 gadiem
Madzigais rakstīja: Tad jau atkal somiem zelts
moš vāciešiem atkal sudrabs?