Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Salivens pēc "Penguins" zaudējuma: "Mums jābūt aktīvākiem vārtu priekšā"

Andrejs Siliņš

Salivens pēc "Penguins" zaudējuma: "Mums jābūt aktīvākiem vārtu priekšā"
Teodors Bļugers (pa kreisi) pie Monreālas "Canadiens" vārtiem. Foto: AFP / Scanpix

Pēc zaudējuma Monreālas "Canadiens" Stenlija kausa kvalifikācijas pirmajā spēlē Teodora Bļugera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" galvenais treneris Maiks Salivens uzsvēra, ka komandai iespējas nav trūkušas, taču aktivitātei vārtu priekšā jābūt lielākai.

"Mums pietrūka izpildījuma kvalitātes. Viena no galvenajām lietām, kurā mums jākļūst spēcīgākiem, ir aktivitāte vārtu priekšā - ne tikai vairākumā, bet arī vienādos sastāvos," pēc mača uzsvēra Salivens. "[Monreālas vārtsargam Kerijam] Praisam jāsagādā lielākas grūtības redzēt ripu, nekā to ļāvām šoreiz. Mums bija iespējas, bet mēs tās neizmantojām."

"Kopumā man patika, kā spēlējām. Daudz bijām ar ripu, kontrolējām laukumu, izveidojām daudz iespēju vārtu gūšanai. Ripa gluži vienkārši negribēja iet vārtos. Jau pirmajā trešdaļā varējām gūt vairākus vārtus," sacīja Salivens, norādot uz metienu attiecību pirmajās 20 mača minūtēs (18:6 par labu "Penguins").

"Penguins" uzbrucējs Braiens Rasts, kurš ar komandu izcīnīja Stenlija kausu 2016. un 2017. gadā, atgādināja senu patiesību: "Nekad nav labi sākt sēriju ar zaudējumu. Protams, mums jāizdara secinājumi. Galu galā šis ir maratons nevis sprints. Ja mācīsimies no šī zaudējuma un no spēles uz spēli kļūsim labāki, tas dos mums labākas iespējas uzvarēt."

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2020-08-03 04:32, pirms 4 gadiem
Nu īsti maratons šis arī nav, tomēr tikai 3 uzvaras tikšanai tālāk vajadzīgas...