Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Oilers'' zvaigzne Makdeivids inficējies ar Covid-19

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Oilers'' zvaigzne Makdeivids inficējies ar Covid-19
Konors Makdeivids. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Edmontonas ''Oilers'' līderis Konors Makdeivids pēc analīžu veikšanas ir saņēmis pozitīvu Covid-19 testu un šobrīd atrodas pašizolācijā, oficiāli ziņo komanda.

2019./2020.gada sezonā Edmontonas ''Oilers'' regulārajā sezonā izcīnīja 37 uzvaras un piedzīvoja 25 zaudējumus. Tomēr kvalifikācijas kārtā par iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā līdz trim uzvarām piekāpās Čikāgas ''Blackhawks'' un sezonu noslēdza priekšlaicīgi. Makdeivida komandas biedrs Leons Draizaitls vēlāk tika atzīts par sezonas MVP jeb vērtīgāko spēlētāju.

Edmontonas ''Oilers'' ziņo, ka komandas kapteinis un viens no līderiem Konors Makdeivids ir inficējies ar Covid-19. Ziņas par pozitīvām analīzēm saņemtas pēc tam, kad veiktas medicīniskās pārbaudes. Hokejists jūtas labi un novēroti viegli slimības simptomi. Makdeivids devies pašizolācijā un viņa veselības stāvoklis tiks novērots.

Konors Makdeivids 2019./2020.gada sezonā ''Oilers'' rindās regulārās sezonas 64 spēlēs guva 34 vārtus un rezultatīvi asistēja 63 reizes, kamēr četrās spēlēs pret ''Blackhawks'' uzbrucējs izcēlās ar pieciem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/EdmontonOilers

     [+] [-]

, 2020-10-06 13:17, pirms 3 gadiem
Edmontonas ''Oilers'' regulārās sezonas 71 spēlē izcīnīja 37 uzvaras un piedzīvoja 25 zaudējumus.
Un ko Oilers darīja pārējās 9 spēles? Slidoja ar pretieniekiem un uzvarēja draudzība?