Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Puiši Liepājā mani pat nedaudz pārsteidza"

Jānis Celmiņš

Ankipāns: "Puiši Liepājā mani pat nedaudz pārsteidza"
Ģirts Ankipāns un Kristers Gudļevskis treniņnometnē Liepājā
Foto: dinamoriga.lv

“Mūsu pirmais uzdevums bija iziet pirmo fiziskās sagatavotības posmu. Uz ledus daudz strādājām pie dažādu nianšu slīpēšanas. Viena no lietām - uzbrucēju un aizsargu sapratne uzbrukuma zonā. Mums bija divi piecu dienu cikli, kuros strādājām grupās. Nestrādājot pilnā sastāvā, darbs ir krietni intensīvāks. Otrajā treniņu posmā esam plānojuši jau vairāk strādāt pie taktiskā zīmējuma, lai gan turpināsim arī fiziku,” uz treniņnometnē Liepājā paveikto atskatās, kā arī turpmāk plānoto sagatavošanās posmā ieskicē Rīgas “Dinamo” galvenais treneris un ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns.

“Puiši mani pat nedaudz pārsteidza. Uz nometni visi bija ieradušies gatavi. Veicām dažādus testus, un varu teikt, ka sliktākie testu rezultāti bija pietiekoši augstā līmenī. Mums nebija vajadzības ievilkties, čaļi bija gatavi darbam jau no pirmās dienas. To pašu varu teikt arī par ārzemniekiem,” savus padotos sarunā ar portālu Sportacentrs.com slavēja treneris.

Jau pirmdien plkst. 13.00 Rīgas “Dinamo” Inbox.lv hallē aizvadīs pirmo pārbaudes spēli, un Ankipāns neslēpj, ka šajā spēlē komanda būs iespējami labākajā sastāvā, bet tiem, kuriem spēkā ir pārbaudes laika līgumi, iespēja sevi apliecināt būs turnīrā Ņižņijnovgorodā. “Skaidrs, ka pirmajās spēlēs negaidu no komandas ideālu sniegumu, taču mēs gribam, lai komanda spēlē ātru hokeju. Ceru, ka izveidosim strādīgu komandu,” pauž Ankipāns, neslēpjot, ka pāragrus secinājumus neizdarīs. “Treniņnometņu sākumā spēlētāju meistarību vienmēr var pamanīt, taču ar katru nākamo dienu viņi nosēžas, tāpēc par ārzemniekiem secinājumus neizdarīsim pāragri. Ir ļoti OK, es teikšu tā. Viens ir meistarīgs, cits mazāk meistarīgs, taču man patīk tas, ko redzu. Mēģināsim atrast katram savu lomu. Arī spēlētāji ar pārbaudes laika līgumiem strādā labi. Nekādus secinājumus neizdarīsim ātrāk par Ņižņijnovgorodas turnīru,” Ankipāns liek noprast, ka līdz tā beigām komanda turpinās trenēties esošajā sastāvā.

“Ar Arti esam strādājuši kopā, viņš noteikti pastiprinās treneru sastāvu. Pats viņu gribēju, pats arī uzrunāju,” Arta Ābola atgriešanos Rīgā Ankipāns komentē īsi.

Gatavojoties 2018./2019. gada KHL sezonai, Rīgas ''Dinamo'' komanda aizvadīs vienu pārbaudes spēli un piedalīsies divos pārbaudes turnīros – Krievijas pilsētā Ņižņijnovgorodā un tradicionālajā Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņā Arēnā Rīga, kopumā sagatavošanās ciklā aizvadot 10 pārbaudes mačus.

30. jūlijā plānotā pārbaudes spēle pret TOROS komandu tiešraidē tiks demonstrēta Sportacentrs.com TV kanālā. Cīņas sākums Inbox.lv hallē plkst. 13.00.

Gatavojoties 2018./2019. gada KHL sezonai, Rīgas ''Dinamo'' komanda aizvadīs vienu pārbaudes spēli un piedalīsies divos pārbaudes turnīros – Krievijas pilsētā Ņižņijnovgorodā un tradicionālajā Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņā Arēnā Rīga, kopumā sagatavošanās ciklā aizvadot 10 pārbaudes mačus.

Rīgas ''Dinamo'' komandas sastāvs treniņnometnē

Ar līgumiem uz nākamo sezonu: vārtsargi Kristers Gudļevskis un Timurs Biļjalovs, aizsargi Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīle, Uvis Balinskis, Marks Zaneti, Dmitrijs Šuļeņins, Keids Fērčailds un Mejtū Majone, uzbrucēji Lauris Dārziņš, Linuss Videls, Miķelis Rēdlihs, Brendons Makmilans, Andris Džeriņš, Kevins Klārks, Matiass Mitinens, Frenks Razgals, Oskars Batņa un Gints Meija.

Ar pārbaudes laika līgumiem: vārtsargs Maksims Tretjaks, aizsargi Nerijus Ališausks un Roberts Mamčics, uzbrucēji Egīls Kalns, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Roberts Lipsbergs, Vitālijs Pavlovs, Rihards Marenis un Lauris Rancevs.

HK ''Rīga'' hokejisti: vārtsargs Artūrs Šilovs, aizsargi Pauls Svars, Roberts Kaļķis un Ņikita Mateiko, uzbrucēji Emīls Ģēģeris, Daniels Bērziņš un Marks Kaļeiņikovs.

Rīgas ''Dinamo'' pirmssezonas pārbaudes spēles (pēc Latvijas laika)

30. jūlijs, Inbox ledus halle, Piņķi, DINAMO RĪGA – TOROS.

Hokeja turnīrs “Gubernatora Kauss 2018”

DatumsLaiksVietaSpēle
5. augustsplkst. 12:00ŅižņijnovgordaDINAMO Maskava - DINAMO RĪGA
6. augustsplkst. 19:00ŅižņijnovgordaDINAMO Minska - DINAMO RĪGA
7. augustsplkst. 19:00ŅižņijnovgordaTORPEDO - DINAMO RĪGA
9. augustsplkst. 15:00ŅižņijnovgordaAVTOMOBILIST - DINAMO RĪGA
10. augustsplkst. 15:00ŅižņijnovgordaSPARTAK - DINAMO RĪGA

“Latvijas Dzelzceļa kauss 2018”

DatumsLaiksVietaSpēle
21. augustsplkst. 19:30Arēna RīgaDINAMO RĪGA – DINAMO Minska
22. augustsplkst. 19:30Arēna RīgaDINAMO RĪGA – LOKOMOTIV
25. augustsplkst. 15:00Arēna RīgaDINAMO RĪGA – AK BARS
26. augustsplkst. 17:00Arēna RīgaDINAMO RĪGA – HC DAVOS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2018-07-26 19:42, pirms 6 gadiem
Komandas līmenis ir VHL līmenī. Atkal paliks pēdējā vietā rietumos.

  -2 [+] [-]

, 2018-07-26 19:43, pirms 6 gadiem
Molodčiks Ankipāns! Dinamieši vienmēr ir bijuši izslavēti ar savu strādīgumu un cīnītāju raksturu.

  -3 [+] [-]

, 2018-07-26 19:43, pirms 6 gadiem
No spēlētājiem kas ir KHL līmenī var vien uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt- Videls, Maijone, Klārks un Gudļevskis.

     [+] [-]

, 2018-07-26 19:44, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Molodčiks Ankipāns! Dinamieši vienmēr ir bijuši izslavēti ar savu strādīgumu un cīnītāju raksturu.
Drīzāk dzeršanu un slinkošanu.

     [+] [-]

, 2018-07-26 19:48, pirms 6 gadiem
IPS rakstīja: Kur ir Savicka krancis Funs??????
Vasaras atvaļinājumā

  +5 [+] [-]

, 2018-07-26 19:51, pirms 6 gadiem
Suņi rej, karavāna dodas tālāk

  +1 [+] [-]

, 2018-07-26 19:58, pirms 6 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Komandas līmenis ir VHL līmenī. Atkal paliks pēdējā vietā rietumos.
Beidz pirst kurkšķus. Vel pat viena spēle nav bijusi un tu jau dirs niekus.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-26 20:02, pirms 6 gadiem
Džonnijs rakstīja: Beidz pirst kurkšķus. Vel pat viena spēle nav bijusi un tu jau dirs niekus.
Lai jau komanda mēģina pārsteigt, bet RD sastāvs praktiski nav mainījies kopš iepriekšējās sezonas, līdz ar to bezcerīgi gaidīt, ka sniegums būs labāks. Var vienīgi cerēt, ka Zīle, Razgals un Balinskis būs pielikuši meistarībā. Meija, Miķelis, Sotnieks un Dārziņš jaunāki un labāki arī nepaliek.

  +4 [+] [-]

, 2018-07-26 20:06, pirms 6 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Lai jau komanda mēģina pārsteigt, bet RD sastāvs praktiski nav mainījies kopš iepriekšējās sezonas, līdz ar to bezcerīgi gaidīt, ka sniegums būs labāks. Var vienīgi cerēt, ka Zīle, Razgals un Balinskis būs pielikuši meistarībā. Meija, Miķelis, Sotnieks un Dārziņš jaunāki un labāki arī nepaliek.
Leģionāri, vismaz teorētiski ir klasi augstāki (vismaz daļa no tiem) atšķirībā no pagajuša gada visi leģionāri sevi labak vai sliktāk apliecinājuši Eiropā. Klārks un Maijone pat pietiekami skaļi, Makmilans un VIdels arī nav pērnie. Vārtu līnija +- tas pats līmenis. Ja būs pielikuši jaunie būs ok. UN nevajag aizmirst, ka iepriekšējo sezonu sabojāja sezonas sākums un auklēšanās ar Pītersu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-26 20:10, pirms 6 gadiem
Tirliņtroļļi savus murgus uzrakstījuši, nu lai nāk pārējie un cepjās par politiku, kolhozu un t.t. Labi, ka zviedru saimnieki neprot latviešu valodu, vai ne, trollēni?

  -1 [+] [-]

, 2018-07-26 20:15, pirms 6 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Leģionāri, vismaz teorētiski ir klasi augstāki (vismaz daļa no tiem) atšķirībā no pagajuša gada visi leģionāri sevi labak vai sliktāk apliecinājuši Eiropā. Klārks un Maijone pat pietiekami skaļi, Makmilans un VIdels arī nav pērnie. Vārtu līnija +- tas pats līmenis. Ja būs pielikuši jaunie būs ok. UN nevajag aizmirst, ka iepriekšējo sezonu sabojāja sezonas sākums un auklēšanās ar Pītersu.
Vārtu līnija ir palikusi sliktāka, tomēr Armalim 3 sezonas SHL un pāris Alsvenskan, viena pat AHL. Ne tatāram un Tretjaku nav tādas pieredzes.
Pērn arī no Lessio un Šaga - kuriem abiem bija pieredze NHL tika ļoti daudz gaidīts, bet nekas nesagāja. Videls gan jau savus 25-30 punktus par sezonu savāks, Makmilans arī kādus 20. Šajā RD modelī nav neviena, kas spētu gūt 40+ punktus sezonā.

     [+] [-]

, 2018-07-26 20:41, pirms 6 gadiem
norcha 172 rakstīja: Tirliņtroļļi savus murgus uzrakstījuši, nu lai nāk pārējie un cepjās par politiku, kolhozu un t.t. Labi, ka zviedru saimnieki neprot latviešu valodu, vai ne, trollēni?
Pats vispar saproti, ko izrakstiji? Kads RD, KHL un Latvijas hokejam ka tadam sakars ar zviedriem un kaut kadiem mistiskiem saimniekiem?

     [+] [-]

, 2018-07-26 20:44, pirms 6 gadiem
Ja par temu - saka, ka viss kas notiekot, esot uz labu. Gribetos ticet un domat, ka ta bus ari ar RD. Kaut ari kaut kadus secinajumus vares izdarit tikai pec visam parbaudenem, t.i., pec Dzelzcela kausa.

     [+] [-]

, 2018-07-26 20:46, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Molodčiks Ankipāns! Dinamieši vienmēr ir bijuši izslavēti ar savu strādīgumu un cīnītāju raksturu.
Šaubu nav, tu arī biji tieši tas, kurš izslavēja.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-26 20:52, pirms 6 gadiem
Labaak gaidiisim sezonas saakumu, tad redzees, par ko slaveet.

     [+] [-]

, 2018-07-26 22:13, pirms 6 gadiem
Ta isti nevar saprast cikos ta spele 25 augusta, viena vieta 15:00, otra vieta 19:00. Uz biletes man ari rakstits ka 19:00. Bet te raksta ka 15:00.

     [+] [-]

, 2018-07-26 22:17, pirms 6 gadiem
Уже на утро вы бросите курить, если сделаете одну простою хитрость - https://bit.ly/2uNRkTC И не важен Ваш стаж курения, эффект 100%! Вас будет тошнить только от мысли о сигаретах! Не доводите до проблем с легкими, сердцем и потенцией, завязывайте прямо сейчас!

     [+] [-]

, 2018-07-26 23:03, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Pats vispar saproti, ko izrakstiji? Kads RD, KHL un Latvijas hokejam ka tadam sakars ar zviedriem un kaut kadiem mistiskiem saimniekiem?
Nu ja tu nezini, ka tavs mīļotais troļlu portāls, kurā tiek ķidāts sports, ir pārdots zviedriem, tad ko var gribēt no īstenākajiem latviešiem Sanktpēterburgas ''fabrikā''.Idioti pazudinās cilvēci, tas ir neatgriezeniski.

     [+] [-]

, 2018-07-26 23:18, pirms 6 gadiem
norcha 172 rakstīja: Nu ja tu nezini, ka tavs mīļotais troļlu portāls, kurā tiek ķidāts sports, ir pārdots zviedriem, tad ko var gribēt no īstenākajiem latviešiem Sanktpēterburgas ''fabrikā''.Idioti pazudinās cilvēci, tas ir neatgriezeniski.
Pirmkart, kur tu ravi, ka vins ir mans milakais portals? Ja, regulari ienaku zinas palasit, sad tad so to pakomentet, bet tas vel nenozime, ka tas man ir milakais. Otrkart, manis pec lai tas kaut vai arabiem tiek pardots, tapat naksu , lasisu sporta zinas un sad tad ari komentesu. Un treskart, kas ir " trollis"? Nebusi tik labs un neapgaismosi mani?

  -4 [+] [-]

, 2018-07-27 01:21, pirms 6 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Vārtu līnija ir palikusi sliktāka, tomēr Armalim 3 sezonas SHL un pāris Alsvenskan, viena pat AHL. Ne tatāram un Tretjaku nav tādas pieredzes.
Pērn arī no Lessio un Šaga - kuriem abiem bija pieredze NHL tika ļoti daudz gaidīts, bet nekas nesagāja. Videls gan jau savus 25-30 punktus par sezonu savāks, Makmilans arī kādus 20. Šajā RD modelī nav neviena, kas spētu gūt 40+ punktus sezonā.
Vienigais kas DR rindas vareja savakt +40pts bija Hossa

     [+] [-]

, 2018-07-27 10:03, pirms 6 gadiem
kipis02@inbox.lv rakstīja: Vienigais kas DR rindas vareja savakt +40pts bija Hossa
Indrašim pag sezonā bija 42 pts, 13/14 sezonā K.Vilsonam bija 44 pts

  +5 [+] [-]

, 2018-07-27 10:05, pirms 6 gadiem
Jautājums,visiem šiem lielajiem hokeja ekspertiem....te vismaz ir kads kuram pāri 30....man 42....jo lasot šo neizglītoto pusaudžu komentārus gribās vienreiz izteikties.Klau,tīņi,hokeja lietpratēji...beigsiet vienreiz d*rst,un pievērsīsieties beidzot pašam hokejam.Kas un kā būs to mēs paši redzēsim,kas skatīsies spēles...lūgums viens....nečakarējiet sev un citiem prātu....Lai visiem jauka diena !

     [+] [-]

, 2018-07-27 11:40, pirms 6 gadiem
Уже на утро вы бросите курить, если сделаете одну простою хитрость - https://bit.ly/2uNRkTC И не важен Ваш стаж курения, эффект 100%! Вас будет тошнить только от мысли о сигаретах! Не доводите до проблем с легкими, сердцем и потенцией, завязывайте прямо сейчас!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-07-27 12:13, pirms 6 gadiem
Argonauts rakstīja: kipis02@inbox.lv rakstīja: Vienigais kas DR rindas vareja savakt +40pts bija Hossa
Indrašim pag sezonā bija 42 pts, 13/14 sezonā K.Vilsonam bija 44 pts
Kā arī Dārziņam kaut kad bija 44, un M. Rēdliham 44,

     [+] [-]

, 2018-07-27 12:48, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Pirmkart, kur tu ravi, ka vins ir mans milakais portals? Ja, regulari ienaku zinas palasit, sad tad so to pakomentet, bet tas vel nenozime, ka tas man ir milakais. Otrkart, manis pec lai tas kaut vai arabiem tiek pardots, tapat naksu , lasisu sporta zinas un sad tad ari komentesu. Un treskart, kas ir " trollis"? Nebusi tik labs un neapgaismosi mani?
Vai tiešām katrs teikums tev ar karoti jāiebaro? Vai tad tev ir kāds cits, mīļāks portāls , kurā raksta par sportu? Šaubos. Troļļi ir dažādi. Tādi kā pie šī raksta (latvieši, kuriem aiz vārda un uzvārda vēl slēpjas daudzciparu kombinācija) nāk no organizētas ''fabrikas'' un vēl ir ideoloģiskie, kuriem nemaksā, taču viņi caurām dienām pie gandrīz visiem rakstiem atstāj radikālus viedokļus par jebkuru tēmu, tos koncentrējot uz sabiedrībā pretrunīgām tēmām.Tā veidojot viedokļu sadursmi, bieži uz naida robežas.Jaunajiem SC saimniekiem būs vienalga, ka šeit kurina naidu, jo latviski nejēdz.Ja SC nav redaktoru, kas izskaustu kļūdas rakstos, tad tagad po.. būs arī uz troļļotājiem.Pat nezinu kāpēc tev to visu stāstu, vajadzēja vienkārši neatbildēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-07-27 17:21, pirms 6 gadiem
alena_pushtota_1634970016611425 rakstīja: Уже на утро вы бросите курить, если сделаете одну простою хитрость - https://bit.ly/2uNRkTC И не важен Ваш стаж курения, эффект 100%! Вас будет тошнить только от мысли о сигаретах! Не доводите до проблем с легкими, сердцем и потенцией, завязывайте прямо сейчас!
Pašla ti Nah*j bļ&d

  +2 [+] [-]

, 2018-07-27 19:14, pirms 6 gadiem
VoldinshGB rakstīja: 37. Es ari nesaprotu kapec jajauc politika un sports viena katla. Eju uz spelem un skatos hokeju. Nedomaju, ka speletaji spelejot speles laika doma vai si ir krievu liga vai kontinentalais hokejs un vai algu maksa krievi vai latviesi

Tad jau futbola ari tie 50 000 kas nak uz Manchestras vai PSG spelem ir idioti, jo nauda nak no arabiem
Tieši tā ! Prieks ka neesmu viens šajās domās 😀

     [+] [-]

, 2018-07-28 11:51, pirms 6 gadiem
Уже на утро вы бросите курить, если сделаете одну простою хитрость - https://bit.ly/2uNRkTC И не важен Ваш стаж курения, эффект 100%! Вас будет тошнить только от мысли о сигаретах! Не доводите до проблем с легкими, сердцем и потенцией, завязывайте прямо сейчас!

     [+] [-]

, 2018-07-28 13:48, pirms 6 gadiem
ozzols rakstīja: Jautājums,visiem šiem lielajiem hokeja ekspertiem....te vismaz ir kads kuram pāri 30....man 42....jo lasot šo neizglītoto pusaudžu komentārus gribās vienreiz izteikties.Klau,tīņi,hokeja lietpratēji...beigsiet vienreiz d*rst,un pievērsīsieties beidzot pašam hokejam.Kas un kā būs to mēs paši redzēsim,kas skatīsies spēles...lūgums viens....nečakarējiet sev un citiem prātu....Lai visiem jauka diena !
tev te prātu čakarē tikai vismaz 50 % gadījumu 1 apjukušais HMB ar n-tajiem profiliem, nevajag sarunāties ar 1 un to pašu "cilvēku"