Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Medvedevs: "AAE vēlas radīt bagātu hokeja komandu un spēlēt KHL"

Rolands Eliņš

Medvedevs: "AAE vēlas radīt bagātu hokeja komandu un spēlēt KHL"
Foto: Uaeisf.com

Savos paziņojumus par līgas paplašināšanu arvien tālāk iet Kontinentālās hokeja līgas vadība. Līgas direktoru padomes loceklis, bijušais līgas prezidents Aleksandrs Medvedevs krievu medijiem atklājis, ka tiek runāts par par Apvienoto Arābu Emirātu hokeja kluba pievienošanos KHL.

Šobrīd par mums ir parādījusies interese arī Apvienotajos Arābu Emirātos, tur vēlas izveidot bagātu hokeja komandu,” sacīja Aleksandrs Medvedevs. „Protams, ka viņi runā par dalību KHL, ne jau viņi taisās spēlēt VHL.”

„Nesen viņi mums teica, ka viņiem ir nauda un arī vēlēšanās. Visi zina, ka, ja Apvienotajos Arābu Emirātos kaut ko sadomā, tad nauda vairs nav problēma,” sacīja Medvedevs, sīkāk šajā tēmā neiedziļinoties un arī nenosaucot, kuras tieši personas no AAE esot gatavas veidot hokeja komandu.

Arābijas pussalas valsts AAE hokejā ir eksotiska, taču ne neiepazīta zeme. Jau iepriekš ziņots, ka šajā valstī pamazām pieaug hokeja popularitāte un pirms deviņiem gadiem tika izveidots vietējais čempionāts šajā sporta veidā. 2017. gadā tajā piedalījās septiņas komandas, spēlējot trīs arēnās. Starptautiskajos turnīros piedalās arī AAE izlase, kas spēlēja PČ trešajā divīzijā, bet pirms gada izkrita arī no tās un šogad spēlēja kvalifikācijas turnīrā, kurā zaudēja Bosnijai un Turkmenistānai.

Medvedevs krievu medijiem norādīja, ka līga vēlas paplašināties arī Eiropas virzienā. Iepriekš KHL padomes priekšsēdētājs Genādijs Timčenko bija piesaucis iespēju piesaistīt Francijas, Vācijas, Austrijas un Šveices klubus, kamēr Medvedevs savā intervijā minēja arī līgas vēlmi iekļaut savā sastāvā Zviedrijas komandu.

KHL lūkošanās Eiropas virzienā notiek jau labu laiciņu, taču Medvedevs uzskata, ka šobrīd Eiropas hokeja federācijas uz KHL skatās ar daudz mazāku pretestību nekā iepriekš: „Eiropas funkcionāru pretestība pret mūsu aktivitātēm samazinās. Lieliski strādā „Jokerit” piemērs, jo Somijas līga, lai arī zaudēja vadošo klubu, tāpat eksistē, darbojas un viss notiek, kā līdz šim. Agrāk viņi bija apvainojušies uz „Jokerit”, nelaida spēlēt Čempionu līgā. Taču kas šobrīd noticis ar Čempionu līgu? Kam tā vispār interesē?”

KHL šosezon spēlēs 25 komandas, kārtējo reizi pārstāvēta būs arī Rīgas „Dinamo”. Papildus Krievijas klubiem tajā spēlē arī Baltkrievijas, Ķīnas, Slovākijas, Somijas un Kazahstānas komandas.

„Jokerit” sakarā jāpiemin, ka ar somu komandas atbalstu nākamsezon (2019./20. gada sezonā) Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) startēs arī Tallinas komanda. Par to paziņojis MHL izpilddirektors Aleksejs Morozovs, norādot, ka no Tallinas saņemta vēstule, apliecinot savus nodomus, taču šovasar igauņi vēl nepaspēja izpildīt visus nosacījumus un tika panākta vienošanās komandas iekļaušanu MHL atlikt uz nākamo vasaru. Tallinas komanda būs ar savu vadību un patstāvīga, taču sadarbosies ar „Jokerit” un varēs apmainīties ar spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/hockey/201808...
https://www.championat.com/hockey/n...

1 2 3 76 komentāri

 +13 [+] [-]

, 2018-08-27 09:52, pirms 6 gadiem
Tie mūsu kaimiņi tādā kosmosā dzīvo. Zombieland.

  +7 [+] [-]

, 2018-08-27 10:05, pirms 6 gadiem
Šis jau tuvāk, ka arābi, mongoļi un citi aziāti iestāsies krievu līgā. Nevis iepriekšējie murgi par Rietumeiropas(Vācija, Šveice, Francija u.t.t.) klubu piesaisti...

  +1 [+] [-]

, 2018-08-27 10:19, pirms 6 gadiem
Pēc pāris gadiem kāhāelā paliks 5 krievu komandas, un pārējās no rietumiem, tuvajiem austrumiem, okeānijas.

  -4 [+] [-]

, 2018-08-27 10:25, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Šis jau tuvāk, ka arābi, mongoļi un citi aziāti iestāsies krievu līgā. Nevis iepriekšējie murgi par Rietumeiropas(Vācija, Šveice, Francija u.t.t.) klubu piesaisti...
Kapec murgi nez??? Somija liiga bija murgs vai??? Bet redzi spele, tpat Horvatija, Bratislava, tava piemineta Frnacija limeni zemak
Slēpts komentārs: FUNS

  +1 [+] [-]

, 2018-08-27 11:03, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Šis jau tuvāk, ka arābi, mongoļi un citi aziāti iestāsies krievu līgā. Nevis iepriekšējie murgi par Rietumeiropas(Vācija, Šveice, Francija u.t.t.) klubu piesaisti...
Droši vien, ka burts būtu sajūsmā par šādu KHL paplašināšanos

P.S. Nez viņš šajā nav iesaistīts? - https://www.tvnet.lv/6141665/franci...

  +4 [+] [-]

, 2018-08-27 11:08, pirms 6 gadiem
Kaut ko tas Medvedevs tur atkal murgo

  +1 [+] [-]

, 2018-08-27 11:15, pirms 6 gadiem
Politiskas spēlītes - nekas varāk. Lai visiem rādītu, ka Krievija ir globāla lielvara.

  +4 [+] [-]

, 2018-08-27 11:16, pirms 6 gadiem
Real AB15(Dre) rakstīja: Pēc pāris gadiem kāhāelā paliks 5 krievu komandas, un pārējās no rietumiem, tuvajiem austrumiem, okeānijas.
Komandu skaits samazināsies, bet krievi spēlēs tajos par gāzes naudu uzstutētajos mongoļu un arābu klubos un medvedevi varēs bazunet kā paplašinās. Kā redzams, otraja desmitgadē arī ģinamkā jau spēlē, kā fuņa saka "tikai četri krievi".

  +2 [+] [-]

, 2018-08-27 11:48, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Paņem popkornu un sāc lasīt kurš asprātīgāk izteiksies par AAE un hokeju. Izsmiet kaut ko- tur mēs esam meistari.
Redzams, ka savickis savam krancim Funim devis rīkojumu šo ideju atbalstīt cik vien spēka. Tā kā saprātīgu argumentu trūkst, Fuņa izspēlē "izsmiešanas kārti"! Malacis, Fuņa, pelni savu kaulu!
Slēpts komentārs: Maikl30

     [+] [-]

, 2018-08-27 11:54, pirms 6 gadiem
Kāda jēga no tādas komandas? Sapirks AHL čaļus un spēlēs, gluži kā Medveščaks vai Kuņluņs.

     [+] [-]

, 2018-08-27 12:16, pirms 6 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Kāda jēga no tādas komandas? Sapirks AHL čaļus un spēlēs, gluži kā Medveščaks vai Kuņluņs.
Arābi var sapirkt top spēlētājus par savu naudu, nevis ahl bomžus, taka šis pat būtu interesanti

  +1 [+] [-]

, 2018-08-27 12:17, pirms 6 gadiem
HE HE !!! varēs skolot dinaburgas loderus !!!

  -4 [+] [-]

, 2018-08-27 12:36, pirms 6 gadiem
Tikai 4 krievi. Dažos Latvijas futbola klubos spēlē tikai 4 latvieši, bet tas neiztrauc citus.
Dinamo Rīga veido izteikti latvisku auru. Jūrmalas Spartaks piemēram veido kaut kādu citu auru. Dinamo Rīga un latviskums, patriotisms ir ļoti cieši saistīti.

     [+] [-]

, 2018-08-27 12:37, pirms 6 gadiem
cerams ka pievienosies, tas bus miljardu klubs!

  +1 [+] [-]

, 2018-08-27 12:37, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Tikai 4 krievi. Dažos Latvijas futbola klubos spēlē tikai 4 latvieši, bet tas neiztrauc citus.
Dinamo Rīga veido izteikti latvisku auru. Jūrmalas Spartaks piemēram veido kaut kādu citu auru. Dinamo Rīga un latviskums, patriotisms ir ļoti cieši saistīti.
Tieshi ta mans dvinju brali!

  +2 [+] [-]

, 2018-08-27 12:48, pirms 6 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Redzams, ka savickis savam krancim Funim devis rīkojumu šo ideju atbalstīt cik vien spēka. Tā kā saprātīgu argumentu trūkst, Fuņa izspēlē "izsmiešanas kārti"! Malacis, Fuņa, pelni savu kaulu!
Gan jau s.permasbluķis arī nāks ar līdzīgiem tekstiņiem.

     [+] [-]

, 2018-08-27 12:52, pirms 6 gadiem
- Priekš kam jums Usiks pret Gasijevu, davai labāk mēs jums katru gadu maksāsim 100 miljonus zaļos, lai jūs skatītos, kā kanādieši uz ledus kaujas ar krieviem!

     [+] [-]

, 2018-08-27 13:18, pirms 6 gadiem
Haha pēc 10 gadiem pasaulē būs tikai 2 līgas . NHL un KHL 😃😃

  +2 [+] [-]

, 2018-08-27 13:48, pirms 6 gadiem
Rodriguez 2 rakstīja: Arābi var sapirkt top spēlētājus par savu naudu, nevis ahl bomžus, taka šis pat būtu interesanti
Pff, tici man, tādā komandā spēlēs NHL atbirumi un nekas vairāk.
Un kuram no top spēlētājiem varētu būt interese braukt uz tādu klubu?

  -1 [+] [-]

, 2018-08-27 13:55, pirms 6 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Pff, tici man, tādā komandā spēlēs NHL atbirumi un nekas vairāk.
Un kuram no top spēlētājiem varētu būt interese braukt uz tādu klubu?
Aha. Tu vispār stāsies priekšā, kādu naudu viņi var piedāvāt spēlētājiem? Tie tev nav rd bomži utt.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-27 14:11, pirms 6 gadiem
Rodriguez 2 rakstīja: Aha. Tu vispār stāsies priekšā, kādu naudu viņi var piedāvāt spēlētājiem? Tie tev nav rd bomži utt.
Un ko bagātais SKA tik labu spēja piesaistīt izņemot savus tautiešus Dacjuku un Kovaļcuku?
Nevienu ZA zvaigzni nekad neparakstīja. Letangs pēdējā brīdī šos uzmeta.
Lai cik turīgi te nebūtu klubi, bet ZA zvaigznes te nebrauc. Un kur pamats domāt ka uz AAE klubu brauktu?

Bez tam, viņiem gatava hokeja arēna maz ir?

  -3 [+] [-]

, 2018-08-27 14:24, pirms 6 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Un ko bagātais SKA tik labu spēja piesaistīt izņemot savus tautiešus Dacjuku un Kovaļcuku?
Nevienu ZA zvaigzni nekad neparakstīja. Letangs pēdējā brīdī šos uzmeta.
Lai cik turīgi te nebūtu klubi, bet ZA zvaigznes te nebrauc. Un kur pamats domāt ka uz AAE klubu brauktu?

Bez tam, viņiem gatava hokeja arēna maz ir?
Teorētiski kādu zvaigznei no NHL AAE var atvilkt, jo: 1)algu ziņā var pārsist krievu klubus, 2)sadzīves apstākļu ziņā pievilcīgi apstākļi (salīdzinot ar Krievijas klubiem) 3)atceramies - cilvēki ir dažādi un kādu saista šāda veida eksotika 4) ir cilvēki, kuriem AAE klimats ir patīkams 5)Hokejistu sievas un bērni atbalsta vēlmi kādus gadus pabaudīt AAE klimatu, izklaides iespējas un daudziem hokejistiem ģimene ir pirmā vietā 6)iespēja spēcīgā līgā labi nopelnīt, nedzīvojot Krievijā, baudot to ko spēj dot šī valsts. Ja AAE ķeras kādai lietai nopietni klāt tad viņi to arī paveic. Tas patiešām arī ir. Izšķirošais šajā gadījumā būs gribas jautājums, jo nauda viņiem ir un līdz ar to labus hokeja speciālistus dabūs. Lielākais trūkums kopumā ir hokeja tradīciju trūkums AAE, nezinu kā būtu ar skatītāju interesi.
AAE pasaules reitingā ir 47.vietā no 50.

     [+] [-]

, 2018-08-27 14:27, pirms 6 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Un ko bagātais SKA tik labu spēja piesaistīt izņemot savus tautiešus Dacjuku un Kovaļcuku?
Nevienu ZA zvaigzni nekad neparakstīja. Letangs pēdējā brīdī šos uzmeta.
Lai cik turīgi te nebūtu klubi, bet ZA zvaigznes te nebrauc. Un kur pamats domāt ka uz AAE klubu brauktu?

Bez tam, viņiem gatava hokeja arēna maz ir?
Ska nauda uz aae fona ir kā purkšķis viesuļvētrā

     [+] [-]

, 2018-08-27 14:45, pirms 6 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Un ko bagātais SKA tik labu spēja piesaistīt izņemot savus tautiešus Dacjuku un Kovaļcuku?
Nevienu ZA zvaigzni nekad neparakstīja. Letangs pēdējā brīdī šos uzmeta.
Lai cik turīgi te nebūtu klubi, bet ZA zvaigznes te nebrauc. Un kur pamats domāt ka uz AAE klubu brauktu?

Bez tam, viņiem gatava hokeja arēna maz ir?
Uz Krieviju neviens saprātīgs Zamerikānis, kuram ir tāds līmenis, ka viņš var izvēlēties kur un pa cik spēlēt, nebrauc, AAE jau ir nedaudz cits stāsts. Protams, fakts, ka būs jābrauc pa kkādām novosibirskām un čeļabinskām spēlēt mazliet to kopējo bildi sašķoba, bet summas, ko varētu piedāvāt AAE un ikdienas dzīves līmenis varētu arī likt pievērt acis uz dažām ar Krievijas līgu saistītām nepilnībām.

P. S. Un varētu padomāt, ka trakajiem naftas šeihiem kkā neesamība un jauna uzbūvēšanas kādreiz ir bijis šķērslis

  +2 [+] [-]

, 2018-08-27 14:56, pirms 6 gadiem
neputns rakstīja: Uz Krieviju neviens saprātīgs Zamerikānis, kuram ir tāds līmenis, ka viņš var izvēlēties kur un pa cik spēlēt, nebrauc, AAE jau ir nedaudz cits stāsts. Protams, fakts, ka būs jābrauc pa kkādām novosibirskām un čeļabinskām spēlēt mazliet to kopējo bildi sašķoba, bet summas, ko varētu piedāvāt AAE un ikdienas dzīves līmenis varētu arī likt pievērt acis uz dažām ar Krievijas līgu saistītām nepilnībām.

P. S. Un varētu padomāt, ka trakajiem naftas šeihiem kkā neesamība un jauna uzbūvēšanas kādreiz ir bijis šķērslis
Tur jābūt trakai naudai, jo kamēr fuņam liekas, ka spēlētājs dzīvo komfortablajā AEE klimatā usspēlējot vareno kolhoza hokeju, realitātē šams vandās ar lidmašīnu pa pasauli un viņa organismam jau ir sajucis kāds diennakts laiks tagad un cik vispār pulkstens.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-27 15:06, pirms 6 gadiem
Rodriguez 2 rakstīja: Ska nauda uz aae fona ir kā purkšķis viesuļvētrā
Tā nesaki. SKA ir 40 miljonu budžets, nenoliedzami labākie apstākļi KHL.
Un tu domā ka šeihi liks galdā komandu ar vismaz 80 miljonu budžetu?
Nezin vai krievi pieļaus ka uzradīsies superklubs, kas visus krievijas klubus drāzīs regulāri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-27 15:11, pirms 6 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Ikdienas dzīves līmenis, pipec Kāds vēl musļiku zemē var būt tas līmenis?
Atkal ierubījās līmeņrāžu konkursi?
Nu cik stāsta, tad vismaz biznesa un tūrisma zonās AEE ir kosmoss. Eiropa ir tāds sūnu ciemelis

  +2 [+] [-]

, 2018-08-27 15:14, pirms 6 gadiem
krievu līga turpina pakaļdzīšanos NHL, punktus arī skaitīs kā NHL!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-27 15:22, pirms 6 gadiem
artems_bruvers_1007752319333492 rakstīja: Funi, tu tak esi galīgs dunduks šajā jautājumā Praktiski visi tavi punkti, ar nedaudziem izņēmumiem, ir galīgi garām! Dzīvot valstī, kur konstitūcijas vietā ir korāns, aizliegti alko un cūciņgaļa, sievietēm jāstaigā mellajos dvieļos ap galvu, bērniem obligāti jāstudē šariata likumi arābu mēlē, tu ko, labāk lai ir Krievijas plašuma ekzotiskās viesnīcas, nekā šāda te vide zelta burī ar iespēju zaudēt savu pauri uz glijotīnas pie vismazākā allaha kaitināšanas mēģinājuma gadījumā
Ir zināmas konkrētas ģimenes kas pusgadu, gadu ir dzivojušas AAE un ar patiku atcerās šo laiku. Ne visiem tūristiem ir vienāda attieksme pret to ko rakstīji un pret ārzemniekiem var būt izņēmumi. Tev tipiskā padomju domāšana-visiem jādomā veinādi, visiem nepatiks dzīvoT AAE. Es nekur nerakstīju ka masveidā skries hokejisti uz turieni, bet ka kāds var pievienoties. Cilvēki ir ļoti atšķirīgi savā domāšanā, pasaules uztverē. Tev galvā viena doma-visiem nepatiks tur.
Atbrīvojies no stereotipiem. Ir uzskats ka Dubaja ir visdemokrātiskākā pilsēta arābu pasaulē. Palasi kaut ko vairāk par šo valsti.
Šo vai kādu citu aprakstu.
sieviesuklubs.lv
1 2 3 76 komentāri