Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Eiropas klubi aicināja, taču vēlos palikt KHL"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Skudra: "Eiropas klubi aicināja, taču vēlos palikt KHL"
Pēteris Skudra
Foto: hctorpedo.ru

Latvijas hokeja treneris Pēteris Skudra joprojām ir bez darba. 45 gadus veco speciālistu aicinājuši Eiropas klubi, taču ir vēlme palikt Kontinetālajā hokeja līgā (KHL).

"Septiņos gados pirmoreiz esmu bez darba šajā laikā. Skatos daudz hokeja, analizēju, izdaru secinājumus. Hokejs mainās," atzīst Pēteris Skudra.

Šajā laikā būtu jāvada treniņi. "Viss pareizi. Un es gaidu uzaicinājumu. Bet tas ir delikāts moments. Nevaru novēlēt saviem kolēģiem atlaišanu. Tā kā esmu vienkārši atvērts piedāvājumiem," saka latvietis.

Labi pārzināt angļu valodu, esat spēlējis otrpus okeānam. Neesat domājis doties uz Ziemeļameriku? "Nē, no turienes nekāda interese nav bijusi. Eiropas klubi aicināja, taču vēlos palikt KHL," informē treneris.

Kā jau ziņots, kopš 2013. gada Pēteris Skudra bija Ņižņijnovgorodas "Torpedo" stūrmanis. Latvieša vadībā komanda piecas reizes iekļuva izslēgšanas spēlēs, taču pirmo kārtu pārvarēja tikai 2016. gadā. Aizvadītājā regulārajā sezonā komanda ierindojās Rietumu konferences piektajā vietā, bet izslēgšanas spēļu pirmās kārtas sērijā zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv" (0-4). Sezonas pēdējā preses konferencē latvietis bija ļoti emocionāls, jo apzinājās, ka šī varbūt bija pēdējā sezona pie "Torpedo" stūres. Aprīļa beigās klubs paziņoja, ka nepagarinās līgumu ar Skudru.

Spēlētāja karjeras laikā Skudra bija vārtsargs: Latvijas izlasē (1992-1997), NHL klubos (1997-2003), Krievijas klubos (2003-2007). Pēc hokejista karjeras beigām sāka darboties kā Čerepovecas "Severstal" vārtsargu treneris, bet 2012. gadā kļuva par Novosibirskas "Sibir" galvenā trenera asistentu. Viens no retajiem bijušajiem vārtsargiem, kurš kļuva par kluba galveno treneri.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

1 2 3 100 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2018-08-27 17:29, pirms 6 gadiem
Pjotram Muravejam vislabāk būtu PSRS.Ak vai, tādas jau vairs nav.Nabadziņš.... karmu nepiemānīsi kā savulaik Latvijas izlasi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2018-08-27 17:38, pirms 6 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: KHL vienmēr būs prioritāte, jo tā ir pasaules spēcīgākā līga
Sapņo vien tālāk...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: EsIrLetinsh

     [+] [-]

, 2018-08-27 17:51, pirms 6 gadiem
Neticu ka kāds Z- vai R-Eiropas klubs būtu izrādījis interesi. Viņiem KHL ieraksts CV daudz ko nenozīmē. Visticamāk tie Eiropas piedāvājumi bijuši no BLR.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-27 17:58, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Ja tu ar piemanisanu doma atteikumus ik gadu pirms PC tajos piedalities, tad teiksu ta - NEVIENAM hokejistam spelet izlase NAV spiesta lieta. Domaju, ka tu ari ikdiena ej valsts darba, par ko sanem atalgojumu. Bet ja tevi aicina piemeram uz kartupelu talku, tev tacu ir tiesibas no tas atteikties. Tapat ari hokejistiem - klubs ir klubs un izlase ir izlase.
Beidz klepot, visi hokejisti kas tiek uz PČ visu laiku ik pavasari saņēmuši naudu par spēlēšanu izlasē! Tā tas bija Kiras laikā un tā tas ir tagad!

Par brīvu izlasē neviens nespēlē!

  +2 [+] [-]

, 2018-08-27 18:00, pirms 6 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Neticu ka kāds Z- vai R-Eiropas klubs būtu izrādījis interesi. Viņiem KHL ieraksts CV daudz ko nenozīmē. Visticamāk tie Eiropas piedāvājumi bijuši no BLR.
Skudras gadījumā, atceramies, ir ļoti laba angļu valoda, kas ir liels un trekns +...

     [+] [-]

, 2018-08-27 18:10, pirms 6 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Skudras gadījumā, atceramies, ir ļoti laba angļu valoda, kas ir liels un trekns +...
R- un Z-Eiropieši priekšroku dos speciālistam ar Eiropas vai ZA pieredzi. Tiem visiem ar angļu valodu ir okei. Skudra nav ne Gagarinu pacēlis, ne konferences finālā bijis. Nav nekāda pamata domāt, ka viņam R- vai Z-eiropā baigi augstās akcijas pieejamo treneru tirgū būtu.

     [+] [-]

, 2018-08-27 18:39, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Beidz klepot, visi hokejisti kas tiek uz PČ visu laiku ik pavasari saņēmuši naudu par spēlēšanu izlasē! Tā tas bija Kiras laikā un tā tas ir tagad!

Par brīvu izlasē neviens nespēlē!
Kaut ko jau samaksa, bet nu ta samaksa ir loti simboliska jeb kapeikas, tautas valoda runajot. Kas attiecas par Kiras laikiem - vins vienmer tas premijas piesolija, kas ne vienmer bija adekvatas sasniegtajam rezultatam, PC. Piemeram, par 13. vietu 10 stabu, nu nebija tas nopietni! Ta ka neklepo tu pats!

  -2 [+] [-]

, 2018-08-27 18:40, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Ja tu ar piemanisanu doma atteikumus ik gadu pirms PC tajos piedalities, tad teiksu ta - NEVIENAM hokejistam spelet izlase NAV spiesta lieta. Domaju, ka tu ari ikdiena ej valsts darba, par ko sanem atalgojumu. Bet ja tevi aicina piemeram uz kartupelu talku, tev tacu ir tiesibas no tas atteikties. Tapat ari hokejistiem - klubs ir klubs un izlase ir izlase.
Ja Tev valsts pārstāvēšana ir "kartupeļu talka", tad nebrīnies ka apkārtējiem esi čmo un vatenis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-08-27 18:58, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Ja Tev valsts pārstāvēšana ir "kartupeļu talka", tad nebrīnies ka apkārtējiem esi čmo un vatenis.
Tātad tu esi ar mieru katru gadu 3 mēnešus strādāt par velti kā valsts petriots. Lūdzu esi patriots - 3 mēneši darbs tikai valsts dēļ, alga nebūs.

  -4 [+] [-]

, 2018-08-27 19:08, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Ja Tev valsts pārstāvēšana ir "kartupeļu talka", tad nebrīnies ka apkārtējiem esi čmo un vatenis.
Par kuriem apkartejiem tu to saki? Ja par sevi, Zaipi, Abragu un vel daziem labiem tepat sportacentrs.com, ok, lai ta butu. Bet saviem draugiem un pazinam esmu normals coms. Bet tu gan jau ka esi vecs komunists, kas tikai apgriezis savu kazokeli otradi.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-27 19:11, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Par kuriem apkartejiem tu to saki? Ja par sevi, Zaipi, Abragu un vel daziem labiem tepat sportacentrs.com, ok, lai ta butu. Bet saviem draugiem un pazinam esmu normals coms. Bet tu gan jau ka esi vecs komunists, kas tikai apgriezis savu kazokeli otradi.
Tevi aicināja izlasē un Tu atteici, ka tagad uzmeti lūpi pārgāji uz personiskiem apvainojumiem?

     [+] [-]

, 2018-08-27 19:13, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Tātad tu esi ar mieru katru gadu 3 mēnešus strādāt par velti kā valsts petriots. Lūdzu esi patriots - 3 mēneši darbs tikai valsts dēļ, alga nebūs.
funarin, tev kā padomju atraugai nav lemts to saprast, nu ij nesaproti, bet neplijies virsū ar kaut kādiem neadekvātiem piemēriem.

     [+] [-]

, 2018-08-27 19:16, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Bet saviem draugiem un pazinam esmu normals coms.
Šis teikums man riktīgi fascinē, interesanti, kurš ir tas cilvēks, kas apgalvotu pretējo, un teiktu, ka es gan saviem draugiem un paziņām liekos baigais lohs

  -3 [+] [-]

, 2018-08-27 19:19, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: funarin, tev kā padomju atraugai nav lemts to saprast, nu ij nesaproti, bet neplijies virsū ar kaut kādiem neadekvātiem piemēriem.
Sapratu. Tātad tu neesi ar mieru 3 mēnešus gadā par velti strādāt valsts labā.

     [+] [-]

, 2018-08-27 19:21, pirms 6 gadiem
neputns rakstīja: Šis teikums man riktīgi fascinē, interesanti, kurš ir tas cilvēks, kas apgalvotu pretējo, un teiktu, ka es gan saviem draugiem un paziņām liekos baigais lohs
tāds savējais, foršais ciema puika, kurš ar čomiem pa dienu sēdēs sava ciema pieturā, iedzers aliņu gaidot ģinamas spēli un protams nekādi sevi nepazemos piedaloties kartupeļu talkā. Lai citi lohi tur lokās

  -1 [+] [-]

, 2018-08-27 19:23, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Sapratu. Tātad tu neesi ar mieru 3 mēnešus gadā par velti strādāt valsts labā.
Man nav bijusi iespēja starptatiskās sacensībās pārstāvēt savas valsts izlasi ne mēnesi un ne trīs, ja iespēja radīsies, izmantošu.

  -2 [+] [-]

, 2018-08-27 19:29, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Tevi aicināja izlasē un Tu atteici, ka tagad uzmeti lūpi pārgāji uz personiskiem apvainojumiem?
Tu jau mani pirmais apvainoji! Ta ka dots pret dotu!

  -1 [+] [-]

, 2018-08-27 19:32, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Tu jau mani pirmais apvainoji! Ta ka dots pret dotu!
Es par Skudru to rakstīju, nekad nebūtu domājis ka tevi aicina jebkādā Latvijas izlasē, atbildēju otrajā personā, runājot par trešo. Tu grāmatas nelasi un neesi nekad lasījis, ne? Lasītu, iespējams saprastu.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-27 19:33, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: tāds savējais, foršais ciema puika, kurš ar čomiem pa dienu sēdēs sava ciema pieturā, iedzers aliņu gaidot ģinamas spēli un protams nekādi sevi nepazemos piedaloties kartupeļu talkā. Lai citi lohi tur lokās
Vispar jau es pa dienu strada un nav man laika aliniem! Un kartupelu talka bija domata tikai piemera pec. Sac atkal izradit savu analfabetismu! Ok, lai ta butu jebkura cita veida haltura. Ja man ir laiks un varesana, censos neatteikt. Man kaut ko simbolisku par to samaksa un otrai pusei ari viss labi, ka kaut kas ticis padarits.
Bet tu laikam ne talkas piedalies, ne strada, tik pie datora sedi un komentarus druka. Un lustei vel kadu alinu iekapa. Ideali, es ari ta gribetu!

  +3 [+] [-]

, 2018-08-27 19:35, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Vispar jau es pa dienu strada un nav man laika aliniem! Un kartupelu talka bija domata tikai piemera pec. Sac atkal izradit savu analfabetismu! Ok, lai ta butu jebkura cita veida haltura. Ja man ir laiks un varesana, censos neatteikt. Man kaut ko simbolisku par to samaksa un otrai pusei ari viss labi, ka kaut kas ticis padarits.
Bet tu laikam ne talkas piedalies, ne strada, tik pie datora sedi un komentarus druka. Un lustei vel kadu alinu iekapa. Ideali, es ari ta gribetu!
Dīvaini izskatās, kad tu kādam aizrādi analfabētismu

  -1 [+] [-]

, 2018-08-27 19:36, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Es par Skudru to rakstīju, nekad nebūtu domājis ka tevi aicina jebkādā Latvijas izlasē, atbildēju otrajā personā, runājot par trešo. Tu grāmatas nelasi un neesi nekad lasījis, ne? Lasītu, iespējams saprastu.
Sen atpakal lasiju... Nav laika gramatam. Bet ok, paldies par padomu, varbut kadu dienu sanemsos un aiziesu lidz bibliotekai.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-27 19:37, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Sen atpakal lasiju... Nav laika gramatam. Bet ok, paldies par padomu, varbut kadu dienu sanemsos un aiziesu lidz bibliotekai.
Iesaku Arno Jundzes Sarkano dzīvsudrabu

  -1 [+] [-]

, 2018-08-27 19:39, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Iesaku Arno Jundzes Sarkano dzīvsudrabu
Paldies par ieteikumu!

  -1 [+] [-]

, 2018-08-27 19:39, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Dīvaini izskatās, kad tu kādam aizrādi analfabētismu
Kapec divaini?

     [+] [-]

, 2018-08-27 19:52, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Ja tu ar piemanisanu doma atteikumus ik gadu pirms PC tajos piedalities, tad teiksu ta - NEVIENAM hokejistam spelet izlase NAV spiesta lieta. Domaju, ka tu ari ikdiena ej valsts darba, par ko sanem atalgojumu. Bet ja tevi aicina piemeram uz kartupelu talku, tev tacu ir tiesibas no tas atteikties. Tapat ari hokejistiem - klubs ir klubs un izlase ir izlase.
Nezinu kā tev ar atmiņu, bet manis sakrātajos ''Sporta avīzes'' numuros katru gadu ir P.Skudras apliecinājumi, ka palīdzēs izlasei.Taču kaut kā visu laiku sanāca uzmest puišus un līdzjutējus.Un vai tā bija P.S. atriebība par neveiksmīgo spēli, kurā viņš tika norauts no laukuma, vai sava Ego demonstrācija, tas lai paliek viņa pārziņā.Man viņš ir cilvēks, kurš dzimis PSRS un ar to lepojas (viņa intervija ar mērķi ielīst Medvedjevam .irsā ).

     [+] [-]

, 2018-08-27 19:54, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Vispar jau es pa dienu strada un nav man laika aliniem! Un kartupelu talka bija domata tikai piemera pec. Sac atkal izradit savu analfabetismu! Ok, lai ta butu jebkura cita veida haltura. Ja man ir laiks un varesana, censos neatteikt. Man kaut ko simbolisku par to samaksa un otrai pusei ari viss labi, ka kaut kas ticis padarits.
Bet tu laikam ne talkas piedalies, ne strada, tik pie datora sedi un komentarus druka. Un lustei vel kadu alinu iekapa. Ideali, es ari ta gribetu!
Tu nopietni tikko salīdzināji savas valsts izlases pārstāvēšanu ar haltūru? jo tālāk, jo trakāk..

  +1 [+] [-]

, 2018-08-27 20:06, pirms 6 gadiem
norcha 172 rakstīja: Nezinu kā tev ar atmiņu, bet manis sakrātajos ''Sporta avīzes'' numuros katru gadu ir P.Skudras apliecinājumi, ka palīdzēs izlasei.Taču kaut kā visu laiku sanāca uzmest puišus un līdzjutējus.Un vai tā bija P.S. atriebība par neveiksmīgo spēli, kurā viņš tika norauts no laukuma, vai sava Ego demonstrācija, tas lai paliek viņa pārziņā.Man viņš ir cilvēks, kurš dzimis PSRS un ar to lepojas (viņa intervija ar mērķi ielīst Medvedjevam .irsā ).
Viņam vēl ilgi tas tika piedots, cilvēki priecājās par sekmēm ZA, bet viņs vislaik uzspļāva līdzjutējiem, pat lepni pasakot ka viņam tiem nekas nav jāpaskaidro. Vins arī nekad kā vecis nepateica ka izlasē nespēlēs. Bet šiem abiem gāzes apmātajiem skudras advokātiem to nesaprast, ja cilvēks vislaik kladzina ka ir lojāls krieviem un kolhozam, tātad fuņam un viņa mazajam fanam tas ir īsts godavīrs.

     [+] [-]

, 2018-08-27 20:13, pirms 6 gadiem
neputns rakstīja: Tu nopietni tikko salīdzināji savas valsts izlases pārstāvēšanu ar haltūru? jo tālāk, jo trakāk..
Kapec es ta nevaretu salidzinat? Ir dazi butiski jautajumi, vai es piekritu halturai - vai man ir motivacija un gribesana vinu veikt? ko es no ta iegusu? vai man ir laiks un varesana? Tas pats ari ar savas valsts izlasi - parstavet savu valsti pirmkart jau jabut motivacijai. Bet mes fani, katru pavasari gauzamies un parmetam, ka hokejists x atteica un nespeles PC. Un nepadomajam, ka ari vins ir tikai dzivs cilveks ar visam no ta izrietosajam sekam.
P.S. Ko tu, sieviski, jaucies vecu sarunas? Vakarinas nav jataisa?

     [+] [-]

, 2018-08-27 20:17, pirms 6 gadiem
Viņu aicināja Toronto Maple Leafs, Vašingtonas Capitals, Detroitas Red Wings un Pitsburgas Penguins, bet viņš izvēlētos Novokuzņecku.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-27 20:22, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Viņam vēl ilgi tas tika piedots, cilvēki priecājās par sekmēm ZA, bet viņs vislaik uzspļāva līdzjutējiem, pat lepni pasakot ka viņam tiem nekas nav jāpaskaidro. Vins arī nekad kā vecis nepateica ka izlasē nespēlēs. Bet šiem abiem gāzes apmātajiem skudras advokātiem to nesaprast, ja cilvēks vislaik kladzina ka ir lojāls krieviem un kolhozam, tātad fuņam un viņa mazajam fanam tas ir īsts godavīrs.
Nekad neesmu teicis, ka vins ir godavirs. Bet nekad neesmu ari vinu nolicis. Isak sakot, vins savu celu izvelejas un gaja vai joprojam iet pats. Bibele stav rakstits - netiesajiet un jus netapsiet tiesati! Padoma ari tu par to. Un te nav nekada sakara ne ar Skudru, ne KHL un krieviem ne tik.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-27 20:27, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Viņam vēl ilgi tas tika piedots, cilvēki priecājās par sekmēm ZA, bet viņs vislaik uzspļāva līdzjutējiem, pat lepni pasakot ka viņam tiem nekas nav jāpaskaidro. Vins arī nekad kā vecis nepateica ka izlasē nespēlēs. Bet šiem abiem gāzes apmātajiem skudras advokātiem to nesaprast, ja cilvēks vislaik kladzina ka ir lojāls krieviem un kolhozam, tātad fuņam un viņa mazajam fanam tas ir īsts godavīrs.
Būtībā Bārtulis ir Skudra 2. Tiem, kas Skudru neatcerās, jāpaskatās uz Bārtuli - aŗī tas pats- spēlēšu, spēlēšu un beigās mistiskas traumas un citas problēmas, līdz pilsonības maiņai.
1 2 3 100 komentāri