Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2936, Did:0, useCase: 3

Fernandess: "Zinājām, ka tādu spēlētāju kā Krištopāns nav iespējams apturēt"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Fernandess: "Zinājām, ka tādu spēlētāju kā Krištopāns nav iespējams apturēt"
Dainis Krištopāns. Foto: Imago Sport/Scanpix

LETA. Latvijas vīriešu handbola izlases galvenais treneris Armands Uščins pēc zaudējuma Eiropas čempionāta pirmajā spēlē atzina, ka pretinieki lielākoties savu pārspēku izpauda uz latviešu kļūdu rēķina. Pašreizējā Eiropas čempione Spānija bija pārāka ar 33:22.

"Esmu laimīgs, ka mēs savu pirmo Eiropas čempionāta spēli aizvadījām pret tādu pretinieci kā Spāniju. Sākām labi un vārtsargs [Edgars Kukša] vairākās epizodēs mūs izcili glāba, bet turpinājumā Spānija lika mums samaksāt par visām mūsu kļūdām. Tomēr esmu apmierināts par to, kā mēs cīnījāmies," pēc spēles pauda Uščins.

"Pirmā Eiropas čempionāta spēle mums bija lieliska pieredze, lai gan apzinājāmies, ka tā būs ļoti smaga. Sākām labi, bet vienā brīdī spēle kļuva mums pārāk ātra. Nespēlējām pietiekami labi, turklāt spāņi bija pārāk ātri," atzīmēja Latvijas izlases kapteinis Ingars Dude.

Tikmēr Spānijas izlases galvenais treneris Hordi Rivera atzina, ka pirmajā puslaikā Latvija sarūpējusi daudz izaicinājumu. "Zinājām, cik nozīmīgs spēlētājs Latvijai ir Dainis Krištopāns, kurš mums sagādāja daudz rūpju. Divas sarkanās kartītes [Horhem Makedam un Viranam Morrosam] lika mums nedaudz pasvīst, bet komanda tīri labi tika galā ar šo situāciju. Esmu apmierināts ar to, kā handbolisti pēc tam spēlēja. Varam būt laimīgi, ka tagad ir gandrīz divas dienas, lai sagatavotos svarīgajai spēlei ar Vāciju," stāstīja Rivera.

Savukārt Spānijas izlases kreisās malas spēlētājs Anhels Fernandess secināja, ka pirmā spēle vienmēr ir ļoti grūta. "Pirmajā puslaikā Latvija mums sagādāja daudz problēmu. Taču, pateicoties lieliskajai aizsardzībai un vārtsarga spēlei, izcīnījām šos punktus. Zinājām, ka tādu spēlētāju kā Krištopāns nav iespējams apturēt. Tagad priekšā fināla cienīga spēle pret Vāciju," atzina Fernandess.

Grupas pirmajā spēlē Vācija tikai otrajā puslaikā salauza Nīderlandes komandas pretestību - 34:23 (15:13).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2020-01-10 12:18, pirms 4 gadiem
florbolistiem_lv_13368717 rakstīja: Dienas ekspresis - 6.21 kopējais koeficents! ✅✅✅
Vēlies sporta likmju procesu padarīt interesantāku un arī pelnošu? Nāc telegramā uz FINEKO-BET kanālu: https://t.me/finekobet un piesakies uz savu dienas ekspresi jau tagad! 👍
Atpisies

     [+] [-]

, 2020-01-10 12:38, pirms 4 gadiem
"Krištopāns iemetīs tik, cik varēs. Mēs - tik, cik gribēsim."