Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2936, Did:0, useCase: 3

Bičevskis: "Vērtēsim, ko varam paņemt līdzi kā mācības un kā attīstīties tālāk"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bičevskis: "Vērtēsim, ko varam paņemt līdzi kā mācības un kā attīstīties tālāk"
Mārtiņš Bičevskis. Foto: Zigismunds Zālmanis

Latvijas nacionalā handbola izlase šobrīd atrodas Norvēģijas galvaspilsētā Oslo. Vēsturiskais Eiropas čempionāta finālturnīrs Latvijas valstsvienībai ir noslēdzies, un Latvijas Handbola federācijas (LHF) prezidents Mārtiņš Bičevskis vēlas pateikties visai handbola sabiedrībai par atbalstu un klātbūtni šajā īpašajā notikumā.

"Vēlos pateikt paldies visai izlasei par cīņassparu un raksturu. Lai arī pēdējā spēlē piedzīvojām zaudējumu, parādījām ļoti cienīgu sniegumu pret vienu no vadošajām handbola izlasēm pasaulē. Vācijā handbolu spēlē milzīgs daudzums cilvēku. Kopumā visa turnīra gaitā mēs labi cīnījāmies ar vairākām valstīm, kur handbols ir lielā cieņā," teica Bičevskis.

"Paldies visiem izlases spēlētājiem - gan veterāniem, kuri ilgus gadus cīnījās par iespēju piedalīties Eiropas čempionātā finālturnīrā, gan gados jaunajiem handbolistiem, kas nesavtīgi gatavojās un trenējās, neskatoties uz nelielo iespēju iziet laukumā vai vispār būt pieteiktiem mačam. Īpašs paldies Dainim Krištopānam, kurš, neskatoties uz nesenajiem savainojumiem, bija gatavs spēlēt maksimālu minūšu skaitu un cīnīties kopā ar komandu.

Paldies visai treneru komandai un atbalsta personālam par lielo darbu un negulētajām naktīm visā sagatavošanās ciklā un čempionāta laikā. Paldies visiem, kas atbalstīja klātienē un arī pie TV ekrāniem. Tā komandai ir liela motivācija. Paldies arī visiem, kuri pauž savas pārdomas un kritiku. Tas palīdzēs maksimāli objektīvi izvērtēt padarīto un izdarīt secinājumus, ko varam un ko vajag darīt citādāk," norādīja Latvijas Handbola federācijas prezidents.

"Jebkurā gadījumā šis ir vēsturisks laiks Latvijas handbolā. Šobrīd ļausim emocijām norimt, sagaidīsim treneru un komandas vadības atskaites, un pēc Eiropas čempionāta fināla veiksim kopīgu novērtējumu tam, ko varam no šī vienreizējā notikuma paņemt līdzi kā mācības un kā attīstīties tālāk, lai šis nebūtu vienas reizes notikums."

Izmantotie resursi:
handball.lv

     [+] [-]

, 2020-01-14 21:18, pirms 4 gadiem
Jā, sagaidīsim atskaites, veiksim novērtējumu un izdarīsim secinājumus.

     [+] [-]

, 2020-01-14 21:25, pirms 4 gadiem
Cerams, ka ziņas par to, ja kuri spēlētāji ir beiguši karjeru izlasē, nebūs jāgaida līdz aprīlim, kad izlasei būs PČ kvaļa spēles.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 21:29, pirms 4 gadiem
Principā galvenais dienaskārtības punkts ir par prēmiju izmaksu funkcionāriem!

     [+] [-]

, 2020-01-14 21:36, pirms 4 gadiem
Ja pēc atskaišu saņemšanas novērtējums būs labs, tad varēs secināt, ka arī LHF vadība ir sekmīgi strādājusi, kas varētu būt par pamatu nelielai, bet taisnīgai prēmijai.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 21:37, pirms 4 gadiem
Daiļrunāšanas un paldies teikšanas virtuozs..

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 22:07, pirms 4 gadiem
Pateikts ir, tagad gaidīsim darbus.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 22:10, pirms 4 gadiem
Bičevski ATKĀPIES!!! LHF nav parex afēra, tur vajag sakarīgu vadītāju!

     [+] [-]

, 2020-01-14 22:47, pirms 4 gadiem
Mļe, tas *rods varētu neaizņemt skatuvi. Pretīgi skatīties.

     [+] [-]

, 2020-01-14 22:56, pirms 4 gadiem
Mums ir eiropas labākais hadbolists un amatieru zemākā līmeņa federācijas darbinieki! Žēl čaļu, bet paldies par attieksmi!

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 23:31, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Cerams, ka ziņas par to, ja kuri spēlētāji ir beiguši karjeru izlasē, nebūs jāgaida līdz aprīlim, kad izlasei būs PČ kvaļa spēles.
viss atgriezīsies savā rokasbumbas mierīgajā rutīnā. Kreipāns kaut ko pasprēgāja čempja laikā un viss drīz noklusīs. būšu patīkami pārsteigts, ja turpināsies rokasbumbas aktualizēšana līdz pirmajai PČ kvalifikācijas spēlei. bet realitāte būs, ka iespējams pat lielākā daļa žurnaļugu nepamanīs pat , ka sākusies kvalifikācija, ieskaitot Kreipi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2020-01-14 23:44, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: viss atgriezīsies savā rokasbumbas mierīgajā rutīnā. Kreipāns kaut ko pasprēgāja čempja laikā un viss drīz noklusīs. būšu patīkami pārsteigts, ja turpināsies rokasbumbas aktualizēšana līdz pirmajai PČ kvalifikācijas spēlei. bet realitāte būs, ka iespējams pat lielākā daļa žurnaļugu nepamanīs pat , ka sākusies kvalifikācija, ieskaitot Kreipi.
Kreipis vakardienas spēlē kaut ko murmināja par grupu izlozi PČ kvalim.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-14 23:47, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kreipis vakardienas spēlē kaut ko murmināja par grupu izlozi PČ kvalim.
tāpēc arī saku, ka pohuj visiem. pat Kreipim, kurš tagad čempja laikā no sevis sāka tēlot baigo ekspertu un sprēgāt. nez kur agrāk bija...
p.s. netaisos to Bičevski slaktēt vai slavēt , kas vada pederāciju. bet vismaz paldies par to, ka Kristopāns spēlē Latvijas izlasē. citos laikos un un pie citiem prežiem visi talanti no Latvijas izlases aizbēga...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja