Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Bēdīgi slavenais Mordatenko pievienojas ''Daugavpilij''

Krišs Upenieks

Bēdīgi slavenais Mordatenko pievienojas ''Daugavpilij''
Anastasijs Mordatenko
Foto: lokomotivpd.com

Latvijas futbola Virslīgas klubi turpina komplektēt savus sastāvus. Vakar BFC ''Daugavpils'' paziņoja, ka uz īres tiesībām komandai pievienojušies divi bijušie ''Ventspils'' spēlētāji Anastasijs Mordatenko un Deniss Bezuščonoks.

Šajā starpsezonā internetā parādījās negatīvs video, kurā ne no tās labākās puses sevi atrādīja viens no talantīgākajiem jaunajiem futbolistiem Anastasijs Mordatenko, pēc kā itin loģisks bija ''Ventspils'' galvenā trenera Pola Ašvorta paziņojums, ka šis futbolists pie viņa vairs nespēlēs.

BFC ''Daugavpils'' savā mājaslapā raksta: ''Anastasijs ir sapratis savas kļūdas un viņam tiek dota iespēja reabilitēties un restartēt savu karjeru. Pussargs mūsu komandā spēlēs uz īres tiesībām līdz pat vasarai. Iepriekšējā sezonā "Ventspils" sastāvā Mordatenko aizvadīja 13 spēles Virslīgā un guva divus vārtus. Savainojuma un slimības dēļ Mordatenko pilnvērtīgi trenēties ar mūsu komandu uzsāks šīs nedēļas beigās. Atgādināsim, ka no "Ventspils" šajā sezonā tiks īrēts arī aizsargs Deniss Bezuščonoks.''

Tikmēr Rīgas Futbola skola, kas jau iepriekš piesaistīja divus Rīgas ''Skonto'' futbolistus vārtsargu Germanu Māliņu un Igoru Kozlovu, ziņo, ka uz īres noteikumiem komandai pievienojies arī U-21 izlases uzbrucējs Ņikita Ivanovs, kurš starpsezonā demonstrējis visai kvalitatīvu sniegumu, pie tam Sadraudzības kausa izcīņā labi sevi pierādīja U-21 izlases sastāvā. Tāpat sarunā ar Sportacentrs.com kluba pārstāvji neslēpa, ka ar komandu kopā ir arī bijušais ''Ventspils'' aizsargs Ritus Krjauklis.

Izmantotie resursi:
Mordatenko papildina komandas rindas - Galvenā...

  +5 [+] [-]

, 2016-02-26 13:31, pirms 8 gadiem
Morda spēris soli tuvāk, savai ģenētiskajai dzimetenei

  +1 [+] [-]

, 2016-02-26 13:37, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Morda spēris soli tuvāk, savai ģenētiskajai dzimetenei
Ukrainai?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-02-26 13:40, pirms 8 gadiem
Redzēs tas Ņ.Ivanovs beidzot spēlēs vai nē? Iepriekš jau maz spēlēja. Protams viss atkarīgs no kaut kādas rezultativitātes, utt.

     [+] [-]

, 2016-02-26 13:45, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Bļe*astānai!
Manuprāt Mordatenko ir ukraiņu uzvārds. Kā tur bija tas teiciens par to "O" beigās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2016-02-26 13:52, pirms 8 gadiem
biskaps rakstīja: Manuprāt Mordatenko ir ukraiņu uzvārds. Kā tur bija tas teiciens par to "O" beigās
Es nezinu vai tas akmenī iekalts, bet pie sevis ar pieņemu ka visi tie Litvinenko u.t.t. ir ukraiņu cilmes uzvārdi, bet sīkāk šai jautājumā neesmu iedziļinājies. No sērijas, zinu ka izskaņa "āns" nāk no Latgales, bet ne katrs "ankipāns" vai "ivanāns" ir latgalietis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-02-26 13:58, pirms 8 gadiem
HMB-EXPERC rakstīja: Pacepies,pacepies!!! Peec menesha buus padzilinaats Speizhdas materiaals un petijums par ukr,rus un belaru uzvaardu izcelsmi,to izrunu un latviskoshanu
Uz to pusi jau virzās, vairāk gan ukraiņos, Sergeji tiek rakstīti par Serhijiem, Ševčenko tika rakstīts kā Andrijs vai Ondrijs u.t.t. Vairāk gan futbolā, šad tad arī hokejā

  +4 [+] [-]

, 2016-02-26 13:59, pirms 8 gadiem
biskaps rakstīja: Manuprāt Mordatenko ir ukraiņu uzvārds. Kā tur bija tas teiciens par to "O" beigās
Un? Par pulkvedi Alksni neko dzirdējis neesi? Vai par golferi Natāliju Gulbis? Nedomāju, ka Mordatenko ir lielāka saistība ar Ukrainu, kā tev pašam.

  -3 [+] [-]

, 2016-02-26 14:00, pirms 8 gadiem
Jāgaida tagad, kas būs ar Gutkovski. It kā neviens uz viņu nepiesakās. Ir tā 1.līgas licenze ar jāsaņem Skonto.

     [+] [-]

, 2016-02-26 14:07, pirms 8 gadiem
dobrecovs rakstīja: Un? Par pulkvedi Alksni neko dzirdējis neesi? Vai par golferi Natāliju Gulbis? Nedomāju, ka Mordatenko ir lielāka saistība ar Ukrainu, kā tev pašam.
Var jau būt

  +5 [+] [-]

, 2016-02-26 14:36, pirms 8 gadiem
Bedigi slavenais Mordatenko. Izklausas bedigi.

  +5 [+] [-]

, 2016-02-26 15:08, pirms 8 gadiem
Ne pirmais un noteikti ne pēdējais jaunais talants, kuram tajā vecumā ar smadzenēm bik problēmas. Galvenais, lai izdara no tā visa secinājumus un vairs tādas muļķības neatkārto. Rakelu arī visi jau norakstīja, bet re ka džeks saņēmās un tagad viss ir pat ļoti labi.

  +6 [+] [-]

, 2016-02-26 16:38, pirms 8 gadiem
Atšķirība tā, ka Rakelam talants ir fantastisks un pat pēc visiem piedzīvojumiem vēl daudz palika pāri, bet tādus vidējus talantiņus alkohols piebeidz vienu pāec otra.

  +4 [+] [-]

, 2016-02-26 17:18, pirms 8 gadiem
Kā var nožēlot pārliecību? Ja riebjās, tad riebjās, atšķirība ir tikai tāda, ka gudrais paklusēs, bet muļķis spļaus laukā.Ir cits jautājums - kā 25 gadus pēc neatkarības atgūšanas ir izdevies izaudzināt šādus patriotus?Vaina iespējams nav puisī, bet sistēmā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-02-26 20:21, pirms 8 gadiem
kā 25 gadus pēc neatkarības atgūšanas ir izdevies izaudzināt šādus patriotus?
-------------------------------
Kāds te sakars ar neatkarību? Tajā video galvenā problēma bija tas, ka čalis nod**sa savu treneri Ešvortu un klubu, nevis valsti...

     [+] [-]

, 2016-02-28 23:24, pirms 8 gadiem
Mordatenko otrā iespēja, Lazarevam domāju tādas nebūs. Vismaz ne Virslīgā. Čalim jāsaprot, ka reāli ir paveicies tikt BFC un turpināt spēlēt Virslīgā, lielākā daļa klubu pēc šādiem incidentiem iepriekšējos klubos nebūtu ieinteresēti šādā spēlētājā. Redzēsim, vai BFC trāpīs un Mordatenko spēs kļūt par vienu no komandas līderiem.

RFS kārtējais papildinājums pamatsastāvam no Skonto. Kā jau teica kluba vadītāji, šādu iespēju par brīvu dabūt tirgū pieejamus labus spēlētājus nedrīkst neizmantot. Pašam Ivanovam, protams, arī labi, jo varēs turpināt spēlēt Virslīgā.