Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Popkovs līdz sezonas beigām kļūst par "Spartaka" galveno treneri

Agris Suveizda

Popkovs līdz sezonas beigām kļūst par "Spartaka" galveno treneri
Jurijs Popkovs
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Pieredzējušais futbola speciālists Jurijs Popkovs ir kļuvis par Jūrmalas "Spartaka" galveno treneri, vēsta kluba mājaslapa.

"Jūrmalas "Spartaks" līdz sezonas beigām ir ticis skaidrībā ar galveno treneri - komandu vadīs Jurijs Popkovs," teikts "Spartaka" paziņojumā. "Pagaidu galvenā trenera pienākumu izpildītājs Aleksandrs Stradiņš ir atgriezies savā sporta direktora amatā."

51 gadu vecais futbola treneris Popkovs jaunās komandas vadībā debitēs jau šovakar - pret savu iepriekšējo komandu Rīgas "Daugavu". Bijušais Latvijas izlases pussargs savulaik ir vadījis tādas komandas kā "Liepājas metalurgs", "Jūrmala", "Blāzma" un citas. Neilgu laiku Popkovs strādāja arī Lietuvā, trenējot "Tauras" vienību.

Jūrmalas "Spartaka" galvenā trenera amatā sezonas sākumā bija baltkrievu speciālists Oļegs Kubarevs, bet jūlija izskaņā abu pušu ceļi šķīrās. "Spartaka" vadība lēmumu skaidroja ar kluba virziena maiņu. "Spartaka" debijas sezonā Virslīgā komandu treneja Oļegs Blagonadeždins, bet vasarā viņu nomainīja lietuvietis Armīns Narbekovs.

"Spartaks" pēdējās deviņās spēlēs visos turnīros ir svinējis tikai vienu uzvaru un ar 24 punktiem 20 spēlēs turnīra tabulā ieņem sesto vietu.

Izmantotie resursi:
Spartaks.lv - Galvenā

  +3 [+] [-]

, 2013-09-22 15:40, pirms 11 gadiem
tāda sajūta, ka daži LV klubi joprojām nav sev spējuši nospraust kaut kādus mērķus un tad mētājas no viena trenera pie otra
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-09-22 18:57, pirms 11 gadiem
Popkovs ir viens no labākajiem treneriem Latvijā un ar savu pieredzi noteikti spēs dot vairāk nekā Stradiņš, kurš strādājis tikai ar jauniešiem Liepājā. Manuprāt, ļoti labs solis Spartaka izpildījumā, piesaistot šo treneri.

  +3 [+] [-]

, 2013-09-22 20:00, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: Kapēc mētājas
Kubarevs bija bišķi par augstu tēmēts, bet kapēc netiekties uz virsotnēm
mētājas tāpēc, ka tas nav nopietni, katrus pāris mēnešus mainīt treneri. vienalga, vai tas ir Kubarevs, Popkovs vai jebkurš cits, bet ir jādod laiks būvēt komandu. Treneri var mainīt reizi divos gados, ne biežāk.

  +1 [+] [-]

, 2013-09-22 20:59, pirms 11 gadiem
Carloz rakstīja: mētājas tāpēc, ka tas nav nopietni, katrus pāris mēnešus mainīt treneri. vienalga, vai tas ir Kubarevs, Popkovs vai jebkurš cits, bet ir jādod laiks būvēt komandu. Treneri var mainīt reizi divos gados, ne biežāk.
Bet nu Stradiņš jau īsti nebija pienācīgas kvalitātes treneris. Viņš tika paņemts kā sporta direktors uz komandu un vairāk vai mazāk, bet bija Kubareva aizvietotājs līdz brīdim, kad tiktu atrasts jaunais. Tas beidzot arī izdarīts un Popkova pieredzi jau pat nav vērts ar Stradiņa salīdzināt.