Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Zuntners: "Kad 2013. gadā Verpakovskis pārņēma klubu, skaļi runājošo nebija klāt"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Zuntners: "Kad 2013. gadā Verpakovskis pārņēma klubu, skaļi runājošo nebija klāt"
Tamazs Pertija un Mareks Zuntners
Foto: Mārtiņš Sīlis

Virslīgas kluba FK "Liepāja" treneris Mareks Zuntners ar Sportacentrs.com starpniecību vēršas pie futbola līdzjutējiem, lai atskatītos senākos un ne tik senos notikumos, pastāstītu par savām izjūtām un izteiktu cerību, ka 2017. gada Virslīgas zelts nonāks "Liepājas" rokās.

Es gribu, lai cilvēki zina, ka par rezultātu ar Pertiju mēs atbildam kopā.
Mums ar Tamazu nebija laika ieskrieties, mēs uzreiz sākām strādāt. Mums bija ar viņu viens konflikts, kuru mēs atrisinājām desmit minūtēs. Šodien es gribu, lai cilvēki zina, ka par rezultātu mēs atbildam abi. Visus lēmumus, kuri saistīti ar komandu, mēs arī pieņemam abi. Mēs veidojam jaunu komandu ar mazliet citādu spēli. Tam ir vajadzīgs laiks. Verpakovskis to saprot un to mums dod, bet mērķis ir un paliks tikai viens - zelts novembrī. Ar šādu mērķi mēs arī strādājam.

Tribīnes.
Es pateikšu īsi, bet godīgi. Es esmu liepājnieks, bet tribīnes Liepājā dalās divās daļās - tie, kuri ir ar klubu un mūs atbalsta, un otra daļa, anti liepājnieki, kuri nes tikai negatīvo un visās situācijās redz tikai negatīvo.

Abām šīm skatītāju daļām ir tiesības būt, bet atgādināšu, ka 2013. gadā, kad Verpakovskis ar Saulrietu pārņēma klubu, neviens no skaļi runājošiem cilvēkiem nebija klāt. Ir tik viegli runāt, atnākot reizi nedēļā uz futbolu, bet diemžēl neviens nezina, cik liels darbs tiek ieguldīts lai šis klubs sāktu savu dzīvi, lai šis klubs dzīvotu tagad. Jūs tikai iedomājaties, ka no 2013. gada ne reizi nevienu mēnesi futbolistiem nav aizkavētas ne uz nedēļu algas un vēl daudz kas cits, nerunājot par titulu 2015. gadā utt. Latvijas futbolā tādu klubu ir daudz? Nedomāju. Cilvēki nesaprot, kas notiek, nesaprot situāciju, nesaprot, ka klubs grib rezultātu banāli ne tikai no sportiskās viedokļa, bet arī, ka svarīgs ir finansiālais aspekts - lai klubs dzīvotu, pastāvētu. Aizdomājieties par to...

Futbols.
Mēs zaudējām Īrijā - vīzu dēļ neaizbraucām ar pilnu sastāvu, atguvām vienus vārtus, dominējām laukumā, kontrolējām spēli, atguvām otrus, iekļuvām nākamajā kārtā. Bet tribīnēs skan vārdi - "Pertija mājās!". Un tas pēc tā, kad komanda spēlē uzvar?

Pertija ir mājās, jau divdesmit gadus Latvijā un šodien viņš ir labākais speciālists Latvijas futbolā. Mēs dominējām ar "Sūduvu" - zaudējām, futbolā tā notiek. Dominējām otrā spēlē, 65% kontrolējām bumbu, atsitām vārtus un žurnālisti ar skatītājiem raksta, ka Liepāja izgāzās! Tas pie visa, ka lietuviešu prese slavē Liepāju, ka "Sūduvas" treneris pienāk un saka, ka viņi nebija pelnījuši tikt nākamajā kārtā!

Cilvēki mīļie, pamostaties! Tie vairs nav raksti vai tikai vārdi, tā ir banāla futbola nesaprašana. Tas ir bēdīgi. Teorija un zināšanas ir ļoti atšķirīgas lietas - pagaidām liela daļa domā tikai no teorijas puses. Futbols ir stipri citāds nekā jūs to redzat, ticiet man.

Darbs.
Tik liels darbs, kāds tiek ieguldīts visā klubā, nekad FK "Liepāja" vēsturē nav veikts. Mēs darām visu, darām maksimumu, lai ietu uz priekšu, lai vestu komandu tur, kur mēs to redzam - sākot no treniņprocesa, beidzot ar visu darbu klubā. Mēs strādājam 50 reizes profesionālāk, nekā cilvēki to redz no malas, stundām analizējam katru pretinieku, gatavojam komandu zeltam un aizvedīsim komandu tur. Un tas ir ļoti liels Pertijas ieguldījums. Un tad, kad klubā notiek lielas pārmaiņas, kad klubs maina spēli, maina komandu, tad, kad klubs pāriet profesionālākā līmenī, kāds vēl kliedz no tribīnēm "Pertija mājās"! Tas ir viņa nopelns, ka strādājam tā - to redz Verpakovskis, to redz kluba vadība, to redz komanda. Un rezultāts būs - būs jau novembrī.

Liepājnieki.
Mēs ļoti gribam, lai Liepājā spēlētu liepājnieki, bet tiklīdz futbolists uzliek savu parakstu un uzvelk Liepājas krāsas, viņš kļūst par savējo - neatkarīgi no pases un ādas krāsas. Ir treneri, kuri atbild par rezultātu un laukumā spēlē tie, kuri šai brīdī ir spēcīgāki. Par šīm lietām var diskutēt, bet tas ir fakts.

Ticiet man, nav neviens treneris pasaulē, kurš ies pret sevi. Ikviens grib maksimāli, lai komanda uzvar. Kad runa ir par rezultātu, nav vairs savs vai svešs - ir Liepājas futbolists, kurš iet laukumā. Un viss. Kādam tas var patikt, var nepatikt. Tas ir futbols. Mēs nespēlējam sava prieka pēc, mēs neesam pulciņš. Mēs esam profesionāla futbola komanda, kura grib uzvarēt. Tikai ar vietējiem spēlētājiem izdarīt to nav iespējams.

Man nav neviena iemesla, lai kādam patiktu. Es daru savu darbu par 110% un atdodu visu savu laiku Liepājas futbolam. Rezultāts būs, jo darbs, kas tiek ieguldīts, ir nereāli liels. Futbolā nekas nenotiek ātri, bet mēs esam uz pareizā ceļa. Esam tabulas augšā - ar negodīgi atņemtiem sešiem punktiem.

Es gribu, ja man ir tāda iespēja jūs lūgt, lai esat ar mums. FK "Liepāja" tikai sāk savu vēsturi un tā ir mūsu dzīve. Ticiet man, mēs katrs šinī klubā atdodam maksimumu, lai ietu uz priekšu. Lai teiktu skaļus vārdus, ir vajadzīgs raksturs un pārliecība. Mums viss nāk smagi, bet mēs ne uz sekundi neapstājamies un izdarīsim visu, kas mūsu spēkos, lai jūs kopā ar mums nosvinētu zeltu novembrī. Jo viss kas notiek, ir tikai par Liepāju…

Mareks Zuntners

1 2 3 4 5 6 7 8 254 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2017-07-22 22:34, pirms 7 gadiem
Zutners lasa komentārus...

     [+] [-]

, 2017-07-22 22:35, pirms 7 gadiem
Bet visu pasaka pareizi. Tikai Liepāja gan nebūs čempioni

  +9 [+] [-]

, 2017-07-22 22:46, pirms 7 gadiem
...sākot no treniņprocesa, beidzot ar visu darbu klubā. Mēs strādājam 50 reizes profesionālāk, nekā cilvēki to redz no malas, stundām analizējam katru pretinieku, gatavojam komandu zeltam un aizvedīsim komandu tur. Un tas ir ļoti liels Pertijas ieguldījums. //

Un kā tad ar to faktu, ka Pertija, šis domas gigants nemaz nezin, kad ir treniņu dienas , kādi laiki, bet prasa to Tev? Vai viņš ir tik ļotoi pārņemts ar citui analīzi, ka par to piemirst ?
Te var rakstīt kādas tik vestules negrib, bet reālajā dzīve liepājnieki redz gan jūsu īpašo tandēmu, gan Pertiju vienu ikdienā uz ielas, ne stadionā, un izdara savus secinājumus.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-22 23:01, pirms 7 gadiem
Zuntner! Ja nebūs zelts,tu aizvāksies vai rakstīsi jaunas dzejas? Un tēlosi spečuku tālāk?

  -1 [+] [-]

, 2017-07-22 23:05, pirms 7 gadiem
Marek, redzot interviju Sporta Studijā, saprotu, ka esi sava pilsētas un profesijas fanāts. Super. Uz tādiem "tipiņiem/sapņotājiem" kā tevi (un Māris) arī ir iespējama patiesa/ilgtermiņa izaugsme. Tas ko Jūs esat iespējuši Liepājā pāris gados ir fantastika. Jebkuras grūtības padara mūs (cilvēkus) tikai stiprākus. Patiesais rezultāts Jūsu ieguldītam darbam būs pēc gadiem desmit/padsmit, kad Liepājā izaugs talantīgi spēlētāji (tie puikas, kuri tagad iet uz Jūsu mačiem un sapņo, ka kādu dien spelēs Liepājas komandā).
Turpiniet smagi strādāt un tiekties uz savu ilgtermiņa mērķi! Lai izdodas!

  +7 [+] [-]

, 2017-07-22 23:13, pirms 7 gadiem
Visu cieņu Liepājas futbola vēsturei, bet par toto uz mūžu disq Pertija gan nav labākais variants. Tāpat kā Jānis Zuntners ir labāks futbolists un gudrāks par Mareku.

 +19 [+] [-]

, 2017-07-22 23:15, pirms 7 gadiem
Paklau Marek,nevèlies uzrìkot vienu pàrbaudes maču ar FK Grobiņa?99% Liepàjas atbalstìtu Grobiņas komandu,tikai tàpèc ka tur spèlè mùsu džeki,vnk savèjie.Ja ņemat komandà leģionàrus,tad viņiem ir jàbùt divas galvas pàràkiem par vietèjiem futbolistiem.Bet Àfrikas leģionàri,nemaz nerunàjot par horvàtu 3.lìgas superzvaigzni pat klàt nestàv ne Knapšim,ne Dobrecovam junioram,ne citiem FK Liepàja un FK Grobiņa pašmàju spèlètàjiem.To ko Tu te dirs par patriotismu...Ja šità turpinàsiet,tad tribìnès nebùs pat to 100 cilvèku,kuri atnàk patreiz uz Jùsu bùvètàs komandas spèlèm.Vnk sirds pilna,vnk besì àrà.Jùsu dresskods nekàdi neuzlabo Liepàjas komandas spèles stilu un rezultàtus.Runàjot par klubu,ilgtermiņà...Fanu veikals-pustukšs,bez darba laika,biļetes uz spèlèm nepàrdod...kàda velna pèc tàds veikals vispàr vajadzìgs?Labi,tas štrunts,tas veikals likvidèsies pats no sevis.Tìri subjektìvi,arì jùsu tandèms Pertija&Zuntners šogad ar Liepàjas komandu ir pèdèjo gadu.Atpakaļ Viktoru,atpakaļ Liepàjas talantìgàkos futbolistus!Un arì tribìnès atgriezìsies lìdzjutèji!Paldies!

  +9 [+] [-]

, 2017-07-22 23:22, pirms 7 gadiem
1. Zuntner, kurš šeit melo, ja leišu treneris pēc spēles sacīja sekojošo-"Viņi kontrolēja bumbu, bet ne spēli. Nebijām gatavi saspēlēties horizontāli un uzbrukt pozicionāli, tā vietā centāmies pēc iespējas zibenīgāk skriet pretuzbrukumos. Pirmajā puslaikā nespēlējām, kā plānots, taču otrajā pēc maiņu izdarīšanas stabilizējām spēli."

2. Ja kas, tad liepājnieki ļoti labi saprot un zin kāpēc no LM jauna futbola kluba veidošanu, kurā sākumā bija liela Liepājas pašvaldības nauda, pārņēma tieši Verpakovskis un neviens cits. Un ir lieli meli, ka tad kādam citam vel tika piedāvāta šī iespēja veidot šo klubu.

3. Varbūt Zuntneram ir svešs vārds patriotisms, bet ir jābūt ........, lai domātu, ka jebkurš, kuram nav saknes Liepājā, spēlējot Liepājas futbola komandā kļūs par savējo tikai tāpēc, ka uzvilks šī kluba kreklu.

Zuntner, paskaties kādreiz arī tribīnēs, un ne tikai laukumā. Un pie viena padomā kāpēc tribīnes paliek arvien tukšākas. Tad varbūt sapratīsiet, ka to ko Jūs darāt ar Pertiju ir zemē nomest darbs,nauda un laiks. Futbols ir priekš skatītājiem ,un nevis kluba treneriem.

  +7 [+] [-]

, 2017-07-22 23:24, pirms 7 gadiem
Edmund,tu vari uzdot šos jautājumus Zuntneram? Un, lai viņš publiski uz katru atbild,ar savu domu!

  +5 [+] [-]

, 2017-07-22 23:27, pirms 7 gadiem
Un vèl...Izskatàs ka Tu un vèl pàris cilvèki saprot fotbolu Tavà izpratnè.V.Dobrecovs vismaz nebaidìjàs atzìt savas kļùdas,bet Tu te vaimanà ka vairums Liepàjas fanu vnk nesaprot futbolu...Un vèl...atkal tìri subjektìvi...10min laikà salìgt mieru ar treneri,kurš nebùt nav ar labu reputàciju...visu cieņu!

  -3 [+] [-]

, 2017-07-22 23:27, pirms 7 gadiem
Interesanti būtu uzvaicāt, vai skatītāji tik tiešām nāktu Liepājā, ja spēlētu visi vietējie, bet komanda būtu pēdējā vietā?

  -3 [+] [-]

, 2017-07-22 23:28, pirms 7 gadiem
TORES rakstīja: Edmund,tu vari uzdot šos jautājumus Zuntneram? Un, lai viņš publiski uz katru atbild,ar savu domu!
Tak viss ir atbildēts teksta formā

  +7 [+] [-]

, 2017-07-22 23:31, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Interesanti būtu uzvaicāt, vai skatītāji tik tiešām nāktu Liepājā, ja spēlētu visi vietējie, bet komanda būtu pēdējā vietā?
Nāktu, jo Liepāja nav liela pilsēta, un skatītāji nāk skatīties kā spēlē viņu dēli, brāļi, radi un draugi. Savējiem daudz ko piedod. Tai skaitā neveiksmes.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-22 23:31, pirms 7 gadiem
fkscd> Tu nēesi normāls!

  -1 [+] [-]

, 2017-07-22 23:31, pirms 7 gadiem
Traka dzīve Liepājā. Grib uzvarēt un grib vietējos. Draugi, nenotiek tas tā!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-22 23:33, pirms 7 gadiem
Vai tad es teicu visi vietèjie?Izlasi vèlreiz...vienìgais leģionàrs,kas kaut cik iederas komandà ir gruzìņu futbolists.Lai man piedod àfrikàņu puiši,mùsèjie par viņiem ir labàki,i fiziski, i tìri individuàli meistarìgàki.

  -3 [+] [-]

, 2017-07-22 23:33, pirms 7 gadiem
TORES rakstīja: fkscd> Tu nēesi normāls!
Ja tekstā viss ir skaidri pateikts, bet tu nespēj izlasīt, lūdzu uz Liepājas bērnudārza sagatavošanas grupiņu!

  +4 [+] [-]

, 2017-07-22 23:33, pirms 7 gadiem
Key 23, kur nu tu esi mūsu cienītais draugs

  -2 [+] [-]

, 2017-07-22 23:34, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nāktu, jo Liepāja nav liela pilsēta, un skatītāji nāk skatīties kā spēlē viņu dēli, brāļi, radi un draugi. Savējiem daudz ko piedod. Tai skaitā neveiksmes.
Tad lai spēlē Grobiņa, bet Liepāju likvidē. Nekādu problēmu! Tikai, vai pēc tam atkal nesāks daži žēloties, ka kādreiz Liepāja bija virslīgas top komanda

  +4 [+] [-]

, 2017-07-22 23:35, pirms 7 gadiem
Varbùt nàkošreiz vajag aizlidot uz citàm salàm,piemèram Malibu,runà ka tur arì esot labi jaunie futbolisti...

  -3 [+] [-]

, 2017-07-22 23:37, pirms 7 gadiem
aiwis_po_1368123176575872 rakstīja: Vai tad es teicu visi vietèjie?Izlasi vèlreiz...vienìgais leģionàrs,kas kaut cik iederas komandà ir gruzìņu futbolists.Lai man piedod àfrikàņu puiši,mùsèjie par viņiem ir labàki,i fiziski, i tìri individuàli meistarìgàki.
Jā. Pertija ir muļķis un griež pats sev kājā, liekot leģionārus, nevis talantīgos vietējos? Varbūt atver acis un padomā skaidrāku prātu!

  +2 [+] [-]

, 2017-07-22 23:37, pirms 7 gadiem
Marek, kas būs tad, ja novembrī nebūs FKL zelta medaļas?
Patreiz izskatās, ka ļoti iespējams, ka vispār nebūs medaļas, jo FKL ir ļoti,ļoti tuvu zaudējumu limitam. Vel var atļauties zaudēt 1-2 spēles LFV, ja grib cerēt uz medaļām.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-22 23:37, pirms 7 gadiem
aiwis_po_1368123176575872 rakstīja: Paklau Marek,nevèlies uzrìkot vienu pàrbaudes maču ar FK Grobiņa?99% Liepàjas atbalstìtu Grobiņas komandu,tikai tàpèc ka tur spèlè mùsu džeki,vnk savèjie.Ja ņemat komandà leģionàrus,tad viņiem ir jàbùt divas galvas pàràkiem par vietèjiem futbolistiem.Bet Àfrikas leģionàri,nemaz nerunàjot par horvàtu 3.lìgas superzvaigzni pat klàt nestàv ne Knapšim,ne Dobrecovam junioram,ne citiem FK Liepàja un FK Grobiņa pašmàju spèlètàjiem.To ko Tu te dirs par patriotismu...Ja šità turpinàsiet,tad tribìnès nebùs pat to 100 cilvèku,kuri atnàk patreiz uz Jùsu bùvètàs komandas spèlèm.Vnk sirds pilna,vnk besì àrà.Jùsu dresskods nekàdi neuzlabo Liepàjas komandas spèles stilu un rezultàtus.Runàjot par klubu,ilgtermiņà...Fanu veikals-pustukšs,bez darba laika,biļetes uz spèlèm nepàrdod...kàda velna pèc tàds veikals vispàr vajadzìgs?Labi,tas štrunts,tas veikals likvidèsies pats no sevis.Tìri subjektìvi,arì jùsu tandèms Pertija&Zuntners šogad ar Liepàjas komandu ir pèdèjo gadu.Atpakaļ Viktoru,atpakaļ Liepàjas talantìgàkos futbolistus!Un arì tribìnès atgriezìsies lìdzjutèji!Paldies!
Atpakal Liepajas metalurgu, atpakals 3-4 tukstosu darbas vietu, atpakal emigrejosos cilvekus no Liepajas , atpakal vissu . vecais tu nesaprot ka laiki ir citi , un lai butu cita limeni, un izaudzet 3-4 musu fitbolistus gada vajag pamatsastavs kurs var konkuret ar FK Riga, RFs, to Pasu Mettu. Bet tev vajag uzreiz un sodien Liepajniekus, Ja ta tad ari Marim vajag atkal atgriezties !!!

 +14 [+] [-]

, 2017-07-22 23:39, pirms 7 gadiem
Zuntner tu atkal sapīpējies vai neadekvāts no dzimšanas? Ne jau tu ar Pertiju zeltu Liepājai atvedi,bet gan Dobrecovs,ne jau tu biji tas treneris,kurs motivēja komandu,bet Dobrecovs! Tu ar savām tulka spējām savam radiniekam tikai iztapi! Āksts gatavais! Uzvedies kā klauns ar savām āksta krellēm utt,nemaz par to super fočeni interneta labāk nerunāsim! Kādu cieņu tu pret sevi pieprasi,par kādu talantu tu šeit runā,tak beidz vienreiz ākstīties un kaitināt liepājniekus! Man palasot komentārus,kurus raksta tiešām liepājnieki un pilsētas patrioti/īsti patrioti/,sķērmi metās no tevīm.Labi,ka man nav tas viss jāredz un jāskatās!Ākstu bars,baltās čībiņās! Man ļoti patika FK LIEPĀJA 2014-2016.,jauka atmosfēra,jaunie liepājnieki komandā,acis deg,sirdis dauzās,katrs laukuma cm tika ar sirdi un dvēseli sargāts līdz brīdim,kad Verpakovskis iemeta savu drauģeli zuntneru komandā! Laikam jau tad arī visi tūdi sakās!

     [+] [-]

, 2017-07-22 23:39, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Traka dzīve Liepājā. Grib uzvarēt un grib vietējos. Draugi, nenotiek tas tā!
Un kā Tev šķiet, kā vel aizpērn FKL izcīnija LFV zelta medaļas?
Paskaties cik tajā komandā bija spēlētāji ar saknēm Liepājā, vai arī Liepājas futbola sistēmā trenējas no agriem pusaudžu gadiem.

     [+] [-]

, 2017-07-22 23:40, pirms 7 gadiem
fkscd>> Tur ir rakstīts tādiem kā tu,lai aizlietu acis un paslavētu sevi,it kā strādā 50 reizes vairāk utt!!!! Losītis tomēr tu esi un būsi! Un lūdzu Liepāju ne..tirst,tu pārdzīvo par savu pertiju un fano par savu nogrimušo skoņķiku,lūdzu!
Slēpts komentārs: fkscd

  -4 [+] [-]

, 2017-07-22 23:42, pirms 7 gadiem
TORES rakstīja: fkscd>> Tur ir rakstīts tādiem kā tu,lai aizlietu acis un paslavētu sevi,it kā strādā 50 reizes vairāk utt!!!! Losītis tomēr tu esi un būsi! Un lūdzu Liepāju ne..tirst,tu pārdzīvo par savu pertiju un fano par savu nogrimušo skoņķiku,lūdzu!
Ko nepareizu pasaka Zutners? Skaidri atbild, kāpēc ir leģionāri un vietējie automātiski netiek pie spēles laika

  +7 [+] [-]

, 2017-07-22 23:44, pirms 7 gadiem
Manupràt vnk ir jàbùt godìgiem...tur arì atslèga no panàkumiem.D.Dobrecovs šobrìd ir 2x labàks par Ģirtu Karlsonu(visu cieņu)bet tomèr komanda paņem kàrtèjo spèlètàju kas citiem nav nepieciešams,paņem pa lèto,bet tàds spèlètàjs kà D.Dobrecovs turpina àrdìties pirmà lìgà...nu sarìkojiet tak draudzìbas spèli Grobiņa-Liepàja...Grobiņa nezaudès,pat vinnès...es kà liepàjnieks,jutìšu lìdzi Grobiņai...lai Viktoram viss izdodas.Màri nàc pie pràta!

  -3 [+] [-]

, 2017-07-22 23:44, pirms 7 gadiem
Life rakstīja: Zuntner tu atkal sapīpējies vai neadekvāts no dzimšanas? Ne jau tu ar Pertiju zeltu Liepājai atvedi,bet gan Dobrecovs,ne jau tu biji tas treneris,kurs motivēja komandu,bet Dobrecovs! Tu ar savām tulka spējām savam radiniekam tikai iztapi! Āksts gatavais! Uzvedies kā klauns ar savām āksta krellēm utt,nemaz par to super fočeni interneta labāk nerunāsim! Kādu cieņu tu pret sevi pieprasi,par kādu talantu tu šeit runā,tak beidz vienreiz ākstīties un kaitināt liepājniekus! Man palasot komentārus,kurus raksta tiešām liepājnieki un pilsētas patrioti/īsti patrioti/,sķērmi metās no tevīm.Labi,ka man nav tas viss jāredz un jāskatās!Ākstu bars,baltās čībiņās! Man ļoti patika FK LIEPĀJA 2014-2016.,jauka atmosfēra,jaunie liepājnieki komandā,acis deg,sirdis dauzās,katrs laukuma cm tika ar sirdi un dvēseli sargāts līdz brīdim,kad Verpakovskis iemeta savu drauģeli zuntneru komandā! Laikam jau tad arī visi tūdi sakās!
Kurš tad vainīgs Pertija, Zutners, Verpis? Visi trīs?

  +3 [+] [-]

, 2017-07-22 23:44, pirms 7 gadiem
sorento rakstīja: Atpakal Liepajas metalurgu, atpakals 3-4 tukstosu darbas vietu, atpakal emigrejosos cilvekus no Liepajas , atpakal vissu . vecais tu nesaprot ka laiki ir citi , un lai butu cita limeni, un izaudzet 3-4 musu fitbolistus gada vajag pamatsastavs kurs var konkuret ar FK Riga, RFs, to Pasu Mettu. Bet tev vajag uzreiz un sodien Liepajniekus, Ja ta tad ari Marim vajag atkal atgriezties !!!
Trīs gadus atpakaļ, pirms uzradās Verpakovskis, tieši tāda komanda bija izaudzinata - kura, neticēsi, bet ieguva zeltu! Un tas zelts nebija Verpakovska nopelns, tas bija Intenberga, Dobrecova un jauno džeku nopelns. Un tieši Verpakoviskis tendenciozi saka meklet visādus brīnumus no pasaules malam, ta teikt, pa čomam, bet uz vietas izaudzinatos izpardeva vai aizmainija prom. Un ar bijušiem laikiem, ar metallurgu, ar tukstosiem izbtaukušo tieši sim faktam nav pilnīgi nekāda sakara.

  +9 [+] [-]

, 2017-07-22 23:45, pirms 7 gadiem
Liepājnieki saka, ka vietējiem daudz var piedot, bet Dobrecovu pagājušajā sezonā nolinčoja īpaši acis nepamirkšķinot.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-22 23:45, pirms 7 gadiem
sorento rakstīja: Atpakal Liepajas metalurgu, atpakals 3-4 tukstosu darbas vietu, atpakal emigrejosos cilvekus no Liepajas , atpakal vissu . vecais tu nesaprot ka laiki ir citi , un lai butu cita limeni, un izaudzet 3-4 musu fitbolistus gada vajag pamatsastavs kurs var konkuret ar FK Riga, RFs, to Pasu Mettu. Bet tev vajag uzreiz un sodien Liepajniekus, Ja ta tad ari Marim vajag atkal atgriezties !!!
Muļķības! Lai varētu normāli funkcionēt pašmājas futbola klubs katru gadu nevajag vairāk par 1-2 jaunajiem spēlētājiem, kurus pakāpeniski iespēlē lielajā komandā. Līdz šim Liepājas futbola sistēma veiksmīgi to arī realizēja, bet līdz ar Pertijas atnākšanu izrādās, ka Liepājas jaunatnes futbols nekur neder.
Tu tikai redzi dzīvi no vienas puses, bet neredzi ka tam visam arī ir otra puse. Jā no Liepājas cilvēki aizbrauc, bet tajā pašā laikā no provinces Liepājā nepārtraukti nāk iekšā cilvēki.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-22 23:45, pirms 7 gadiem
aiwis_po_1368123176575872 rakstīja: Manupràt vnk ir jàbùt godìgiem...tur arì atslèga no panàkumiem.D.Dobrecovs šobrìd ir 2x labàks par Ģirtu Karlsonu(visu cieņu)bet tomèr komanda paņem kàrtèjo spèlètàju kas citiem nav nepieciešams,paņem pa lèto,bet tàds spèlètàjs kà D.Dobrecovs turpina àrdìties pirmà lìgà...nu sarìkojiet tak draudzìbas spèli Grobiņa-Liepàja...Grobiņa nezaudès,pat vinnès...es kà liepàjnieks,jutìšu lìdzi Grobiņai...lai Viktoram viss izdodas.Màri nàc pie pràta!
Grobiņa vinnēs Liepāju? Draugs, esi objektīvāks!

  +4 [+] [-]

, 2017-07-22 23:46, pirms 7 gadiem
Nu gan čalis uzmetis lūpu kā bebis, kuram lielie puikas mammas pirktās biksiņas ar dubļiem aptašķījuši.
1 2 3 4 5 6 7 8 254 komentāri