Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Malnačs pametīs Virslīgas izpilddirektora amatu

Agris Suveizda

Malnačs pametīs Virslīgas izpilddirektora amatu
Normunds Malnačs un SMScredit.lv izpilddirektors Toms Jurjevs
Foto: Gints Ivuškāns, f64

Biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" šodien Virslīgas mājaslapā izsludināja pieteikšanos uz Virslīgas izpilddirektora amatu. Pašreizējais izpilddirektors Normunds Malnačs sarunā ar portālu Sportacentrs.com sacīja, ka nākamajā biedrības pilnsapulcē gan vēl plāno apspriesties par šo jautājumu.

"Valdei ir tiesības izsludināt konkursu, un tā to ir izdarījusi," Normunds Malnačs komentēja mājaslapā izplatīto sludinājumu. "Mums ir zināmas domstarpības un izveidojusies savstarpēja neuzticība. Kādos jautājumos? Nevēlos to šobrīd komentēt." Tāpat Malnačs piebilda, ka jautājums par viņa palikšanu vai aiziešanu no izpilddirektora amata vēl tikšot apspriests nākamajā biedrības kopsapulcē.

Vienam no biedrības valdes locekļiem Aināram Tamisāram sarunā ar Sportacentrs.com gan bija nedaudz atšķirīgs skatījums par iespējamajām pārmaiņām izpilddirektora amatā: "It kā jau viss ir skaidrs [par Malnača aiziešanu no amata]. Viņš izteica vēlmi iet uz citu darbu, līdz ar to mums nekas cits neatliek kā izsludināt jaunu konkursu."

Tāpat Tamisārs neesot informēts, ka šis jautājums vēl tikšos apspriests nākamajā kopsapulcē: "Pirms divām dienām viņš iesniedza paziņojumu, ka vairs nevēlas strādāt un grib iet projām. Šo divu dienu laikā neesmu ar viņu kontaktējies un nezinu [ka tas vēl varētu tikt apspriests]."

"Kā viens no iemesliem amata pamešanai tika minēts vilinošāks darba piedāvājums, bet citādi it kā nav nekādu zemūdens akmeņu. Gribētos, lai viņš ilgāk paliktu amatā - Malnačs amatā ir jau divus gadus un domāju, ka savus darbus ir padarījis ļoti labi.," sacīja Tamisārs. "Jā - valde gribētu, lai viņš paliktu un ir apmierināta ar viņa darbu. Tā nav valdes iniciatīva, bet gan viņš pats nāca ar tādu domu - ne domu, bet paziņojumu."

Tamisārs noliedza, ka starp biedrības valdi un Malnaču varētu būt kādas nopietnas un globālas domstarpības vai neuzticība - tikai ikdienišķi jautājumi. Spilgta kandidāta uz Malnača aizstāšanu izpilddirektora amatā šobrīd neesot: "Spilgtu kandidātu pagaidām neredzam, un tāpēc arī izsludinājām konkursu." Par Malnača aiziešanu no amata tika baumots jau ilgāku laiku, un Malnačs esot vēlējies pamest savu krēslu arī iepriekšējā ziemā.

  +7 [+] [-]

, 2013-10-18 16:16, pirms 10 gadiem
Nu lúk díkjis sakustéjies.Gaidám nákoshos jaunumus.

 +12 [+] [-]

, 2013-10-18 16:19, pirms 10 gadiem
Malnačs ir normāls kadrs, kurš redzējis normālu futbola kluba struktūru un zem viņa lupas bija finanses.
Šis cilvēks bija vienīgais normālais nespēlējošais kadrs LV futbolā

  +3 [+] [-]

, 2013-10-18 16:19, pirms 10 gadiem
aiztaisiet aatri kaads kraatinja durvis, citaadi visi aizbeegs!!

kaut gan nav veerts, tapat skaidrs , ka vainigo seit nebuus ....

  -4 [+] [-]

, 2013-10-18 16:21, pirms 10 gadiem
Tas Malnač ir viens no tiem, kas piesedz aizdomīgo totalizatora lietu?

  +6 [+] [-]

, 2013-10-18 16:25, pirms 10 gadiem
Malnačs daudz laba padarījis (statistika, izdevumi, videopārraides u.c.); pārmest gan varētu neizlēmību, īpaši pēc skandalozās spēles DD : Ilūkste 2:0. Es tomēr balsotu par to, lai viņš paliek amatā.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-18 16:27, pirms 10 gadiem
mrPO rakstīja: Malnačs ir normāls kadrs, kurš redzējis normālu futbola kluba struktūru un zem viņa lupas bija finanses.
Šis cilvēks bija vienīgais normālais nespēlējošais kadrs LV futbolā
protams, protams

3 varianti :

1.variants- Malnacs zin ja ne visu, tad loti daudz, jo ienemot savu amatu ir dzili,dzili ieksaa visaa LV futbolaa

2.variants-Malnacs ir izcili stulbs un akls, un pa vairakiem gadiem nav manijis neko netiiru,pat tad, ja par to zini visa limenja futbola cilveki Latvijaa, kur nu vel piedalijies kaut kur...

3. variants - vins ir bijis tik aiznemts ar labo un gaiso darbu darisanu LV futbolam, ka vienkarsi neko nav manijis, un visi citi to launpratigi izmantojusi
kur ir istais variants?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-10-18 16:39, pirms 10 gadiem
It kā no vienas puses labi - kaut kādā ziņā ledus ir sakustējies. Runāju par šīs dienas galvenās SC ziņas iekš mūsu Virslīgas sadaļas. Bet - vai šis ir tas kadrs, kuram jāaiziet? Kaut kā nepamet doma, ka pirmajiem jāaiziet citiem, ne Malnačam.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-18 16:41, pirms 10 gadiem
VISS IR ĻOTI VIENKARŠI.VIŅŠ STRADĀS LATVIJA FUTBOLA FEDERACIJĀ.

TĀPĒC ARĪ VISOS STRIDIGAJOS JAUTĀJUMOS BIJA FEDERACIJAS PUSĒ(J.MEŽECKA KUNGA PUSĒ)

ŠIS FAKTS JAU BIJA ZINAMS IEPRIEKŠ, UN NAV NEKĀDS BRĪNUMS!!!!!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-18 16:41, pirms 10 gadiem
Malnačs sāka cerīgi, bet pēc tam pavisam pieklusa... Viņa paša izsludinātais uzdevums bija veicināt futbola popularitāti LV, bet man kkā izskatās, ka tā pati virslīgas apmeklētība pēdējos 2 gados gājusi tikai uz leju.

Nezinu, bet vai biedrībai nevajadzētu veicināt arī futbola translācijas TV? Ja nemaldos pēdējos 2 gados neviena virslīgas spēle nav demonstrēta LTV plašākai sabiedrībai pieejamos kanālos.

Kopumā virslīga visādā ziņā iet tikai uz leju.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-18 16:49, pirms 10 gadiem
Bārta rakstīja: Malnačs sāka cerīgi, bet pēc tam pavisam pieklusa... Viņa paša izsludinātais uzdevums bija veicināt futbola popularitāti LV, bet man kkā izskatās, ka tā pati virslīgas apmeklētība pēdējos 2 gados gājusi tikai uz leju.

Nezinu, bet vai biedrībai nevajadzētu veicināt arī futbola translācijas TV? Ja nemaldos pēdējos 2 gados neviena virslīgas spēle nav demonstrēta LTV plašākai sabiedrībai pieejamos kanālos.

Kopumā virslīga visādā ziņā iet tikai uz leju.
es domāju, ka viņu pēc pāris mēģinājumiem smuki atsēdināja, lai lieki nemaisa gaisu lielajiem TOTO spēlētājiem. Pateica, lai strādā, bet īpaši nereklamējot Virslīgu, citādi pārāk daudz acis būtu uz mačiem.

  +9 [+] [-]

, 2013-10-18 16:58, pirms 10 gadiem
Man no malas izskatās,ka tiem,kuri grib strādāt un nāk ar jaunām idejām ,vienkārši LFF "politbirojs" liek sprunguļus spieķos un jaunajiem gurķiem nekas neatliek,ka tīties malā.Varbūt kļūdos,nezinu.

  +3 [+] [-]

, 2013-10-18 17:05, pirms 10 gadiem
Ja būs kaut kāds jauns kadrs LFV, tad varbūt nebūs viss zaudēts, bet ja par izpilddirektoru kļūs kārtējais LFF ieliktenis, tad tai LFV ar laiku jēgas nekādas nebūs

  +1 [+] [-]

, 2013-10-18 17:11, pirms 10 gadiem
Amatu vajag piedāvāt Ibem!

     [+] [-]

, 2013-10-18 17:30, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Nu lúk díkjis sakustéjies.Gaidám nákoshos jaunumus.
cerams labus

  +1 [+] [-]

, 2013-10-18 17:48, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Man no malas izskatās,ka tiem,kuri grib strādāt un nāk ar jaunām idejām ,vienkārši LFF "politbirojs" liek sprunguļus spieķos un jaunajiem gurķiem nekas neatliek,ka tīties malā.Varbūt kļūdos,nezinu.
Tieši tā!

Diemžēl ne tikai futbolā tā notiek... Tāpēc arī esam tur kur esam...

  +3 [+] [-]

, 2013-10-18 18:00, pirms 10 gadiem
Nu gan jau renegats Kazakevičs pieteiksies šim amatam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja