Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Babītes" atklātā vēstule: aizdomas uzskatām par tīšu skandāla uzpūšanu

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Babītes" atklātā vēstule: aizdomas uzskatām par tīšu skandāla uzpūšanu
Mihails Miholaps
Foto: Romāns Kokšarovs

Pārpublicējam pagājušā gada 1. līgas uzvarētājas un nesen Virslīgas licenci saņēmušās "Babītes" atklāto vēstuli pēc tam, kad LFF paziņoja par izmeklēšanas veikšanu saistībā ar Ziemas kausā notikušo maču starp "Babīti" un "Sūduva", reizē arī atceļot šodien paredzēto spēli starp "Babīti" un "Utenis". Saglabāta oriģinālā rakstība.

“Viss, kas mani nenogalina, padara mani stiprāku...” (Frīdrihs Nīcše)

Sakarā ar pēdējo dienu notikumiem un izrādīto negatīvo attieksmi, kas tika virzīta mūsu komandas pusē, Sporta klubs “BABĪTE” gribētu publiski nokomentēt situāciju, kas ir saistīta ar notikumiem spēlē pret “FK Suduva” un atcelto spēli pret “FK Utenis Utena”.

No paša sākuma, kad mūsu klubs saņēma tiesības startēt Latvijas Futbola Virslīgā, mēs bijām saskārušies ar daudzām grūtībām. Licencēšanas process mums ir devies ļoti grūti – pieredzes trūkums, augsts konkurences līmenis, kluba sistēmas nepilnības, ka arī atbildības līmenis. Tas viss, mums kā ļoti jaunam futbola klubam, ir atņēmis daudz laika un spēka, bet mēs veiksmīgi esam tikuši galā ar šo uzdevumu un esam saņēmuši ilgi gaidīto licenci. Licenci, kura godīgā cīņā un ar visiem spēkiem tika nopelnīta futbola laukumos.

Ar maziem soļiem un augsti pacelto galvu mēs gājām uz priekšu. Bet... Grūtību sekas licencēšanas procesā, diemžēl atstarojas uz komandas, treneru štāba un kluba administrācijas psiholoģiska stāvokļa. Spēlētāju selekcija un komandas sastāva formēšana sezonai notiek steigā un diezgan nervozos apstākļos. Pēkšņas pamatsastāva spēlētāju traumas, noved pie tā, ka “Ziemas kausa 2017” spēļu pieteikumos, nereti tiek iekšā liels pārbaudāmo spēlētāju un leģionāru skaits. Cilvēkiem, ieradoties klubā dienu pirms spēles, nav pat minimālās iespējas sevi pieradīt vai saspēlēties. Cilvēkiem, par kuriem mēs varam darīt secinājumus, vienīgi pēc CV datiem un iepriekšējiem nopelniem, nākas uzreiz doties laukumā. Lai pieprasītu no viņiem jeb kāda veida rezultātu spēlē, vajadzētu būt tālam no futbola cilvēkam!

Spēle, kas notika 09. februārī Marijampolē pret “FK Sūduva”, nebija izņēmums. Nesaspēlēšanās un nesaprašanās savā starpā, uztraukums un spēlētāju vēlme pierādīt sevi individuāli katrā epizodē, noveda pie kļūdu virknējuma. Situācijā ar tā saukto “kurpes šņorēšanu”, pieejamā video atkārtojumā skaidri var redzēt, ka futbolistam pēc divcīņas noslīdēja apavs un turpināt cīņu bez viena buča nav iespējams un ir ļoti bīstami. Bet pēc sekundes, kad seko centrējums, aizsargs redzot skrienošu vārtsargu, mēģina izvairīties no sadursmes ar viņu, kas noved pie kļūdas, kuras rezultātā tika zaudēti vārti. Vārti, kuri izraisīja emociju un apsūdzību vētru mūsu adresē.

Mums ļoti negribētos iesaistīties muļķīgajā polemikā ar cilvēkiem, kuriem nav nekāds sakars ar doto situāciju un mūsu komandu kopumā. Ar cilvēkiem, kuri steidzoties ar secinājumiem, lej mums virsū negatīvo izteicienu masu. Mēs esam augstāki par to visu un atbildēt uz šāda veida provokācijām uzskatam par zemu gājienu, un darīt to netaisāmies!

Aizdomas, apvainojumus un pieņēmumus, par mūsu komandas piedalīšanos nelikumīgajās darbībās, uzskatam par tīšu skandāla uzpūšanu, izmantojot mūsu kluba vārdu. Mēs absolūti neko nesaprotam no totalizatoru terminoloģijas, un mūs absolūti neinteresē bukmeikeru kantoru darbības principi. Mūsu klubā, no paša dibināšanas momenta, pastāv princips – jebkurš spēlētais vai kluba darbinieks, kas tiks pamanīts vai aizdomas turēts totalizatoru darbībās, automātiski pamet komandu. Šis ir viens no galvenajiem un dzelzs noteikumiem mūsu kolektīvā! Mēs spēlējam tikai un vienīgi futbolu, un naudu saņemam tikai vienā vietā – kluba kasē. Viss pārējais mums nav interesants!

Ar doto vēstuli, gribētos palūgt sporta žurnālistus, nākamreiz, kad viņi izmantos citu cilvēku izteicienus no sociālajiem tīkliem, neizraut vienu frāzi no konteksta, bet publicēt pilnu informāciju. Mēs uzskatām, ka skandāla uzpūšana vadošajā sporta ziņu portālā, ar kaut kāda bukmeikeru eksperta piesaisti no malas, ir ļoti dīvains fakts, jo pastāv oficiāla spēļu monitoringa sistēma, kurai ir noslēgts līgums ar Latvijas Futbola Federāciju (LFF). Mēs negribam pakļaut šaubām žurnālistu un ekspertu viedokļus, bet dotos rakstus uzskatam par kluba vārda “nomelnošanu” un konkrēta bukmeikeru kantora reklāmu! Dotais materiāls ir nekas cits, ka mūsu kluba goda un cieņas aizskaršana.

Mēs nevaram tā vienkārši atstāt šo situāciju. Ar juristu palīdzību mēs strādājam pie tā, lai pārbaudītu un analizētu monitoringa informāciju par visām “Ziemas kausa 2017” spēlēm, jo nesaprotam, kāpēc skandāls top apkārt vienai konkrētai spēlei? Diemžēl, bukmeikeri – ir viens no aizvērtiem biznesa virzieniem, un bez tiesībsargājošo orgānu atļaujas, dabūt kaut kāda veida informāciju būs ļoti grūti. Ja jau tas viss aizskāra kluba godu, mēs pieliksim visus spēkus, lai godīgi tiktu skaidrībā ar šo problēmu.

Situāciju ar spēles atcelšanu pret “FK Utenis Utena”, sev uzskatam par nelabvēlīgu risinājumu. Komanda bija, un būs gatava cīnīties par savu godu futbola laukumā, it īpaši šādā situācijā. Bet strīdēties par šo lēmumu, mēs kategoriski netaisāmies, pavisam otrādi, mēs sveicam uzsākto izmeklēšanu, pilnībā uzticamies LFF, un ceram uz drīzāko šīs skandāla situācijas atrisināšanu. Mēs absolūti esam pārliecināti par savu nepiesaisti pie visām mums izvirzītām apsūdzībām!

Mēs gribētu palūgt žurnālistus un visus pārejos futbola sabiedrības cilvēkus, ieverot profesionālo ētiku, neuzbāzties ar jautājumiem un neizrādīt negatīvo uzvedību kluba treneru štāba un administrācijas virzienā, kā arī nedarīt nekādus priekšlaicīgus secinājumus vai minējumus. Ir jāsaprot, ka dotajā situācijā, klubs pieņems stingrus subordinācijas mērus un atteiksies no jebkādiem publiskiem izteicieniem. Visos jautājumos par šo situāciju, turpmāk, lūdzam griezties tikai un vienīgi pie kluba preses sekretāra, vai rakstot mums e-pastā skbabite@inbox.lv.

Nobeigumā, Sporta klubs “BABĪTE” grib pateikties visiem tiem cilvēkiem, kuri mūs ir atbalstījuši šajā grūtajā mirklī un izteica velmi palīdzēt. Liels paldies kluba līdzjutējiem un draugiem, par atbalstu un uzticību, ka arī par mūsu goda aizstāvēšanu!
Lai valda taisnīgums!

Ar cieņu,
Futbola klubs SK BABĪTE

1 2 66 komentāri

     [+] [-]

, 2017-02-14 09:57, pirms 7 gadiem
Pēc oriģinālās rakstības var saprast, ka to rakstījis kāds, kuram latviešu valoda nav dzimtā valoda. Daudz izteicienu, kuri burtiski pārtulkoti no krievu valodas un kādus latviešu valodā neizmanto.

P.S. tas nav pārmetums, vienkārši fakta konstatācija
Slēpts komentārs: VietējaisMurisDzīvelīgs
Slēpts komentārs: donkey

 +20 [+] [-]

, 2017-02-14 10:07, pirms 7 gadiem
Babītes tēmu drillē katrā otrā tekstā, par LFF, Žuku un stadionu neviena raksta.
P - profesionāļi.
Slēpts komentārs: lashara

 +43 [+] [-]

, 2017-02-14 10:11, pirms 7 gadiem
donkey rakstīja: Tas vēl maigi teikts. Te cilvēkam ir problēmas ne tikai ar latviešu valodu (izteicieni, garumzīmes), bet ar rakstīšanu kā tādu.
Liecieties mierā! Jā, ir acīmredzams, ka grūti klājās ar rakstīšanu latviski. Bet uzslavas vērts ir fakts, ka viņi vismaz cenšas to tā izdarīt. Ja tādās reizēs saņem tikai izsmieklu, vēlāk mazinās vēlme to atkārtot...
Slēpts komentārs: Ruck&Maul
Slēpts komentārs: taspatspuisis

 +23 [+] [-]

, 2017-02-14 10:25, pirms 7 gadiem
Šur tur, protams, kļūdas un dīvianības ir, bet tā pat prieks, ka centās uzrakstīt latviski, nav jau tā, ka domu nevar saprast.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-14 10:30, pirms 7 gadiem
Labākā aizsardzība ir uzbrukums un šobrīd SK Babīte dodās uzbrukumā informācijas laukā.Cerams,ka šis skandāls neapklusīs pats no sevis,bet tiks vienreiz kaut kas arī pierādīts.Citādi,tainība būs SK Babīte un viens otrs "specs" paliks jaņos(KK).

  +4 [+] [-]

, 2017-02-14 10:34, pirms 7 gadiem
massbeat rakstīja: Babītes tēmu drillē katrā otrā tekstā, par LFF, Žuku un stadionu neviena raksta.
P - profesionāļi.
Tas tak ir tabu! Varbūt kādu vēl darbā pieņems.

 +13 [+] [-]

, 2017-02-14 10:43, pirms 7 gadiem
Pilnībā atbalstu šajā brīdī FK Babīte. Pašlaik nav nekādu oficiālu pierādījumu, tikai tenkas.Internetā ir liels daudzums ar pasaules slavenu spēlētāju kurioziem goliem. Tie arī visi laiž toto? Smieklīgi, ka dažs labs pārmet neprecizitātes latviskajā rakstībā.Kurš 100% tirais latvietis raksta bez kļūdām, ideāli???

 +10 [+] [-]

, 2017-02-14 10:50, pirms 7 gadiem
Caune JM rakstīja: Tas tak ir tabu! Varbūt kādu vēl darbā pieņems.
Nē, nu Edmunds jau teica ka nerakstīs, jo nav laika, bet pārējie no SC, ieskaitot arī slavenāko filologu pasaulē, izskatās ka tikai pārpublicē no ārzemju avotiem daudz svarīgākas ziņas.
Vai tad lielākajam sporta portālam (c) ir vispār jāraksta par tādiem sīkumiem, kā 1 200 000 eur itkā ierakšanu zemē un iespējamo LFF valdes iesaisti šīs naudas "apguvē"?
Slēpts komentārs: acmee23

 +12 [+] [-]

, 2017-02-14 11:06, pirms 7 gadiem
Izlasīju tekstu un man neradās neskaidrības...un priecājos, ka man nebija jāburto krievu valodā!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-14 11:07, pirms 7 gadiem
Tas ir tik fascineejoshi, ka futbola cilveeki apgalvo, ka vinji nemaz taa iisti nesaprot, kas tas totazizators, vai kaa viinju tur sauc...

  +2 [+] [-]

, 2017-02-14 11:15, pirms 7 gadiem
Varianti ir divi:
1.Ja toto kantori neko šaubīgu nav pamanījuši, tad pasmejamies par kļūdām un ejam tālāk. Jo stulbas kļūdas var gadīties jebkuram.

2.Ja toto kantori liecina par aizdomīgām likmēm, tad tā bodīte jāklapē ciet un iesaistītās personas jādiskvalificē.

Jebkuras iesaistītās personas teiktajam ticamība šādās situācijās ir 50 % (varbūt melo, varbūt nē), savukārt toto kantoru, kuri no blēdībām cieš zaudējumus, sniegtās informācijas ticamība ir tuvu 100 %.

  +6 [+] [-]

, 2017-02-14 11:18, pirms 7 gadiem
Kaut kādas mākslīgi saceltas kaislības, tā kā nebūtu Latvijas futbolā nopietnākas problēmas.
Runas par licenzēšanu vispār smieklīgas! Komanda izcīnija tiesības spēlēt virslīgā, kādas runas vēl var būt par licenzēšanu???
Ja mākslīgi gribētu palielināt virslīgas komandu skaitu vēl ar kādu, tad varētu pētīt vai šo komandu pielaist!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-14 11:20, pirms 7 gadiem
Esot oficiāls toto uzraugu ziņojums, kā arī futbolista esamība komandā, kas iepriekš tika diskvalificēts par spēļu sarunāšanas mēģinàjumu un komandas biedru ietekmēšanu, ir ļoti lielas sakritības. Varbūt vadība nemaz nezin, ka kādi 2-3 spēlētāji atdod spēli.

  -4 [+] [-]

, 2017-02-14 11:25, pirms 7 gadiem
acmee23 rakstīja: Tiešām?
Latvijas valstī, kur ir noteikta viena oficiāla valsts valoda mums būtu ''jāpriecājas'', ka kaut kāds krievs(piemēram) uzraksta tekstu latviešu valodā?
Jāpriecājās būtu par sasniegumiem un panākumiem nevis elementārām un pašsaprotamām lietām.
tādiem ue.baniem kā tu nekad dzīvē nebūs labi un tas jau nekas, ka cilvēks ļoti labā līmenī pārzin 2 valodas, atšķirībā no tevis. 8====D ~o ~o ~o (your face)

 +13 [+] [-]

, 2017-02-14 11:30, pirms 7 gadiem
Negribas ne kādu attaisnot, ne nosodīt, jo neesmu bijis klāt un pie rokas acīmredzot neviens nav pieķerts, un tieši tādēļ SC neskaitāmie raksti ir nedaudz neētiski, un jo īpaši ja vienlaikus nav pat pusrinda par LFF izšķiestajiem 1.2 miljoniem.. Tekstā visu sapratu un atšķirībā no daža laba portāla autoru un daudzu komentētāju tekstiem, viss bija normāli saprotams - vismaz rakstīts pēc būtības un ar emociju pieskaņu, nevis sauss juristu un PR skribelējums..

Atgriežoties pie neesošā raksta par 1.2 milj. - SC ignorance ir neloģiska. Par A.Suveizdu skaidrs, viņš vienmēr operatīvi cenšas pārpublicēt Mežecka sīrupainos LFF slavinošos tekstus, bet šim gadījumam nav laika. Laikam ar SC aldziņu nepietiek.. E.Novickis kā futbola žurnālists manās acīs ir izpelnījies cieņu, bet laikam jau vēlas ieturēt neitrālu pozīciju un ne ar vienu nelekties, ko varēja vērot arī pirms LFF kongresa sakarā ar Indriksona un Kļaviņa cīniņu. Kur pārējie SC futbola aprakstītāji?

  -2 [+] [-]

, 2017-02-14 11:32, pirms 7 gadiem
Tiesības izteikties ir, bet labāk būtu paklusējuši. Izrādās licencēšanas process vainīgs .. Un ja pat nesākoties treniņiem jau vairākums ir traumēti ..

" ..un naudu saņemam tikai vienā vietā – kluba kasē.."

Tad runas par parādiem ir meli un klubs visiem spēlētājiem visu ir samaksājis?

  +8 [+] [-]

, 2017-02-14 11:34, pirms 7 gadiem
Tas ir skaidrs, ka spēles gaita tika ietekmēta. Šaubos, ka kāds bagāts onkulis, garlaicības mākts, spēles gaitā sēdēja pie kompja un gāza n-tos tūkstošus, tadā veidā ieteikmējot neloģiskās koeficientu izmaiņas uz pirmo puslaiku! Un izvēle krita tieši uz prestižā un populārā Ziemas Kausa spēli!
Manā skatījumā, Babītes vadība un Miholaps ir vienkārši pārāk naivi, lai noticētu, ka šī spēle tika ietekmēta un ielaistie vārti bija tikai nevainīga spēlētāju kļūdu rezultāts. Ticu, ka šajā gadījumā organizatori nebija no kluba iekšienes, kā tas bija Ilūkstes, Dinaburgas, Daugavas un Gulbenes gadījumos. Droši vien tas pats bagātais onkulis ieinteresēja dažus Babītes spēlētājus nopelnīt, un tie savu darbu paveica godam!
Kaut gan nekad neko nevar zināt!

     [+] [-]

, 2017-02-14 11:37, pirms 7 gadiem
acmee23 rakstīja: Tiešām?
Latvijas valstī, kur ir noteikta viena oficiāla valsts valoda mums būtu ''jāpriecājas'', ka kaut kāds krievs(piemēram) uzraksta tekstu latviešu valodā?
Jāpriecājās būtu par sasniegumiem un panākumiem nevis elementārām un pašsaprotamām lietām.
Varu derēt, ka pašam skolas latviešu valodas eksāmenā bija daudz rakstības kļūdu un nēesi nemaz tik perfekts valodas gramatikas pārzinis! Pretīgi, ja šmurguļi prasa, lai visi runā un raksta perfekti LV valodā, kamēr paši ne vienmēr saprot kur un kad jālieto pieturzīmes!

  -1 [+] [-]

, 2017-02-14 11:39, pirms 7 gadiem
zzk, 09:57, pirms 2 stundām, ignorēt, atbildēt
Atcelt Ziņot Pēc oriģinālās rakstības var saprast, ka to rakstījis kāds, kuram latviešu valoda nav dzimtā valoda.
=============================================
Из твоего комментария видно только одно.У тебя проблемы с головой.

  -3 [+] [-]

, 2017-02-14 11:48, pirms 7 gadiem
Januks rakstīja: Varu derēt, ka pašam skolas latviešu valodas eksāmenā bija daudz rakstības kļūdu un nēesi nemaz tik perfekts valodas gramatikas pārzinis! Pretīgi, ja šmurguļi prasa, lai visi runā un raksta perfekti LV valodā, kamēr paši ne vienmēr saprot kur un kad jālieto pieturzīmes!
Ne es prasu, ne es kaut ko pārmetu vēstules autoram, es vienkāršu uzdevu jautājumu vienam no komentētājiem ''Vai man būtu jāpriecājas, ka kāds cilvēks uzraksta teksu latviešu valodā Latvijā.'' Viss!

  +6 [+] [-]

, 2017-02-14 11:55, pirms 7 gadiem
Vairāk par visu to kā tur kāds Babītes vārtsargs norausa vai nenorausa lielo laimestu, mani vairāk mulsina pēdējā laikā arvien lielākā atsevišķu žurnaļugu piesliešanās LFF un sekojošais klusums brīdī, kad būtu jāuzdod jautājumi bēdīgi slavenā stadiona sakarā.

  +4 [+] [-]

, 2017-02-14 11:56, pirms 7 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: ... savukārt toto kantoru, kuri no blēdībām cieš zaudējumus, sniegtās informācijas ticamība ir tuvu 100 %.
Esmu pārliecināts, ka daudzreiz vairāk ir tādu blēdību, kas totalizatoriem nes peļņu, bet apčakarē likmju veicējus.

Manā skatījumā konkrētie vārti nemaz tik aizdomīgi neizskatās, drīzāk velk uz tizlumu (nesaprašanos). Un bieži vien esmu redzējis, ka neloģiskas koeficientu svārstības vēl nenozīmē, ka tas iznākums piepildīsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2017-02-14 12:04, pirms 7 gadiem
acmee23 rakstīja: Ne es prasu, ne es kaut ko pārmetu vēstules autoram, es vienkāršu uzdevu jautājumu vienam no komentētājiem ''Vai man būtu jāpriecājas, ka kāds cilvēks uzraksta teksu latviešu valodā Latvijā.'' Viss!
Atbilde - jā, ir jāpriecājas!! Var jau dzīvot ilūzijās, ka visi pēkšņi runās latviski, bet realitātē ir jāpriecājas un jāslavē, lai to darītu arī turpmāk! Ar tādu attieksmi, kā Tev, tā plaisa arī paliks. Tu mēģini kaut ko darīt, bet Tevi izsmej! Vai mēģināsi vēlreiz? Ir maz tādu cilvēku, kas tiešām mēģinās, diemžēl.. Latvieši ar savu nepamatoto augstprātību un nacionālismu šo plaisu sabiedrībā padara arvien lielāku. U nevajag te tagad komentēt, ka esmu Kremļa trollis, jo uzaugu 100% latviskā vidē un krievu valodu tikai tagad cenšos mācīties.. jo tā ir realitāte, ka Latvijā ir daudz krievu (kuri starp citu piedalījās arī barikādēs), un tā ir realitāte, ka Krievija ir Latvijas kaimiņvalsts.. Nevajag te dēļ Putina lēmumiem, vai LV valdošās elites nespējas aizsargāt savu informatīvo telpu un nodrošināt sekmīgu sabiedrības integrāciju, stutēt degunu debesīs saskarsmē ar krievu tautības Latvijas iedzīvotājiem.

  +4 [+] [-]

, 2017-02-14 12:10, pirms 7 gadiem
smailiite rakstīja: Atbilde - jā, ir jāpriecājas!! Var jau dzīvot ilūzijās, ka visi pēkšņi runās latviski, bet realitātē ir jāpriecājas un jāslavē, lai to darītu arī turpmāk! Ar tādu attieksmi, kā Tev, tā plaisa arī paliks. Tu mēģini kaut ko darīt, bet Tevi izsmej! Vai mēģināsi vēlreiz? Ir maz tādu cilvēku, kas tiešām mēģinās, diemžēl.. Latvieši ar savu nepamatoto augstprātību un nacionālismu šo plaisu sabiedrībā padara arvien lielāku. U nevajag te tagad komentēt, ka esmu Kremļa trollis, jo uzaugu 100% latviskā vidē un krievu valodu tikai tagad cenšos mācīties.. jo tā ir realitāte, ka Latvijā ir daudz krievu (kuri starp citu piedalījās arī barikādēs), un tā ir realitāte, ka Krievija ir Latvijas kaimiņvalsts.. Nevajag te dēļ Putina lēmumiem, vai LV valdošās elites nespējas aizsargāt savu informatīvo telpu un nodrošināt sekmīgu sabiedrības integrāciju, stutēt degunu debesīs saskarsmē ar krievu tautības Latvijas iedzīvotājiem.
Tieši tā!!! Zini kāpēc daļa krievu nerunā latvsiki? Jo par viņiem kādreiz kāds ir pasmējies vai paņirgājies. Viņiem vienkārši ir kauns runāt. Ja jāpriecājas, ka krievi mēģina vismaz kaut ko burtot, lai arī kā tas izskatītos.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-14 12:19, pirms 7 gadiem
un laikam visi zin ka vinju sauc tas ir oi ne ne ne nevarbut !babite bija laba komanda kad tur bija citi cilveki un cita vadiba

  +2 [+] [-]

, 2017-02-14 12:19, pirms 7 gadiem
1. ''Jūrmala'' 2014.gadā tika izslēgta no Ziemas kausa, bet ne no Virslīgas.
2. 2015.gadā ''Mettas'' lietā tika sodīti tikai konkrēti spēlētāji/personas, nevis klubs (un tas bija loģiski un pareizi).
3. Un pat ''Gulbene'' tika izslēgta pēc otrās aizdomīgas spēles, nevis uzreiz pēc pirmās.

  -1 [+] [-]

, 2017-02-14 12:20, pirms 7 gadiem
acmee23 rakstīja: Ne es prasu, ne es kaut ko pārmetu vēstules autoram, es vienkāršu uzdevu jautājumu vienam no komentētājiem ''Vai man būtu jāpriecājas, ka kāds cilvēks uzraksta teksu latviešu valodā Latvijā.'' Viss!
Tas par ko Tu priecājies ir tikai Tava darīšana, man bija prieks, par Tevi, nu, vienalga.

  +2 [+] [-]

, 2017-02-14 12:22, pirms 7 gadiem
Es ielaistajos vārtos neko īpaši aizdomīgu nesaskatu. Tādi un vēl daudz, daudz jocīgāki vārti tiek zaudēti vai katrā top-5 čempionātu kārtā.

Taču šoreiz stāsts ir par ko citu- par likmju izmaiņām bukmeikeru kantoros īsi pirms vārtu ielaišanas. Ja 36.minūtē uz puslaika over0,5 ir 1,6 koeficients, tad ir skaidrs, ka kāds gāz lielu naudu uz to, ka vārti būs. Bet spēles gaita absolūti neliecināja par to, ka briest vārti.

Minētā iemesla dēļ izmeklēšanai ir pamats.
1 2 66 komentāri