Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kuros klubos un valstīs 2020. gadu pavadīs Tobers, Jānis Ikaunieks un Karašausks?

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Kuros klubos un valstīs 2020. gadu pavadīs Tobers, Jānis Ikaunieks un Karašausks?
Kristers Tobers, Jānis Ikaunieks un Artūrs Karašausks / Foto: LFF

Apmēram pirms diviem mēnešiem noslēdzās 2019. gada Virslīga un apmēram pēc diviem mēnešiem startēs 2020. gada Virslīga. Atrodoties starpsezonu perioda viducī, Sportacentrs.com piedāvā apkopoto informāciju par izmaiņām Virslīgas komandu sastāvos, kā arī treniņnometņu plāniem siltajās zemēs.

Riga
Ja 2019. gadu Latvijas čempione sagaidīja ar lielām sastāva pārmaiņām, tad 2020. gads, zinot kluba līdzšinējo darbības stilu, bijis pārsteidzoši kluss un stabils. Saglabāts viss sastāva kodols, un arī Mihails Koņevs turpina darbu kā galvenais treneris. “Riga” jau iepriekš vēstīja par atvadīšanos no Alekseja Višņakova, Maksima Uvarenko un Kamila Biliņska, bet no neziņotiem jaunumiem ar komandu vairs nav Vladimira Kameša un Žoela Bopesu, kuriem beidzies līgums. Komandā nepaliks arī modelis Miroslavs Slavovs. Kiprā “Paphos” komandā pēc īres atgriezies Deniss Rakels. Toties palikusi virkne līderu, leģionārus ieskaitot – Antonijs Černomordijs, Herdi Prenga, Ritvars Rugins, Armands Pētersons, Stefans Paničs, Tomislavs Šāričs, Roberts Ozols, Oļegs Laizāns, Felipe Brizola, Vladislavs Fjodorovs, Elvis Stuglis, Antons Kurakins, Romans Debelko, Vjačeslavs Šarpars, Rodžers, Vladislavs Gabovs, Ivans Lukjanovs. Plus “Riga” pievienojušies garš centra uzbrucējs Stefans Ļubičičs un pussargs Mikaels Žordans Nkololo. Medijos uzvirmojušie divi čehu futbolisti ar skaļiem vārdiem vismaz pagaidām komandā nav redzēti, taču noskaidrojām, ka Jakubs Hora, visticamāk, komandā būs, kamēr ziņa par Zdeneku Ondrāšeku, visticamāk, bijusi tikai preses pīle. Ārzemēs “Riga” vēl plāno aizvadīt divas treniņnometnes – no 14. līdz 31. janvārim Abū Dabī un no 7. februāra līdz pat mēneša beigām Kiprā.

RFS
Vēl pirms Jaunā gada RFS nosauca vairākus futbolistus, kuri komandā nepaliks – pēdējo divu gadu pamatvārtsargs un arī kapteinis Kaspars Ikstens, Nauris Bulvītis, Aleksandrs Fertovs, Edvins Girdvainis (pārcēlies uz Vācijas pēc spēka trešo līgu), Alans Siņeļņikovs, Daniils Isačenko. Tāpat tika ziņots, ka pēc īres līgumu termiņu beigām RFS nepaliks Dāvis Ikaunieks (atgriezies Čehijas augstākajā līgā), Tins Vukmaničs (atpakaļ “Spartakā”) un Andrija Kaludžerovičs. Vēlāk ārzemju informācijas avotos uzzinājām, ka RFS nepaliks arī Slavko Blagojevičs (pēc četriem gadiem Baltijā atgriezīsies šobrīd pirmspēdējā vietā esošā Horvātijas čempionāta komandā "Istra", kurā kādreiz viņš bija kapteinis) un Takajuki Seto (atgriežas “Astra”, kurā pavadot daudzus gadus, sasniedza rekordu – visvairāk spēļu starp leģionāriem Rumānijas čempionātā). Šo rindu autors iepriekš ziņoja, ka RFS nepaturēs Andreju Cigaņiku – galu galā klubs pussargam jaunu līgumu tomēr piedāvāja, taču uz nesalīdzināmi zemākiem finansiāliem nosacījumiem. Tāpēc nav jābrīnās, ka Cigaņiks aktīvi meklēja (meklē) jaunu darba vietu, un šobrīd ir ļoti tuvu pārejai uz augsta līmeņa klubu – Ukrainas “Zorya”, kuru vada labi zināmais Viktors Skripņiks un kas ar “Desna” un Kaspara Dubras “Oleksandriya” pavasara daļā cīnīsies par Ukrainas bronzu. RFS beidzies līgums ar vienu no komandas līderiem Vitāliju Jagodinski – klubs vēlas paturēt viņu, taču, iespējams, centra aizsargam ir citi varianti un pagaidām par viņa nākotni skaidrības nav. Komandu pameta otrais treneris Aleksandrs Koliņko, kā arī zem jautājuma zīmes ir otrā vārtsarga Dmitrija Grigorjeva palikšana, un RFS jebkurā gadījumā tirgū jāmeklē pamatvārtsargs. Toties noteikti paliks standartsituāciju meistars Tomašs Šimkovičs, labākais Virslīgas snaiperis Darko Lemajičs, tāpat Sedriks Kuadio un vietējie līderi kā Roberts Savaļnieks, Vladislavs Sorokins, Aleksandrs Solovjovs, Gļebs Kļuškins, Vjačeslavs Isajevs, Artūrs Zjuzins. Par jaunpienācējiem RFS oficiāli nav izziņojusi, bet jau tagad skaidrs, ka no “Jelgavas” iegūts Žeremijs Fernandišs, no “Ventspils” Anastasijs Mordatenko, kā arī īrē ar izpirkuma tiesībām pievienojies "Fluminense" sistēmas spēlētājs Žons Meskita (drīz apritēs 20 gadi). Visu sagatavošanās posmu ar RFS aizvadīs jaunie Latvijas futbolisti Marko Regža, Daniels Balodis un Maksims Toņiševs, kuri 2019. gadu pabeidza īrē “Daugavpilī”. Tas, vai viņi paliks RFS arī sākoties 2020. gada sezonai, atkarīgs no viņiem pašiem un parādītā snieguma treniņnometnēs. Šo sestdien RFS Helsinkos tiksies ar Somijas HJK. Ārzemēs RFS organizēs divas nometnes – Kiprā no 27. janvāra līdz 8. februārim un Polijā vai Baltkrievijā uz dažām dienām, lai aizvadītu pāris pārbaudes spēles.

Ventspils
Tāpat kā vairāki uzņēmumi un basketbola klubs, arī šīs pilsētas futbola klubs dzīvo sava veida neziņā pēc pēdējo mēnešu notikumiem. Ja Ventspils pašvaldības uzņēmumi nevarēs turpināt FK “Ventspils” atbalstīšanu, daudz kas budžeta saglabāšanā būs atkarīgs no kluba īpašnieka un prezidenta Adlana Šišhanova vēlmes un spējas finansēt komandu lielākā apmērā nekā līdz šim. Šišhanovs starpsezonu periodā pārsvarā uzturoties Maskavā, bet lielāka skaidrība būs 15. janvārī, kad kluba prezidents rīkos sapulci Ventspilī. Šobrīd, runājot par sastāvu, zināms, ka komandu pametuši Romāns Mickevičs (atrodas pārbaudē Polijas 1. līgas komandā “Stomil”), Anastasijs Mordatenko (pārcēlies uz RFS), Dmitrijs Klimaševičs (trenējas ar “Jelgavu”), Vjačeslavs Kudrjavcevs, Žans Sonī Alsenā, Pāvels Osipovs, Mihailo Serhijčuks kā arī lielu uzticību baudījušais Ēliu Batista. Pārbaudē Polijā kopā ar Mickeviču atradās arī Eduards Tīdenbergs, taču jau ir atpakaļ Ventspilī, un viņš atšķirībā no Romāna jaunas komandas neatrašanas gadījumā, visticamāk, atkal pārstāvēs "Ventspili". Jaunpienācējs pagaidām ir tikai viens – Latvijas 2016. un 2017. gada čempions “Spartaka” rindās Jevgeņijs Kozlovs, kurš pēc dažādu balvu iegūšanas Virslīgā nespēja izsisties Baltkrievijas “Shakhtyor”. Zinot iepriekšējo gadu pieredzi, nav šaubu, ka “Ventspils” īsā laikā var pielasīt lielu skaitu leģionāru. Iespējams, noskatīšana notiks Turcijā, kur klubs plāno aizvadīt nometni no 31. janvāra līdz 18. februārim. Siltajās zemēs “Ventspils” pārbaudes mačos tiksies ar tādiem klubiem kā Maskavas “Dinamo” (Krievijas Premjerlīgas tabulas vidus), Brestas “Dinamo” (jaunā Baltkrievijas čempione), Doņeckas “Shakhtar” (Ukrainas čempione) un “Akhmat” (Krievijas Premjerlīgas tabulas otrā daļa).

“Valmiera”
Atšķirībā no pirmajiem diviem gadiem šoziem pēc lielu panākumu gūšanas šis klubs daudz cītīgāk ziņo par savām gaitām sociālajos tīklos. Tiesa, lielākā intriga – vai Artūrs Karašausks pievienosies Tamaza Pertijas vadītajai komandai – paliek ārpus kadra. Mūsu rīcībā esošā informācija liecina, ka Karašausks visdrīzāk patiešām šogad pārstāvēs Valmieru, tomēr pagaidām līgums ar spēlētāju nav noslēgts un, iespējams, šāda veida neziņa pastāvēs līdz pat ārzemju treniņnometnes beigām. Precīzi tas pats attiecas uz nu jau bijušo “Jelgavas” kapteini Renāru Rodi. Tikmēr lielu ažiotāžu izsaukusi divu zināmu Ukrainas spēlētāju iegūšana. Pussargs Mikola Musolitins ir pasaules U-20 čempions un “Transfermarkt” novērtēts 400 tūkstošu eiro apmērā (nesen kritums no 600 tūkstošiem), bet vārtsargs Andrija Kožuhars 175 tūkstošu eiro apmērā. Skaidrs, ka Valmiera ne tuvu tādas summas nemaksāja, un pāreja varētu būt saistīta ar iepriekšējā kluba “Chernomorets” finanšu problēmām vai/un labiem kontaktiem. Abus spēlētājus Valmiera laika gaitā cer veiksmīgi pārdot, taču 2020. gadā abi divi, visticamāk, patiešām spēlēs Valmieras kreklā. Iepriekš Valmiera ziņoja par Kristapa Liepas un Bogdana Samoilova iegūšanu, bet mums izdevās noskaidrot, ka komandu, visticamāk, pametīs Boriss Bogdaškins, Ofosu Apija un arī tehniskais japānis Šunsuke Nakamura, kuru Valmiera labprāt paturētu, taču viņam ir finansiāli daudz, daudz izdevīgāki piedāvājumi Āzijā. Nozīmīgas lomas komandā pat palikšanas gadījumā nebūs Ektoram Pasifikam Gbagidī. Kopā ar visiem trenējas Kristers Lūsiņš, kurš 2019. gada pirmajā spēlē guva traumu, kas liedza spēlēt visu pagājušo gadu. Valmiera pirms sezonas divreiz dosies trenēties uz Turciju – no 1. līdz 14. februārim un no 25. februāra līdz 4. martam. Pagaidām pārbaudes spēlēm aizrunāti divi pretinieki – “Khimki” (Krievijas pēc spēka otrā līga, reāli pretendē uz Premjerlīgu) un Sofijas “Lokomotiv” (Bulgārijas pēc spēka otrā līga, cenšas atgriezties augstākajā līgā). Pirms tam tepat mūsu platuma grādos kaimiņvalstī Valmiera tiksies ar “Panevezys” un Viļņas “Žalgiri”, pēc tam ar “Daugavpili” un JDFS “Alberts”, starp abām tālajām nometnēm ar Tartu “Tammeka”.

“Spartaks”
Jaunais limits “Spartakam” pavēris lielas iespējas meklēt talantīgus tīrradņus it visā pasaulē un var nojaust, ka Edgaram Gauračam pēc karjeras noslēgšanas darba ir atliku likām. Jauno spēlētāju noteikti būs daudz, bet noskaidrojām, kuri futbolisti komandā noteikti nepaliks. Jau iepriekš izskanēja, ka “Spartakā” karjeru neturpinās Gints Freimanis, kurš uzturas netālu no dzimtā Saldus esošajā Tukumā, kur pagaidām spēlē telpu futbolu. Tāpat bija zināms, ka “Spartaks” nerēķinās ar Edgaru Vardanjanu, kamēr izlašnieks Igors Tarasovs noslēdza līgumu ar Ungārijas augstākās līgas pastarīti. Tagad kļuvis zināms, ka “Spartaka” rindās šogad nebūs arī vārtsarga Vitālija Meļņičenko, Ričarda Korzāna (debitēja “Spartakā” 2013. gadā 16 gadu vecumā, kopš tā laika katru gadu vismaz nedaudz uzspēlējot jūrmalnieku sastāvā Virslīgā), pieredzējušā Vitālija Smirnova. Tātad vismaz pagaidām komandā paliek tādi spēles laika līderi kā Ņikita Bērenfelds, Nemaņa Belakovičs, Lakijs Opara, līgas labākais rezultatīvo piespēļu veicējs Ričlords Ennins, Tins Vukmaničs, Klāvs Kramēns, Jevgeņijs Nerugals, Verners Zalaks un citi. Komandā atgriezies Nauris Bulvītis. “Spartaks” jau šodien tradicionāli dosies uz siltajām zemēm, kur pārbaudīs virkni leģionāru. Pārbaudes spēlēs starp pretiniekiem būs arī “Chertanovo” (viena no Krievijas otrās līgas līderēm), “Chindia” (Rumānijas augstākā līga), Sofijas “Slavia” (Bulgārijas augstākā līga), “Zlin” (Čehijas augstākā līga) un Kazaņas “Rubin” (Krievijas Premjerlīga). “Spartaka” uzstādījums paliek iepriekšējais – tikai gados jaunu spēlētāju vētīšana un izvēle ar domu nākotnē nopelnīt ar transfēriem.

“Liepāja”
No vēju pilsētas divas lielas ziņas. Pirmkārt, klubs vēlas atbrīvoties no sava līdera Jāņa Ikaunieka, kuram uz vēl vienu gadu (2020.) ir spēkā līgums, taču viņš šobrīd nepiedalās "Liepājas" treniņos. Latvijas izlases pussargam ir pāris varianti citos klubos, bet šobrīd Ikaunieks un klubs atrodas pārrunu procesā - skaidrs, ka runa var būt tikai par kompensāciju (vienoties par kompensāciju vai pārdot futbolistu). Tuvākajā laikā būs pilnīga skaidrība. Otrkārt, talantīgais Kristers Tobers (decembrī apritēja 19 gadi, jau spēlē lielajā izlasē) par 99% par transfēra maksu pievienosies kādam no Polijas Ekstraklases klubiem. Turklāt Jurija Žigajeva vloga pēdējā raidījuma varonis pievienosies ne parastam klubam, bet vienam no finansiāli spēcīgākajiem. Vēl "Liepājā" no 2019. gada modeļa nepaliks Leonels Strumija, Danu Spetaru, Vugars Askerovs, 19 gadus vecais Viktors Ziemelis. Attiecīgi paliek Raivis Jurkovskis, Valentīns Raļkevičs, Sedinā Keitā, Dodo, Deniss Ivanovs, Vadims Žuļevs, Amansiu Fortišs, Ričards Fraidejs, Mārtiņš Ķigurs, Kristians Damians Torress, Kristers Čudars, Krišjānis Zviedris, Roberts Krists Jaunarājs-Janvāris, Gatis Lūks, Raivis Viļumsons, Antons Jemeļins. Par jaunpienācējiem "Liepāja" drīz izziņos pati, taču noskaidrojām, ka ar komandu ir Edgars Vardanjans, tāpat noteikti būs jaunas sejas no Āfrikas. "Liepāja" pirms sezonas divreiz dosies uz Kipru - vispirms 25. janvārī, pēc tam februārī, katru reizi siltajā zemē pavadot divas nedēļas.

“Jelgava”
Kluba vadītājs un galvenais atbalstītājs Māris Peilāns pērn saskāries ar grūtībām biznesā, par kurām neilgi pirms Jaunā gada pastāstīja arī video intervijā “Dienas Biznesam”. Tāpat Peilāns bija vienīgais, kurš publiski ļoti negatīvi izteicās par jauno leģionāru limitu un izskatās, ka 2020. gadā abu faktoru ietekmē ārzemnieku “Jelgavā” varētu būt mazāk. Katrā ziņā šobrīd “Jelgava” šķīrusies no pilnīgi visiem(!) leģionāriem, lai gan vismaz daži no garā saraksta rādīja labu sniegumu - Žeremijs Fernandišs (viņu gan pārvilināja RFS), Jakovs Biļans, Iraklijs Bidzinašvili, Staņislavs Mikicejs, Jaels Eisdens, Maksims Votinovs, Māte Cincadze, Maksims Marusičs, Aleksandrs Kotļarovs. Tāpat Jelgavā vairs nebūs vietējā ar Krievijas pasi Artjoma Osipova, Germana Māliņa, Vitālija Rečicka un Renāra Rodes. 2020. gadā redzēsim pavisam citu "Jelgavu" (kopš grafika tapšanas brīža vēl arī Rečickis komandu pametis). Tiesa, noturēts treneru štābs ar prasmīgo Oļegu Kubarevu priekšgalā. Šonedēļ “Jelgava” sāka treniņus un, lai gan līgumi vēl nav noslēgti, tajos bija manāmi tādi spēlētāji kā Liepājai nevajadzīgais Dmitrijs Hmizs, traumas dēļ visu pagājušā gada sezonu izlaidušais Ingus Šlampe (iepriekš ilgstoši pārstāvēja “Spartaku”), Dmitrijs Klimaševičs un… “Jelgavas” futbola lepnums Kaspars Ikstens (pārstāvēja aļņus no 2013. līdz 2017. gadam). Treniņu vadīja Aleksandrs Cauņa. Ja neskaita Baltiju, ārzemju treniņnometņu “Jelgavai” nebūs. 1. februārī "Jelgava" Lietuvā tiksies ar "Panevežys", bet 15. februārī savā bāzē uzņems Lietuvas "Banga".

“Daugavpils”
“Daugavpils”, sirsnīgi šķīrusies no vērtīgā Viktora Moroza (kļuvis par Dambrauska palīgu RFS un tēmēs uz PRO licences iegūšanu), nesteidz izziņot viņa aizvietotāju. Kādreizējais komandas treneris Kirils Kurbatovs pēc darba 1. līgas komandā Rēzeknē atgriezies Daugavpilī, taču kļuvis par akadēmijas sporta direktoru. Mūsu avoti saka, ka par galveno treneri varētu kļūt kāds speciālists no Krievijas, jo, izrādās, Latvijā izvēle ir ļoti ierobežota. Informācija drīzumā sekos. Ja par spēlētājiem, tad pēc īres līguma beigām RFS atgriezušies Daniels Balodis, Maksims Toņiševs un Marko Regža, prom arī Eliša Jangs (piederēja RFS, kas minēto leģionāru neizpirka), savukārt “Ventspilij” pieder tiesības uz Kasparu Kokinu. “Daugavpilī” vairs nebūs Andreja Kovaļova, kurš pagaidām gan trenējas ar šo komandu, taču ir bez līguma un lūko iekārtoties citur. Tāpat Daugavpili pametuši tādi leģionāri kā pamatvārtsargs Daņilo Kučers, Maksims Greks, Marsiu de Oliveira, Naisirs Karmona. Jāizceļ, ka paliek uzbrukuma bieds Činonso Ofors. Jaunpienācēju “Daugavpilij” pagaidām nav. Pilsētas vietējos medijos citēts Vugars Askerovs, kurš pēc neveiksmīgā posma Liepājā esot saņēmis piedāvājumus no “Jelgavas” un “Daugavpils”. Pagaidām gan viņš nevienam nav pievienojies. Attiecībā uz ārzemju treniņnometnēm “Daugavpils”, iespējams, apmeklēs Baltkrieviju.

“Metta”
Komanda, kas starpsezonu aizvada klusi un aizvien turpinās likt uzsvaru uz saviem jaunajiem talantiem. Kā tika ziņots, “Mettu” vairs nepārstāvēs leģionāri Kabelo Seriba, Tamirlans Džamalutdinovs, Vinisiuss de Oliveira, savukārt melnā darba darītājs, pussargs Kristaps Liepa, pārcēlies uz Valmieru. Treniņus ar komandu nav uzsācis Kirils Ševeļovs, bet sarežģītus savainojumus turpina dziedēt Renārs Varslavāns un Iļja Korotkovs. Ir cerība, ka abi būs gatavi nākt uz maiņu jaunās sezonas pirmajās kārtās. Ar “Mettu” treniņus uzsākuši divi brazīliešu jaunieši – viņi ir pārbaudē un abiem salīdzinoši drīz apritēs 21 gads. Uz siltajām zemēm “Metta” nedosies arī šogad, taču tiek apsvērts variants par treniņnometni Somijā. Savukārt Lietuvā un Igaunijā “Metta” paredzējusi aizvadīt virkni pārbaudes maču pret šo valstu spēcīgākajiem klubiem.

“Tukums 2000”
Pēc vēsturiskā panākuma 2019. gadā par šo komandu ziņu ziemā ir vismazāk. Cenšoties uzzināt kaut ko vairāk, šo rindu autoru Tukuma komandas vadība informēja, ka tieši šīs nedēļas otrajā pusē notiek saspringts darbs pie līgumu slēgšanas ar treneriem un spēlētājiem. Paralēli Virslīgas jaunpienācējiem saspringti jākārto arī licencēšanas jautājumi. Tāpēc jaunumi būs nākamnedēļ, taču vienu gan var skaidri teikt – Tukumā gardi smējās par baumām, kuras cirkulējušas ne tikai sociālajos tīklos, bet pat daža vadoša Virslīga kluba treniņos, proti, ka Jurģa Kalna vietā pie komandas stūres stāšoties RFS nometni pametušais Aleksandrs Koliņko. Tā 100% nav patiesība.

  +4 [+] [-]

, 2020-01-14 19:45, pirms 4 gadiem
Shodien tieshi iedomaajos par J.Ikaunieku. Naaca atminaa vina peedeejaas speeles izlasee, biju patiikami paarsteigts un domaaju ka chalim ir viss vajadziigais lai kluutu par absoluutu izlases liideri savaa poziicijaa. Dzekam ir prasme pietureet bumbu atdot piespeeli, veidot situaacijas uzbrukuma zonaa + vinsh vispaar nepaniko. Ceru ka buus atpakall kaut ur Eiropaa un ne jau 2trajaas liigaas(tipa POL2).

Tobers ar loti patiik, galvenais lai nesakaapj galvaa... a to buus chiks un viss. Viss vajadziigais vinam ir lai kaadu 2-3 gadu laikaa buutu visaugstaakaas klases speeleetaajs.

Lai man Karashauskas piedod bet es neredzu jeegu no vina atrashanaas pat kandidaatu lokaa. Dzekam jau virs 28 gadi bet reaali neko nav izdarijis un progresa ar nav(teiktu ka regreseejis). Manis peec lai dara ko grib... Ceru ka visi saprot ka izlasee jaarod jauni liideri kas var arii kaut ko REALI izdariit.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-14 21:42, pirms 4 gadiem
ANDZA84 rakstīja: Shodien tieshi iedomaajos par J.Ikaunieku. Naaca atminaa vina peedeejaas speeles izlasee, biju patiikami paarsteigts un domaaju ka chalim ir viss vajadziigais lai kluutu par absoluutu izlases liideri savaa poziicijaa. Dzekam ir prasme pietureet bumbu atdot piespeeli, veidot situaacijas uzbrukuma zonaa + vinsh vispaar nepaniko. Ceru ka buus atpakall kaut ur Eiropaa un ne jau 2trajaas liigaas(tipa POL2).

Tobers ar loti patiik, galvenais lai nesakaapj galvaa... a to buus chiks un viss. Viss vajadziigais vinam ir lai kaadu 2-3 gadu laikaa buutu visaugstaakaas klases speeleetaajs.

Lai man Karashauskas piedod bet es neredzu jeegu no vina atrashanaas pat kandidaatu lokaa. Dzekam jau virs 28 gadi bet reaali neko nav izdarijis un progresa ar nav(teiktu ka regreseejis). Manis peec lai dara ko grib... Ceru ka visi saprot ka izlasee jaarod jauni liideri kas var arii kaut ko REALI izdariit.
Liepājas kontekstā problēma ir viņa algā. Pēc izmaiņām limitos, par to algu visticamāk var noalgot trīs spēlētājus ar potenciāli līdzīgām kvalitātēm...

Paldies Edmundam par kārtējo kvalitatīvo rakstu.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-14 21:57, pirms 4 gadiem
No visiem atbrīvotajiem spēlētājiem var izveidot gana jaudīgu komandu.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-14 22:17, pirms 4 gadiem
Nahren to Karašausku. Viņš vienmēr un visur bojā komandu mikroklimatu.

     [+] [-]

, 2020-01-14 22:30, pirms 4 gadiem
Pandora rakstīja: Nahren to Karašausku. Viņš vienmēr un visur bojā komandu mikroklimatu.
vienīgās komandas, kur labi spēlējis un uzvedies, ir bijis pie Tamaza. Ne velti Tamazs vienā no treniņiem minēja, ka necietīs kaut kādas nesaskaņas, spēlētāju apvainošanas.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-14 22:38, pirms 4 gadiem
Paldies par informāciju!

  +3 [+] [-]

, 2020-01-15 11:34, pirms 4 gadiem
Kazačoks paliek ''Ventspilī''?

  +1 [+] [-]

, 2020-01-15 11:36, pirms 4 gadiem
puslaiks rakstīja: No visiem atbrīvotajiem spēlētājiem var izveidot gana jaudīgu komandu.
Vai daļa no viņiem gribēs spēlēt, piemēram, ''Super Nova'' sastāvā 1.līgā?

  +2 [+] [-]

, 2020-01-15 11:37, pirms 4 gadiem
1 rakstīja: Kazačoks paliek ''Ventspilī''?
99% ka nē

  -4 [+] [-]

, 2020-01-15 16:24, pirms 4 gadiem
Ventspils spēlēs ar jauniešiem lai vismaz divas spēles eirokausos nospēlētu lai nezaudētu to naudu,pēc tam kir dik.Ventspils tam klubam kurš bāzējas pilsētā naudu nedos.šis nebūs pirmaias un vienīgais.

  -4 [+] [-]

, 2020-01-15 16:25, pirms 4 gadiem
Nekādas nometnes ārzemēs arī nebūs.

     [+] [-]

, 2020-01-15 16:47, pirms 4 gadiem
tādi spēlētāji kā Liepājai nevajadzīgais Dmitrijs Hmizs (viņš pats negribēja spēlēt Liepājā)

     [+] [-]

, 2020-01-15 20:34, pirms 4 gadiem
1 rakstīja: Vai daļa no viņiem gribēs spēlēt, piemēram, ''Super Nova'' sastāvā 1.līgā?
tie, kuri bija dziļā rezervē Virslīgā, tie varētu. Pieredzējušie diezin vai, ja vien Super Nova nepiedāvās solīdu atalgojumu, par ko šaubos.

     [+] [-]

, 2020-01-16 11:01, pirms 4 gadiem
Nevaru sagaidīt Virslīgas sākumu!

     [+] [-]

, 2020-01-17 12:28, pirms 4 gadiem
Ļurba rakstīja: tādi spēlētāji kā Liepājai nevajadzīgais Dmitrijs Hmizs (viņš pats negribēja spēlēt Liepājā)
Liepājā vispār šogad daudz izmaiņu pašā klubā. Uz pārbaudi daudz ārzemnieku, Ikaunieks trenejas pie dublieriem, bet Mežeckis un Grebis vairs nebūs klubā.