Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

A.Višņakovs pievienojas "Spartakam", Rīgas "Daugavai" kārtējais lietuvietis

A.Višņakovs pievienojas "Spartakam", Rīgas "Daugavai" kārtējais lietuvietis
Aleksejs Višņakovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

SMScredit.lv Virslīgas kluba Jūrmalas "Spartaks" rindām pievienojies pieredzējušais Latvijas izlases pussargs Aleksejs Višņakovs. Līdz šim 29 gadus vecais pussargs pārstāvēja Krievijas pirmās līgas klubu Kaļiņingradas "Baltika", kurā spēlē arī vārtsargs Aleksandrs Koliņko un pussargs Artūrs Zjuzins.

Aleksejs Višņakovs karjeras laikā ir spēlējis arī Latvijas vadošajos klubos "Skonto" un "Ventspils", kā arī cīnījies Polijas "Cracovia" sastāvā. Pussarga kontā tāpat ir 51 spēle un 7 vārti Latvijas valstsvienības rindās. Jūrmalas "Spartakam" pievienosies arī pirmās līgas kluba "Auda" vārtsargs Jānis Skābardis. Jūrmalas klubs 25 gadus veco vārtsargu īrēs. Skābardis "Spartaka" rindās spēlēja jau iepriekšējā Virslīgas sezonā, savukārt Višņakovs pēc pievienošanās "Spartakam" pagājušajā vasarā drīz vien devās uz Kaļiņingradas "Baltiku".

Rīgas "Daugavai" pievienosies 34 gadus vecs Lietuvas uzbrucējs Povils Lukšis. Pēdējā lietuvieša darbavieta bija Polijas 2.līgā, bet lielu savas karjeras daļu Lukšis pārstāvējis Lietuvas klubu "Ekranas", no 1995. līdz 2007.gadam gūstot 132 vārtus 334 spēlēs.

"Jūrmalas" sastāvā būs viesspēlētājs no Krievijas. No "Mordovia Saransk" pāries 20 gadus vecais aizsargs Pāvels Orlovs, kurš aizvadītajā sezonā "Mordovia" rindās nevienu spēli gan neaizvadīja, bet bija izīrēts otrās divīzijas klubam "Energiya Volzhskiy".

"Liepājas metalurgs" pieteikuši 21 gadus veco pussargu Tomu Gucu, 17 gadus jauno aizsargu Krišu Kārkliņu un viņa vienaudzi pussargu Emīlu Knapši, kuram gan pēc nepilna mēneša paliks 18 gadi.

Tikmēr ventspilnieks Kaspars Svārups atgriezās no īres Ilūkstē, tomēr ilgi Ventspilī neuzkavējās. 19 gadus jaunais uzbrucējs tagad īres rezultātā spēlēs "Jūrmalas" rindās.

Tāpat arī nav apstiprinājusies iepriekš izskanējusī informācija par "Jelgavas" futbolistu Maksima Daņilova un Vadima Žuļeva iespējamo kluba maiņu. Abi futbolisti paliks "Jelgavas" komandā.

Izmantotais avots:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

  +5 [+] [-]

, 2013-07-13 00:02, pirms 11 gadiem
Kas par grandiozām transfērām!

  +3 [+] [-]

, 2013-07-13 06:35, pirms 11 gadiem
Kasaprs Ikstens trenējas kopā ar Jelgavu.

  -2 [+] [-]

, 2013-07-13 14:10, pirms 11 gadiem
LM ļoti pastiprinājās!

  +2 [+] [-]

, 2013-07-13 17:56, pirms 11 gadiem
Nu skaļākais papildinājums no šiem jau noteikti ir Višņakovs. Spartaka vidējai līnijai patiesi lielisks ieguvums. Iegūs spēļu praksi un izlasei arī tas var nākt par labu. Ļoti loģiski arī, ka beidzot Spartaks piesaista vārtsargu, jo turēt tikai Pavlovu vienu pašu komandā bija visnotaļ riskanti.

Tāpat noteikti jāizceļ arī Lukšis pāreja uz Daugavu. Pieredzējis uzbrucējs, domāju, ka uzspīdēs vairāk nekā to izdarīja Grebis. Lietuvas izlasē arī pāris spēles aizvadījis, tā ka Daugavai noteikti palīdzēs.

Un beidzot laiks Svārupam Virslīgā uzspīdēt. Vienīgajam U-21 izlases spīdeklim Sadraudzības kausā jāglābj Jūrmala no izkrišanas no Virslīgas.