Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Jelgava'' vienojas ar 30 gadus vecu Lietuvas centra uzbrucēju

Krišs Upenieks

''Jelgava'' vienojas ar 30 gadus vecu Lietuvas centra uzbrucēju
Kluba direktors Jānis Vuguls un Ēvalds Razulis
Foto: FK Jelgava

''SynotTIp'' futbola Virslīgas vienība ''Jelgava'' vienojusies par līgumu ar 30 gadus veco Lietuvas centra uzbrucēju Ēvaldu Razuli. Kluba vadība līguma detaļas šobrīd gan atklāt nevēlas.

Karjeras pirmos gadus Razulis pavadīja Krievijā, bet 2008. gadā atgriezās Lietuvā Viļņas ''Vetra'' sastāvā, bet gadu vēlāk pārcēlās uz Kauņu, pēc kuras sekoja posms Baltkrievijas spēcīgākajā čempionātā Minskas ''Partizan'' rindās. Tur Razulis nospēlēja deviņas spēles, bet ar gūtiem vārtiem neizcēlās un atkal atgriezās Kauņā.

2011. un 2012. gadā Razulis pabija arī Skotijas Premjerlīgas ''Heart of Midlothian FC'' komandas sastāvā. Interesanti, ka tajā laikā Ēvalds savu meistarību mēģināja pierādīt arī Rīgas ''Skonto'', taču beigās deva priekšroku Skotijas komandas piedāvājumam. Rezultatīvākā Razulim bijusi 2013. gada sezona Lietuvas čempionātā ''Atlantas'' sastāvā - 26 spēlēs 21 vārti. 2014. gadā turpat iesisti 13 vārti 25 spēlēs. Pēc tam Razulis pārcēlās uz Polijas Ekstraklases komanda Lečņas ''Gornik'', taču ar rezultativitāti neizcēlās, pēc kā arī pēdējā sezona Lietuvā neizdevās kā gribētos, un Razulis ir motivācijas pilns vārtu garšu atgūt Jelgavā. Tāpat Razulim ir sešas spēles Lietuvas izlases sastāvā, un 2013. gadā gūti vārti pārbaudes spēlē pret Albāniju. 190 centimetrus garais uzbrucējs ir pārstāvējis arī visu vecumu Lietuvas jaunatnes izlases.

Jānis Vuguls, FK ''Jelgava'' direktors: ''Zinām, ka šis futbolists prot gūt vārtus un izšķirt spēļu likteņus un ticam, ka tas viņam izdosies nākamsezon Jelgavā. Izšķirošais faktors, lai parakstītu vienošanos, bija šī spēlētāja rakstura atbilstība Jelgavas filosofijai. Esam gandarīti uzņemt Ēvaldu savās rindās un kopīgi strādāsim, lai pievērstu futbolistam arī Lietuvas nacionālās izlases treneru uzmanību!''

''Jelgavai'' pirmais oficiālais treniņš paredzēts 5. janvārī, bet līdz tam vairāki futbolisti jau gatavosies individuāli. Atklāts joprojām ir jautājums, kurš būs jelgavnieku galvenais treneris nākamajā gadā. Starpsezonā Latvijas vicečempionei un kausa ieguvējai jau izdevies pagarināt līgumus ar Rjotaro Nakano, Gintu Freimani, Arti Lazdiņu, Valēriju Redjko un Andreju Perepļotkinu, bet jau pagājušajā sezonā vienošanās panākta ar Mindaugu Grigarāviču, tāpat līgumi joprojām ir Latvijas izlases futbolistiem Gļebam Kļuškinam un Mārcim Ošam.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-08 19:43, pirms 7 gadiem
Šitais Man Futbola Menedžeri bija komanda

     [+] [-]

, 2016-12-08 19:52, pirms 7 gadiem
Elementrix, tas jau arī bija galvenais iemesls viņa parakstīšanai!

     [+] [-]

, 2016-12-08 21:17, pirms 7 gadiem
Kas tas par modžahedu blakus futbolistam?

  +2 [+] [-]

, 2016-12-08 21:30, pirms 7 gadiem
soccerfans rakstīja: Kas tas par modžahedu blakus futbolistam?
Tas ir Vugulidze,agrk komentēja Rīgas Deimonu spēles kolhoza līgā!

  -2 [+] [-]

, 2016-12-09 09:24, pirms 7 gadiem
komentēja Rīgas Deimonu spēles kolhoza līgā!
===============================
А в какой лиге им ещё играть?

  +1 [+] [-]

, 2016-12-09 12:40, pirms 7 gadiem
Cik tālu ir nolaidušies daudzi Latviajs veči - staigā ar bārdām ka krievu popi vai arābu modžahedu. Riebīgi skatīties.