Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas mēneša labākais spēlētājs - Mingazovs, treneris – Pučinsks

Jānis Celmiņš

Virslīgas mēneša labākais spēlētājs - Mingazovs, treneris – Pučinsks
Ruslans Mingazovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Par SMScredit.lv Virslīgas augusta labāko spēlētāju žurnālistu balsojumā atzīts „Skonto” pussargs Ruslans Mingazovs, savukārt kā labāko mēneša treneri Latvijas Futbola federācijas treneru padome un biedrība ''Latvijas Futbola Virslīga'' trešo reizi šosezon nosaukusi Jurģi Pučinski (FK „Ventspils”).

Iespējams, līgas ātrākais futbolists bRuslans Mingazovs/b augustā pretinieku vārtsargu sarūgtināja trīs reizes, bet bija ļoti liels bieds pretinieku aizsargiem, noorganizējot vēl vairākus rīdzinieku vārtu guvumus. Žurnālistu balsojumā starp izvirzītajiem kandidātiem Mingazovs saņēma pārliecinoši augstāko vērtējumu, apsteidzot gan savu komandas biedru Artūru Karašausku, gan FK „Ventspils” spēlētāju Vadimu Jančuku.

Mingazova pārstāvētā Skonto, pretēji jūlija mēnesim, SMScredit.lv Virslīgas ietvaros augustā aizvadīja pat 6 spēles, piecās no tām svinot uzvaras un vienu maču noslēdzot neizšķirti. Tieši bezvārtu neizšķirts tika fiksēts 3.augusta cīņā ar Daugavpils „Daugavu”, kam nākošajā kārtā sekoja „Liepājas metalurga” graušana izbraukumā ar 5:0, uzvara savā laukumā pār Jūrmalas „Spartaku” 3:1, pārceltās 8.kārtas spēlē atkārtots panākums pār liepājniekiem (2:0), kā arī bez vārtu zaudējumu uzvaras pār FK „Jelgava” (3:0) un „FC Jūrmala” (5:0). Runājot par Mingazova spēli, kopumā futbolists atzīmējās ar 3 vārtu guvumiem (divus no tiem guva pēdējā mačā pret FC „Jūrmala”), taču ar savu allaž enerģisko spēli laukumā regulāri izkārtoja komandas snaiperiem Valērijam Šabalam un Artūram Karašauskam lieliskas vārtu gūšanas iespējas, kur liela daļa no tām pat netika izmantotas.

Otro reizi pēc kārtas un trešo reizi šosezon labākā trenera balva ceļos uz Ventspili, kur ar to tiks sumināts Jurģis Pučinsks. Augustā kurzemnieki aizvadīja par divām spēlēm mazāk kā „Skonto”, taču spēļu mēnesi noslēdza punktu zaudējumu rūgtumu nesajutuši. 16. kārtas ietvaros ventspilnieki savā laukumā uzveica „Ilūkstes NSS” (4:1), kam sekoja 2:0 panākums viesos pret FS „METTA/Latvijas Universitāte”, uzvara savā laukumā ar 2:1 pār principiālo pretinieku FK „Daugava Rīga” un kaujinieciskais 2:0 pret jelgavniekiem. Pateicoties šiem panākumiem FK „Ventspils” turpina sīvi sekot „Skonto” vienībai, līdz ar to parūpējoties par milzu intrigu tabulas augšgalā, kas, paredzami, saglabāsies līdz pat sezonas izskaņai.

Žurnālistu balsojums mēneša labākā futbolista noteikšanai (augusts 2013)

 Mingazovs  Jančuks  Karašausks
Edmunds Novickis, Sportacentrs.com321
Ivars Āboliņš, Playboy213
Vladimirs Ivanovs, Telegraf321
Ilvars Koscinkevičs, Sporta Avīze213
Anatolijs Kreipāns, Sporta Avīze213
Nauris Mackevičs, Sportacentrs.com321
Agris Suveizda, Sportacentrs.com312
Valērijs Karpuškins, Čas321
Uldis Glušaks, Privātā Dzīve213
Jānis Lazdāns, Latvijas radio321
Gatis Kreceris, TVNET132
Latvijas futbola Virslīga312
Latvijas Futbola federācija321
KOPĀ332124

 

Izmantotie resursi: Latvijas futbola virslīga - Futbola virslīga

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-04 23:20, pirms 11 gadiem
Mjaa... Es saprotu, ka Pertiju gremdē uzvedība, tomēr tāda ignorance pret viņa teicamo profesionālo veikumu atņem prestižu šai nominācijai...

  -2 [+] [-]

, 2013-09-04 23:25, pirms 11 gadiem
Mingazovam balva pelnīta par 120%. Teicamu sezonu aizvada Ruslans. Pučinskis? Jā, FKV spēlē organizēti un viss ir kārtībā, bet es piekritīšu šoreiz Olgai par Pertiju, kurš saveidojis lielisku komandas spēli. Brīnumaini, ka balvu saņēmis tikai vienreiz, kamēr Pučinskim tai pašā laikā jau 3 apbalvojumi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-09-05 09:42, pirms 11 gadiem
Piekrītu Olgai.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-05 10:50, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: izskatās jau labi, bet es teiktu, ka ļoti lielu lomu spēlē tas, ka pārējie ir tik vāji kā nekad pēdējo 10 gadu laikā. FKV DD LM nebija dienvidos - ar to jau viss izteikts
Kapec nebija?FKV tacu bija,laikam esi kaut ko palaidis garam.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-05 15:51, pirms 11 gadiem
Ha ha ha ha ha!!! Pučinskis!!! Uzvarēja Mettu un Iluksti)))))) Pučinski uz izlasi)))) pēlnijis!!! Bet ja nopietni- izkatas ka ladam Pertija aizgāja pāri))) 0-0 ar Daugavu, 0-5 arMetalurgu, 3-1 ar Spartaku,2-0 ar Metalurgu,0-3 Ar elgavuun 5-0 prēt Jurmalu!!! Un labakais ir Pučinskis??? Kapēc Jāni????