Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Tikšanās ar Lajuku un Gavrilovu un Ļašenko zvani: Gorkša un Pukinska nostāja

Agris Suveizda

Tikšanās ar Lajuku un Gavrilovu un Ļašenko zvani: Gorkša un Pukinska nostāja
Kaspars Gorkšs un Edgars Pukinsks. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šajā pēcpusdienā publiski par Latvijas Futbola federācijas pamešanu paziņoja nozīmīgs darbinieks Arturs Gaidels, kurš vadīja Sacensību nodaļu, bija Godīgas spēles un ētikas komitejā un kurš arī ir Latvijas Telpu futbola asociācijas valdes priekšsēdētāja Vadima Ļašenko vietnieks. Gaidels kā vienu no būtiskākajiem iemesliem minēja audio ierakstu, kurā, iespējams, varētu būt dzirdama Kaspara Gorkša un no Latvijas futbola uz mūžu diskvalificētā Oļega Gavrilova saruna. Publiskajā telpā arī nonākušas runas par to, ka Gorkšs pirms vēlēšanām varētu būt parakstījis vienošanos ar Gavrilovu, kurā apņemtos nozīmīgus amatus uzticēt Romānam Lajukam un Krišjānim Kļaviņam, bet Gavrilovs tiktu amnestēts. Pēc Gaidela tikšanās ar medijiem savu viedokli skandāla sakarā pauda arī federācijas prezidents Gorkšs, kurš kategoriski noliedza jebkāda darījuma noslēgšanu ar Gavrilovu, un izpilddirektors Edgars Pukinsks.

Vai pirms vēlēšanu kongresa tikies ar Gavrilovu?
Gorkšs: "Esmu ticies ar Gavrilovu un nekad to arī neesmu slēpis, taču starp viņu un mani nekādas vienošanās nav un nekādus darījumus neesmu slēdzis. Par šo visu informēta ir gan UEFA Integrity daļa, kas nesen bija Latvijā, kad valdi informēju par visu šo situāciju, un viņi vēlreiz apstiprināja, ka ir lietas kursā un ka to ir zinājusi mūsu iekšējā Integrity daļa, kas informāciju tālāk nodevusi attiecīgajām iestādēm."

Kurā datumā notika šī tikšanās?
Gorkšs: "Tas bija pirms [vēlēšanu] kongresa – to varu apgalvot, bet konkrētākus pierakstus neveicu."

Kuri bija tikšanās dalībnieki?
Gorkšs: "Ja runājam par šiem ierakstiem, nevēlos komentēt viltotus vai falsificētus ierakstus, kurus neesmu ne redzējis, ne dzirdējis. Šobrīd mums ir pilns ar montētām sarunām, noklīdušiem valdes izrakstiem, viltotiem dokumentiem, viltotiem parakstiem. Konstanti esam iestājušies par to, ka ejam tiesisku ceļu un vēršamies iestādēs, kuras visas šīs atsevišķās lietas izmeklē. Ja kāda no jums rīcībā ir šie ieraksti, tad arī jums vajadzētu vispirms iet šo ceļu un griezties iestādēs, kas tos izpētītu un izmeklētu, kādā veidā tie ir modificēti un kādiem mērķiem tie ir modificēti."

Pukinsks: "Varu nokomentēt audio, par kuru ir runa. Kopainai: pagājušās nedēļas nogalē saņēmu zvanu no Vadima Ļašenko, uz kuru sākumā nenoreaģēju, jo man bija FIFA un UEFA kolēģi, un pēc tam saņēmu īsziņu ar tekstu "Ja tev rūp Latvijas futbola nākotne - jo situācija ir katastrofāla -, steidzami zvani!". Sazvanījāmies, un tiku uzaicināts uz viesnīcu "Pullman" paklausīties kaut ko, kas ir tāds ārprāts, ka telefonsarunā to nevar pastāstīt. Uz aicinājumu nākt uz federāciju bija kategorisks "nē" – tikai "Pullman". Aizbraucu uz šo tikšanos. Pretī mani sagaidīja pats Vadims, un uz tikšanos bija uzaicināti vēl vairāki futbola sabiedrības cilvēki, kuri, kā saprotu, arī bija noklausījušies šo sarunu. Dainis [Kazakevičs], Emīls [Latkovskis] un Ģirts [Mihelsons].

Fonā parādījās, kā tika minēts, inkognito cilvēks, kuru neviens nepazīst – vismaz es personīgi viņu nepazinu. Viņš sākumā man iedeva A4 lapu, uz kuras krievu valodā bija uzrakstīti kaut kādi vienošanās punkti. Nosacīti, 1. punktā rakstīts, ka par Tiesnešu nodaļas vadītāju jāieceļ izdzēsts, par Integrity nodaļas vadītāju jāieceļ izdzēsts un jāreabilitē Oļegs Gavrilovs. Iespējams, bija vēl kādi punkti. Apakšā ir paraksti. Man pirmā reakcija bija paņemt telefonu un nofotografēt, jo vēlos saprast, vai paraksti ir vai nav īsti, un par kaut ko pārliecināties. To darīt man neļāva. Pēc tam man priekšā tika nolikts telefons, kas bija apgriezts otrādi, lai es neko neredzētu, un iedotas austiņas.

Noklausījos deviņu minūšu audio ierakstu, kas bija sagriezts pa vairākiem posmiem, un dialogs ir tikai starp diviem cilvēkiem – nosacīti, Kasparu un Oļegu Gavrilovu. Dialogā notiek diskusija par vēstulē rakstītajiem vienošanās punktiem, ka tev ir jāpanāk, lai tas cilvēks – audio atkal klusums, izgriezts fragments – jāapstiprina par to, tas cilvēks – klusums – jāapstiprina par to. Uz lūgumu saprast, kas, kā un kāda ir pilnā aina, atbildes nav. Pēc tam Vadimam prasu, kas tas ir par cilvēku, kurš ir atnācis prezentēt audio ierakstu un kurš pēc manas noklausīšanās uzreiz pazuda. Atbildes nebija. Atbilde bija, ka nezina, kas tas tāds ir. Skaidrs, ka es paliku samulsis, jo informāciju biju dzirdējis, un arī citi klātesošie bija ļoti samulsuši. Bija neizpratne par notiekošo."

Kas tieši ir dzirdams audio, ko Kaspars tajā saka?
Gorkšs: "Kā jau teicu, pats neesmu dzirdējis audio, tādēļ arī izvairos komentēt. Ar viņiem neesmu slēdzis nekādus(!) darījumus."
Pukinsks: "Audio tiek spiests, ka tev ir jāizdara tas un tas, bet Kaspars saka nē un saka, ka nevar to uzņemties un ietekmēt."

Esi par 100% pārliecināts, ka dzirdamās balsis ir Kaspara un Oļega?
Pukinsks: "Oļega balsi nezinu, ar viņu vispār neesmu ticies."
Gorkšs: "Mums ir ļoti grūti komentēt kaut ko, kas ir kā poltergeists [rēgs]."
Pukinsks: "Man tas viss radīja jautājumus. Pēc tam izrunājāmies ar Kasparu, pēc tam valdē tika prezentēts, es zvanīju uz UEFA, es runāju un dabūju visus apstiprinājumus, par ko Kaspars runā. Man ir pilna bilde no šīs puses, ka, jā, tādas tikšanās ir bijušas pēc būtības, ka Integrity ir informēti – valdes sēdē bija UEFA pārstāvis, kurš arī apliecināja, ka, jā, viņi ir informēti un Integrity ar to nodarbojas. Balstoties uz to, cilvēkiem, kuri bija tajā tikšanās [viesnīcā], nosūtīju epastu, kurā ļoti skaidri pateicu, ka, pamatojoties uz mūsu tikšanos, esmu vērsies tur un tur un esmu noskaidrojis, ka Integrity nolūkos šādi fakti ir fiksēti un šāda informācija ir apkopota, Kaspars ir informējis valdi u.t.t. Un, balstoties uz tiem faktiem, netaisos spekulēt un man šobrīd nav nekāda pamata spekulēt, ka kaut kas tāds faktiski ir bijis un ka tur būtu bijis kaut kas netīrs.

Uz ko saņēmu ļoti negatīvu Vadima zvanu, ka tas ir ārprāts un kā tas var būt. Nosacīti emocionāli pamatoja, ka uzskata, ka tā nav godīga spēle, un tad es izteicu elementāru piedāvājumu – Vadim, nevajag spekulēt par lietām, tev ir audio ieraksts un vēstule, vērsies visās tiesībsargājošajās instancēs, vērsies Ētikas komitejā. Izdari to oficiāli, lai cilvēki izmeklē, un tad mēs arī iegūsim atbildes. Uz ko viņš atbildēja, ka padomās. Tas arī viss. Tādēļ šajā situācijā man ir vairāk jautājumu nekā atbilžu, kāpēc ar šādu tēmu vispār tiek spekulēts. Ja tā būtu kā pamattēma, kas grauj Latvijas futbolu, tad iesniegums [par ārkārtas kongresa pieprasīšanu], kas, manuprāt, nebija pamatots, bija jāaizstāj ar šo tēmu. Klāt jāpieliek iesniegumi, kas bijuši UEFA, policijā vai Ētikas komitejā, un jāsaka, ka, lūk, tas ir nepieņemami un mainām prezidentu.

Šobrīd tēma, manuprāt, publiski izpeld ļoti īsi – vienu dienu – pirms kongresa, un tā ir tikai spekulācija ar situāciju, lai tēmu kaut kā sarežģītu. Jo man rodas jautājumi, kā un no kurienes tu vispār tādus ierakstus esi dabūjis. Kurš tev varēja tos iedot? Kaspars? Ja viņš arī ierakstīja, tad diez vai kaut ko deva. Ierakstīja policija? Ja teorētiski kaut kas notiek, policija diez vai mētāsies ar saviem ierakstiem. Tātad paliek tikai otra puse – Gavrilovs vai kādi citi, kuri audio ir izdzēsti. Ja tas ir tā, tad rodas jautājums, kā tu pie tās informācijas nonāci un kāpēc tu to izmanto tieši šobrīd."

Sākotnējais jautājums bija, kuri bija dalībnieki tikšanās laikā ar Gavrilovu.
Gorkšs: "Es pat nezinu, par kuru sarunu ir runa [līdz tam Gorkšs nebija konkretizējis, ka sarunas bijušas vairākas]. Tas ir reāli viltots, falsificēts materiāls, par kuru tagad uzdodat jautājumus."

Cik bieži esi ticies ar Oļegu Gavrilovu?
Gorkšs: "Pāris reižu noteikti."

Zinot viņa reputāciju – kādēļ?
Gorkšs: "Pirmsvēlēšanu laiks ir tāds laiks, kurā tiecies ar ļoti daudziem cilvēkiem – gan tādiem, ar kuriem gribi, gan tādiem, ar kuriem negribi tikties un kuri tādā negadījuma kārtā apsēžas tev blakus kafejnīcā. Tādā veidā esmu ticies, un domāju, ka Gavrilovs nav pat "Top 3" cilvēks, kuru liktu to cilvēku sarakstā, ar kuriem vairs nekad negribētu tikties un kuru ceļu dzīvē viennozīmīgi neatbalstītu. Viennozīmīgi cilvēks, kura dēļ Latvijas futbols ir cietis ļoti daudz. Vesela futbolistu paaudze ir cietusi šāda cilvēka dēļ, kurš ar savu darbību ir manipulējis. Varu tikai iedomāties, kā viņš ir manipulējis gan ar mūsu tiesnešiem, gan mūsu jaunajiem spēlētājiem, lai sasniegtu tos mērķus, kurus viņš ir izvēlējies. Un es nekad ar šādu cilvēku neesmu slēdzis nekādus darījumus."

Kurš bija šo tikšanos iniciators?
Gorkšs: "Viennozīmīgi es nekad pats neesmu iniciējis tikšanos ar Oļegu Gavrilovu."

Kā tas notika?
Gorkšs: "Viena no tikšanās reizēm bija saistīta ar manu bijušo direktoru klubā "Riga"."

Romānu Lajuku?
Gorkšs: "Jā."

Lajuks piedāvāja satikties?
Gorkšs: "Tikties sarunājis esmu tikai ar Lajuku. Oļegs Gavrilovs tajā tikšanās reizē parādījās tikai kā…nezinu, kādā veidā."

Ejot pie Lajuka, nezināji, ka tur būs arī Oļegs?
Gorkšs: "Nē."

Tā bija viena reize. Citās reizēs?
Gorkšs: "Šo hronoloģiju izstāstīšu [vēlāk] un esmu gatavs atklāti stāstīt, ar to man nekādu problēmu nav. Datumus nepierakstīju, taču šādas tikšanās ir bijušas. Taču šobrīd šeit atrodamies, lai apspriestu ierakstu, kas domāts, lai manipulētu ar rītdienas ārkārtas kongresa rezultātiem. Ierakstu, kuru, vēlreiz varu apstiprināt, neesmu dzirdējis. Ierakstu, kas ir falsificēts un visdrīzāk viltots. Man gribētos, lai, ja kādam tiešām ir šis ieraksts, jūs grieztos tiesībsargājošajās iestādēs, lai novērtētu ieraksta autentiskumu."

Runa nav tikai par ierakstiem. Pat pieņemot, ka tas ir falsificēts un samontēts, runa ir par tavu reputāciju. Teici, ka vairs ar šādu cilvēku tikties negribētu, bet vai tad varam secināt, ka, lai tiktu ievēlēts un gūtu maksimālu labumu, ar šādu cilvēku ir jātiekas?
Gorkšs: "Nevienā brīdī nav runas par maksimālo labumu. Ar cilvēkiem tiecies, lai iepazītu augsni un to, kāds ir Latvijas futbols. Tiecies ar cilvēkiem, kuriem balsis ir tiešā veidā un kuri ir iesaistīti futbolā, un tiecies ar cilvēkiem, kuri mēģina ar tevi aprunāties, lai kaut kādā veidā…godīgi sakot, pat nezinu, ko viņi grib. Tu iesaisties tajā spēlē, ar viņiem sarunājies, ar viņiem diskutē un varbūt arī apspried vienu vai otru jautājumu. Man tas bija lielisks veids ieraudzīt, kāda bīstamība ir Latvijas futbolā, kādas tajā ir problēmas, cik apdraudēts ir Latvijas futbols un cik apdraudēts ir mūsu jaunais spēlētājs, jaunais tiesnesis un visa Integrity lieta, par kuru visu laiku runājam, bet tajā pašā laikā esmu pārliecināts, ka rīt zālē būs viens balsotājs, kurš būs pilntiesīgs Latvijas futbola nākotnes lēmējs.

Visu laiku runājam par pārmaiņām, bet šobrīd Latvijas futbols ir kritiskā posmā – vai nu panākam to, ka ļoti agresīvi iestājamies par to, ka atklāti runājam par lietām, par kurām runāt nevienam nepatīk. Mums ir jābeidz baidīties, jo tieši bailes ir tās, ar kuru palīdzību pēc tam cenšas manipulēt ar mums, ar jauno spēlētāju vai mūsu tiesnešiem. Trīs nedēļas runājam par caurspīdību, atklātību, ka budžets tāds un šitāds, bet kādā veidā mēs par to runājam? Jūs publicējat noplūdušus ierakstus, kur kāds valdes loceklis ir ierakstījis mūsu sarunas un tādā veidā mēģina izmantot pret mums. Spekulējam ar kaut kādiem ierakstiem, kuri, jā, izklausās, ka ir safabricēti un sagraizīti, bet mēs tik un tā izvēlēsimies veikt vienu vai otru kustību. Iesniedzam viltotus iesniegumus, kur katra lapa ir atsevišķi un viens parakstās par vienu, bet cits – par kaut ko citu. Ir viltoti paraksti, ir "Staicele", kur nauda griezusies turp un atpakaļ ar fiktīviem līgumiem un noslēpumainām shēmām. Tās lietas, pret kurām esam aktīvi iestājušies un kuras pret mums mēģina izmantot, lai kaut kādā veidā diskreditētu."

Tajā dokumentā, ko redzēji tu, uzvārdi bija aizklāti, taču Kaspars droši vien atceras, kas tajā bija rakstīti, kad viņam papīrs tika likts priekšā. Vai aizkrāsotie cilvēki bija Romāns Lajuks un Krišjānis Kļaviņš?
Gorkšs: "Domāju, ka visa šā ieraksta un visas šīs situācijas viltojumi pierāda, ka Gavrilovs nevienā brīdī Latvijas futbolam nav bijis tuvumā un arī nebūs. Par to esam iestājušies un iestāsimies vienmēr, lai viņš no tā attālinātos, nevis tuvotos. Ja runājam par Integrity daļu, tad tās galvgalī ir Edgars [Pukinsks] un Konstantīns [Rubīns], kuri strādā, lai izskaustu spēļu sarunāšanas sērgu. Tiesnešu daļā ir Vadims Čerņikovs un piesaistīts UEFA speciālists Alans Snodijs. Un tas tiešā veidā ir uzstādījums, lai neviens negodīgs vai citādi ietekmējams cilvēks nevarētu pietuvoties šai futbolam tik būtiskajai daļai kā tiesāšana. Un neviens no tevis nosauktajiem personāžiem Latvijas futbolam nav bijis piesaistīts pat ideju līmenī."

Vaicāju konkrēti par vēstuli jeb to papīru.
Gorkšs: "Atkārtošu, ka, godīgi sakot, neesmu redzējis ne vēstuli, ne [audio] ierakstu, un šobrīd varu teikt tikai to, ka tas ir pilnīgs viltojums un falsificējums. Jāprasa tiem, kuri to ir redzējuši."

Kad tikies ar Oļegu, tev netika dota nekāda vēstule vai papīrs, kas jāpārlasa vai jāparaksta?
Gorkšs: "Nē. (…) Vēlreiz atkārtošu, ka nevienā brīdī neesmu slēdzis nekādus darījumus ar Oļegu Gavrilovu un katrs mans solis šajā sakarā ir bijis dokumentēts no UEFA Integrity puses, no mūsu Integrity puses un tālāk jau nodots izskatīšanai attiecīgajām iestādēm."

Vai tev vai Edgaram ir nojausma, kurš vai kuri valdes locekļi ir nopludinājuši valdes sēdes ierakstus? Vai esat mēģinājuši to noskaidrot?
Pukinsks: "Tikai spekulācijas. Noskaidrot to nevar. Prasot individuāli, ierakstījis nav neviens. Domāju, ka tas būtu līdzīgs scenārijs, kā tikko notika. Ja mēs sāktu saukt uzvārdus, tad kādam varbūt nepamatoti uzveltu vainu un atbildību. Tas nebūtu korekti. Varam minēt – faktu mums nav."
Gorkšs: "Teiksim tā, mums ir ļoti skaidra nojausma, kas droši vien ir 99% nojausma. Bet, ja negribu spekulēt ar fiktīviem darījumiem un falsificētiem video, tad man tagad arī negribētos spēlēt un apsūdzēt kādu, kurš varbūt jutīsies aizskarts. Protams, ka mums ir idejas un nojausmas. Protams, ka mūs šī situācija neapmierina."

Atgriežoties pie tikšanās, vai vismaz vienā no tām reizēm, kad tikies ar Gavrilovu, klāt bija arī Krišjānis Kļaviņš?
Gorkšs: "(Domā) Nē."

Vai šajās tikšanās reizēs, kurās bijis Gavrilovs, klāt bijis arī Adlans Šišhanovs?
Gorkšs: "Viņus kopā esmu redzējis."

Bet ne Krišjāni, viņš kopā ar Gavrilovu nebrauca pie tevis tirgot balsis?
Gorkšs: "Nē."

Iepriekšējā nedēļā valdes sēde nesavāca kvorumu. Vai tas bija saistīts ar kongresu un vai zināt, kādēļ šie valdes locekļi (Verpakovskis, Direktorenko, Žuks, Blumbergs un Keišs, kurš atrodas ārzemēs) neieradās?
Pukinsks: "Varu pateikt tikai to, ko zinām oficiāli. Oficiāli zinām, ka cilvēki kaut kur ir aizņemti un netiek. Patiesos nolūkus nezinām. Mūsu apstiprinājumi dalībai valdes sēdē ir elektroniski vai telefoniski. Viss, ko cilvēki pasaka, ir tas, ka viņi fiziski nevar būt klāt tajā laikā. Deputātiem ir deputātu sēdes, kāds ir komandējumā. Paļaujamies uz šo argumentāciju."

Vai Gaidels bija labs darbinieks?
Pukinsks: "Šajā laika periodā pret viņu nav bijis pretenziju, rājienu, disciplinārsodu, lielu skandālu u.tml. Skaidrs, ka no katra darbinieka kādas lietas var sagaidīt labākas un neviens nav izņēmums – arī no manis droši vien sagaida, lai es kādas lietas darītu efektīvāk. Taču galīgi nevaru pateikt, ka Gaidels būtu slikts darbinieks."

Kas pēc nolikuma pašlaik notiek ar Sacensību daļu?
Pukinsks: "Pēc nolikuma nekas. Eksistē Darba likums: Arturs ir iesniedzis atlūgumu, kas nozīmē, ka vēl mēnesi viņam jāturpina strādāt. Šis mēnesis tieši arī būs kritiskais laiks visiem pieteikumiem, transfēriem, licencēšanai. Tūliņ no U21 izlases atgriezīsies Dainis [Kazakevičs], kura tiešā pakļautībā ir Sacensību nodaļa. Operatīvi sēdīsimies pie galda un sapratīsim, vai ar esošajiem Sacensību nodaļas resursiem aktuālās lietas varam virzīt tālāk vai mums ir nepieciešams operatīvi domāt, izsludināt vakanci un meklēt jaunu cilvēku. Taču jaunam cilvēkam tāpat būs jāapgūst vairākas lietas, lai tās efektīvi vadītu. Iespējams, būs iekšējais konkurss, kurā kāds varētu tikt paaugstināts. Risinājumi vēl ir tikai apspriedes stadijā. Sarežģīti būs, bet nekas neapstāsies, un viss tiks noorganizēts kvalitatīvi."

Ja Arturs atnāks atvainoties un pateiks, ka ir kļūdījies un ieraksts ir viltots un sagraizīts, vai Gaidels atkal varētu strādāt kādā amatā? Un vai viņš kādās spēlēs darbosies kā inspektors?
Pukinsks: "Neesmu par to domājis. Pirmkārt, mans princips ir cilvēkiem nepārvilkt pāri krustu. Katram ir tiesības kļūdīties, un cilvēki, atzīstot kļūdas, noteikti var turpināt darboties un nav jāizsvītro no Latvijas futbola. Ja viņš atsauktu atlūgumu un pateiktu, ka tam nav bijis pamata, vai mēs viņu pieņemtu darbā – šobrīd nezinu. Nav pagājis pietiekami daudz laika, lai man būtu kārtīgi noformulēta nostāja, viss pagaidām noritējis spontāni un strauji. Situācija vēl nedaudz jāsagremo."

Ārkārtas kongresa sākums ceturtdien paredzēts plkst. 12:00, un tā tiešraidi varēsiet vērot arī Sportacentrs.com portālā un TV kanālā. No kongresa piedāvāsim arī teksta tiešraidi.

Ārkārtas kongresa darba kārtība

1) Kongresa balsu skaitītāju iecelšana;
2) Kongresa darba kārtības apstiprināšana;
3) Biedru iecelšana kongresa protokola pārbaudei un apstiprināšanai;
4) LFF izpildinstitūcijas uzaicināto personu uzstāšanās;
5) Ziņojums par LFF prezidenta darbu, LFF valdes locekļu darbu, LFF ģenerālsekretāra darbu:
5.1. LFF prezidenta Kaspara Gorkša ziņojums;
5.2. LFF valdes locekļu ziņojums;
5.3. LFF ģenerālsekretāra Edgara Pukinska ziņojums;
6) Biedru debates;
7) Biedru un LFF izpildinstitūcijas uzaicināto personu debates;
8) Balsojums par LFF prezidenta Kaspara Gorkša atsaukšanu no amata;
9) Kongresa slēgšana.

1 2 48 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2019-02-27 22:34, pirms 5 gadiem
1. ''Futbols 2031'' un ''Futbola sarunas'' tagad notiek "Pullman"?
2. Kurš vadīs kongresu?
3. Balsojums būs atklāts vai aizklāts?

  +1 [+] [-]

, 2019-02-27 22:37, pirms 5 gadiem
nav pat svarigi fake vai ne, bet nožēlojama situācija latvijas futbolā. Ja nav fake, tad par visu LFF, ja ir fake, tad par tiem krievu darboņiem.

     [+] [-]

, 2019-02-27 22:48, pirms 5 gadiem
1 rakstīja: 3. Balsojums būs atklāts vai aizklāts?
Aizklāts.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-27 22:58, pirms 5 gadiem
Diemžēl rezultāts ir - Gorkšs tomēr savu reputāciju pabojājis - pat atkārtoti tikties ar Gavrilovu muļķīga rīcība ..

bet kopumā situācija izskatās slikta un tā paliks arī neatkarīgi no plānotā balsojuma rezultāta.

ja futbola sabiedrībā ir tāda 51/49 pretdarbība, tad nepieciešamā straujā izaugsme nav iespējama.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-27 23:22, pirms 5 gadiem
visdīvainākā jau liekas pati balsošana, katram biedram 1 balss, tātad, biedrība, kura gada laikā uzrīko 1 semināru un 1 turnīru ir tik pat balstiesīga, kā piemēram Liepājas futbola skola, ar visu virslīgu un pilnu 1000 beernu piramīdu? Jūs ko nopietni???

     [+] [-]

, 2019-02-27 23:26, pirms 5 gadiem
Omamma rakstīja: visdīvainākā jau liekas pati balsošana, katram biedram 1 balss, tātad, biedrība, kura gada laikā uzrīko 1 semināru un 1 turnīru ir tik pat balstiesīga, kā piemēram Liepājas futbola skola, ar visu virslīgu un pilnu 1000 beernu piramīdu? Jūs ko nopietni???
kā tad vajadzētu būt ?

     [+] [-]

, 2019-02-27 23:31, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: kā tad vajadzētu būt ?
https://lff.lv/lff/biedri/

mani šis pārsteidz, daudzus pat dzirdējis neesmu

  +4 [+] [-]

, 2019-02-28 00:20, pirms 5 gadiem
Latvija vēl ne tuvu nav brīva...
Ir aprindas, kam savas ietekmes iegūšanai patīk nodarboties ar vārtrūmju krāsošanu dzeltenā smārda aromātā, labi zinot, ka tas neko nemaksās.
Kasparam un Edgaram stingri jāvirza šī lieta uz Valsts policiju, pat ja 10% ir meli no Lašenko, Gavrujušas, Lajuka troikas!

     [+] [-]

, 2019-02-28 00:58, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: kā tad vajadzētu būt ?
Piekrītu, ka biedru skaits ir sasniedzis jau pārāk lielu skaitli. Turklāt kādi 30 ir biedru kandidātu statusā. Tas nozīmē, ka pēc nākamā gada kongresa būs jau 170 (!!!) biedru. To skaitli noteikti var un vajadzētu optimizēt, apvienojot vairākas biedrības un organizācijas.

  +9 [+] [-]

, 2019-02-28 03:33, pirms 5 gadiem
Godīgi sakot, vērojot šo situāciju, man ir radusies sajūta, ka te notiek krievu un bandītiskā stilā visāda apmelošana un situācijas sagrozīšana ar safabricētiem stāstiņiem. Nav ne mazākās pārliecības par Ļašenko patiesumu un godīgumu. Jo īpaši, ja vēl šeit figurē tādas apšaubāmas personības kā Gavrilovs, Lajuks un Kļaviņš.

Ir pilnīgi skaidri redzams, ka šiem darboņiem nepatīk, traucē un bail no tā, kas tiek tagad LFF Gorkša un Pukinska vadībā darīts, jo nevarēs vairs šmugulēties, shēmoties, un izdarīt savas rebes, kuras nu tā tik ļoti gribas šiem zēniem, lai iespējams uzceltu par LFF naudu stadionu vai izdarītu vēl kaut ko. Es nezinu, kas viņiem patiesībā padomā, bet viss šis neizskatās ne labi, ne saprātīgi. Un tas Ļašenko stils arī ir tik apšaubāms, ka nerada pilnīgi nekādu uzticību viņiem. Nav nekur futbola sabiedrībā dzirdēts, ka kādam nepatiktu Gorkša darbs vai kas cits. Nav saprotams arī veids, par ko tiek apsūdzēts šajā situācijā LFF prezidents - Gorkša kungs. Ne jurdiski, ne faktiski ar pierādījumiem, ne arī visu ar to, kas ap šo lietu tagad saveidots.

Un vēl jo vairāk mulsina tā tikšanās Pulmann viesnīcā. Tas stils ir tik apšaubāms, ka tas nav veids, kā risināt šādas lietas. Tas viss liecina tikai to – viņiem traucē Gorkšs, un tad nu sadomā visādas pasakas. Un vēl tā Gaideļa atkāpšanās – tas viss liecina, ka situācija noteikti NAV TĪRA no Ļašenko un CO puses.

Varu tikai novēlēt futbola sabiedrības 141 LFF biedram būt ļooooooooooti uzmanīgiem un saprātīgiem. Un domāt kritiski!!!! Padomāt racionāli un plaši uz visu šo situāciju. Padomājiet un iedomājieties sevi Gorkša vietā. Padomājiet vai šāds stils, kāds tiek tagad no Ļašenko puses veidots ir korekts? Gan juridiski, gan cilvēciski, gan vispār kopumā ar savu darbību un savu stilu. Un padomājiet arī par to – vai paši savā klubā spējat piesaistīt lielus sponsorus, izdarīt visu savā organizācijā tā, lai viss būtu baigi tip top.

Mēs visi varam gribēt vairāk naudas, labāku vidi utt utt. Bet – lai kaut kas mainītos pēc ilgās Indriksona valdīšanas, ir nepieciešams laiks. Un tas nav 9 mēnešu jautājums. Padomājiet arī par to – vai Indriksons uz jebkura kluba, pilsētas stadiona atklāšanu ir personīgi ieradies? Nē, bija tikai Mežeckis. Indriksons tikai šad un tad pagrozījās. Bet Gorkšs ir atvērts, ierodas, pagodina ar savu klātbūtni. Un Gorkša laikā ir daudz labas lietas tieši iekustinātas.

Par Latvijas izlases trenera nosaukšanu – te nevajag un nevar neko pārmest. Ja ar jauno Latvijas izlases treneri ir vienojušies neatklāt viņa vārdu līdz 2019.gada 1.martam, tad tas ir jārespektē. Dīvaini tas ir, bet tas ir jārespektē. Atceramies notikumu ar Spānijas izlasi Pasaules kausā 2018, kad Spānijas izlases treneris Lopetegi tika atbrīvots no izlases dēļ tā, ka izpļāpājās par līguma parakstīšanu ar Madrides Real. Tapēc cienām ikvienu un viņu vienošanos. Nedomāju, ka Gorkša kungs ar kolēģiem – Pukinski, Kazakeviču un citiem darītu sliktu Latvijas izlasei.

Un visbeidzot līdzjutējiem – esam kritiski un skatāmies uz šo situāciju reālistiski. Palasot šo interviju, man ir pilnīgi skaidrs, ka Ļašenko un CO to dara tikai un vienīgi naudas dēļ, lai izputinātu LFF. Un tas viss stils ir tāds pats kā bandītu kārtošanās, krāpnieku vidēs, kā arī politikā. Un ir dīvaini redzēt, ka tas viss tiek celts gaismā tikai tagad. Ir dīvaini, ka tās lietas nerisina juridiski korekti. Ir dīvaini, ka to nerāda oficiāli, kur nu vēl ar tiesībsargājošo institūciju palīdzību vai kā citādi. Bet nē – vajag jezgu ar saviem stāstiņiem.

  +4 [+] [-]

, 2019-02-28 03:36, pirms 5 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Piekrītu, ka biedru skaits ir sasniedzis jau pārāk lielu skaitli. Turklāt kādi 30 ir biedru kandidātu statusā. Tas nozīmē, ka pēc nākamā gada kongresa būs jau 170 (!!!) biedru. To skaitli noteikti var un vajadzētu optimizēt, apvienojot vairākas biedrības un organizācijas.
Nav nekas slikts, ka biedru skaits ir liels Un biedru skaits varbūt nebūtu tā lielākā problēma. Vairāk ir jautājums ir par to, kas tās par organizācijām. Es teiktu, ka šeit būtu jāliek saprotama biedru klasificēšana - futbols (pielikt ideālajā variantā - līgu, kurā ir un ar kādu nosaukumu startē līgā), telpu futbols (tas pats par līgām un nosaukumiem), kā arī izdalīt visādas skolas un akadēmijas, asociācijas un sporta centriem.

Ir šeit jāievieš saprotama skaidrība, kas ir kas. Savādāk tie nosaukumi viena daļa ir tādi savdabīgi un nesaprotami. Jo, ja paskatāmies klubu nosaukumus Virslīgā, 1.līgā, 2.līgā - tad skatoties uz biedru sarakstu - ne visi sakrīt un ne visi ir ar tādiem nosaukumiem. Ir klubi, kas redzami telpu futbolā, bet ir tādu biedru nosaukumi, kuru darbība nav saprotama vispār. Tā kā, lai piedod, bet šeit būtu jāievieš skaidrība - pa jomām - lielais futbols, telpu, pludmales, sporta centri vai skolas, vai akadēmijas, kā arī klubs kā tāds, kurš piedalās reāli turnīros utt.

Un papildus teikšu vēl ko - uzskatu, ka akadēmijas nevar būt tikai par biedriem, izņemot ja tā ir skola, klubs. Akadēmijai ir jābūt katra kluba goda un cieņas jautājumam. Un tam visam būtu jābūt zem viena kluba (organizācijas) nosaukuma. Nu nevar tā saveidot kaudzi FK X, FS X akadēmija, FS X centrs, kaut kāda pašvaldība, sporta bāze utt. Tas nav ne korekti, ne normāli. Tas veido sava veida grupējumu. Biedriem ir jābūt VIENĀ personā ar visām savām apakšorganizācijām.

  -3 [+] [-]

, 2019-02-28 07:08, pirms 5 gadiem
Gorkšs ir absolūts nemākulis šajā politikā. Tie kas skatās Troņu Spēles... Gorkšs ir 100% Neds Stārks.

Diemžēl viņa oponenti ir tik aizdomīgi, ka es paredzu Latvijas futbols tiks ierauts tādos korupcijas skandālos, ka mums var pat draudēt sankcijas no UEFA puses.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-28 07:15, pirms 5 gadiem
smieklīgaikais ir tas, ka daudzie zombiji redz tikai un vienīgi krievu izdarības. Ja Lajuks un Kļaviņš ir krievi, tad es esmu nēģeris! Korupcijai nav nacionalitātes, ne arī robežu. Manuprat tiem, kas te redz KRIEVUS, vajadzētu, vismazākais, aizliegt vispār komentet, ja ne nosūtīt pie psihiatra.

     [+] [-]

, 2019-02-28 07:33, pirms 5 gadiem
igor_amelka_1951703601711192 rakstīja: smieklīgaikais ir tas, ka daudzie zombiji redz tikai un vienīgi krievu izdarības. Ja Lajuks un Kļaviņš ir krievi, tad es esmu nēģeris! Korupcijai nav nacionalitātes, ne arī robežu. Manuprat tiem, kas te redz KRIEVUS, vajadzētu, vismazākais, aizliegt vispār komentet, ja ne nosūtīt pie psihiatra.
spirtacentra komentāros cīnās ar korupciju?

     [+] [-]

, 2019-02-28 08:16, pirms 5 gadiem
Gavrilovs jau noteikti cełā uz kongresu
Cik atceros vēl no Aldara laikiem, tāds mazs, jokains tipinš
Vēlāk visos TV šovos līda iekšā- dejot, dziedāt....
Tagad futbola šeptmanis, spēles tirgo, interesanti
Vinam vēl ar Lipmanu un Grindeksu kautkāda saistība bija

  +2 [+] [-]

, 2019-02-28 08:24, pirms 5 gadiem
Tumanovs rakstīja: Gavrilovs jau noteikti cełā uz kongresu
Cik atceros vēl no Aldara laikiem, tāds mazs, jokains tipinš
Vēlāk visos TV šovos līda iekšā- dejot, dziedāt....
Tagad futbola šeptmanis, spēles tirgo, interesanti
Vinam vēl ar Lipmanu un Grindeksu kautkāda saistība bija
Jā, Latvijā ir tikai viens cilvēks ar uzvārdu Gavrilovs

  +1 [+] [-]

, 2019-02-28 08:31, pirms 5 gadiem
Tumanovs rakstīja: Gavrilovs jau noteikti cełā uz kongresu
Cik atceros vēl no Aldara laikiem, tāds mazs, jokains tipinš
Vēlāk visos TV šovos līda iekšā- dejot, dziedāt....
Tagad futbola šeptmanis, spēles tirgo, interesanti
Vinam vēl ar Lipmanu un Grindeksu kautkāda saistība bija
Tas ir cits Gavrilovs!!!

  +2 [+] [-]

, 2019-02-28 09:37, pirms 5 gadiem
Nē, ja šitie federācijas "biedri" tiešām atcels Kasparu un ieliks savu careviču, tad es viņiem novēlu dzīvot mūžīgi un laimīgi savā sādžā.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-28 10:32, pirms 5 gadiem
Netīrs tas futbols. Pzd.

  +4 [+] [-]

, 2019-02-28 10:32, pirms 5 gadiem
Nedaudz apgaismošu dažus iekarsušos prātus.

Vispirms - LTFA (Latvijas Telpu futbola asociācija) šobrīd ir tikai LFF biedra KANDIDĀTS. Viņi nav LFF biedrs. LTFA vada Vadims Ļašenko.
Kas notiek tālāk?
No LTFA kā delegāti parādīsies sekojošos klubos (neskatoties uz to, ka uz šo kongresu neieradīsies attiecīgā LFF biedra valdes locekļi, bet iebīdītie LTFA vai LNK grupas cilvēki):

1) FK Nikars – klubu vada Raimonds Valts. Bet kongresā pārstāvēs Vadims Ļašenko (viņš seit nav ne valdes loceklis, ne kas cits. Kādreiz bijis. Bet tagad ir LTFA prezidents. Nikaru sponsorē jau gadiem LNK Grupa)

2) FK Priekuļi – klubu vada Andrejs Ivanovs. Kongresā būs pilnvarotais delegāts apsardzes uzņēmuma "Vanags drošība" valdes loceklis Ēriks Opeņhovskis. Viņa vārds vēl nesen figurēja virslīgas kluba RFS pieteikumā, jo Opeņhovskis bija atbildīgais par spēļu drošību. Kā zināms, RFS ģenerālsponsors ir "LNK Group", un šīs grupas pasākumus apkalpo Opeņhovska uzņēmums.

3) Futbola skola “Daugava Rīga” – vadītājs Vladimirs Beļajevs bija arī viens no tiem, kas parakstīja vēstuli par LFF ārkārtas kongresa sasaukšanu. Bet pats nebūs uz šo kongresu. Ko deleģēs savā vietā? Ak vai - LTFA izpilddirektors Nartišs.

4) SK Progress (Rēzekne) – vadībā ir Sergejs Vasiļjevs, bet kā delegātu sūtīs LNK Grupas labdarības projekta “LNK Charity Fund" kontaktpersona Jūlija Belkina. Interesanti tas, ka Pēc Gorkša preses konferences Belkina prom devās automašīnā, kurā atradās "LNK Group" valdes priekšsēdētājs Artjoms Milovs – viņš ir ietekmīgās "LNK Group" padomes priekšsēdētāja Aleksandra Milova jaunākais dēls. Viņa vārds neoficiāli tiek minēts saistībā ar RFS vadīšanu, tomēr RFS mājaslapā internetā pieejamajā informācijā Artjoma Milova vārdu nevar atrast.

5) FC "Raita" – kluba pārstāvis / vadītājs Jurijs Plēpis uz kongresu pēkšņi deleģējis LTFA projektu vadītāju Oļesju Maļikovu.

6) Rīgas futbola federācija – tās prezidents Eduards Borisevičs kongresā nevarēs būt, jo ir ārpus Latvijas. Tad nu iepriekš minētā Maļikova - viņas kolēģe no LTFA rindām Rīgas futbola federāciju pārstāvēs Jevgeņija Obodņikova, Viņa darbojas RFF kā projektu vadītāja un ir izpilddirektora vietniece, bet paralēli ir arī jau pieminētā virslīgas kluba RFS darbiniece.

7) Rēzeknes “Optimists-R” – interesanti, ka Pirmo vēstuli, kas tika sūtīta, lai sasauktu ārkārtas kongresu, bet izgāzās un no LFF puses netika pieņemta, parakstīja Ēriks Kalvāns, bet uz otrās vēstules jau redzams Vadima Kolosova paraksts. "Optimists-R" viņš pārņēma šī gada 5. februārī, bet jau dažās dienās viņš bija iedziļinājies futbolā un savā klubā notiekošajā, lai parakstītu vēstuli par ārkārtas kongresa sasaukšanu.
Kolosovs ir "LNK Group" sastāvā esošā uzņēmuma "Latvijas tilti" valdes loceklis un juridiskā departamenta vadītājs. "Latvijas tilti" padomes priekšsēdētājs ir Artjoms Milovs.

8) FS Metta – kluba vadītājs, kurš tviterī šitik nesmuki izrunājies (https://twitter.com/girtsmihelsons/status/1100789275203981313) uz LFF kongresu nebūs, jo būšot prom ārpus Latvijas. Viņa vietā būs deleģēts Askolds Uldriķis. Toties futbola skolu pārstāvēs galvenais treneris - Andris Riherts.

Jums vēl rodas jautājumi par Ļašenko un LNK Grupas kompānijas godīgumu? Jums ir pieņemama šāda šmugulēšanās?
Šis ir precedents, kurš jaunajos statūtos ir ar steigu jāmaina. Uz LFF sēdēm un kongresiem deleģēt var tikai organizācijas valdes locekļus, oficiālās amatpersonas. Un vēl labāk būtu iespējams ar nosacījumu – tās personas, kuras klubā / organizācijā darbojas vairāk kā vienu gadu.

avots - https://www.delfi.lv/sports/news/fu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2019-02-28 10:54, pirms 5 gadiem
Viens ekonomiski-politiskais grupējums vēlas pārņemt varu LFF. Ušakovs grib bēgt uz Briseli un līdz ar to LNK nebūs garantēto pasūtījumu. Jāatrod jauna naudas ādere.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-28 11:00, pirms 5 gadiem
lonja rakstīja: Gorkšs reāli sapinies savos melos!tukša vieta ne prezidents!Skaidrs,ka pats neko nelemj,aiz viņa stāv citi civēki,diemžēl ne visai tīri un godīgi!LV futbols Gorkša laikā turpina stagnēt,tiek mākslīgi ierobežota virslīgas izaugsme!!vīlušies ir pat cilvēki,kas par viņu balsoja!!Tāpēc ceru,ka viņa dienas prezidenta amatā ir skaitītas!
pāris mēnešos sačakarēja lielisko Guņas sistēmu, tagad nāks ļašenko banda un saliks visu kā bija. Es gaidu ka uz oktobri ļašenko būs uzbliezis izlasei lielo stadionu, fifa rangā mēs būsim 42, katrā pagastā būs uzcelts pa modernam stadionam!

  +2 [+] [-]

, 2019-02-28 11:02, pirms 5 gadiem
lonja rakstīja: Gorkšs reāli sapinies savos melos!tukša vieta ne prezidents!Skaidrs,ka pats neko nelemj,aiz viņa stāv citi civēki,diemžēl ne visai tīri un godīgi!LV futbols Gorkša laikā turpina stagnēt,tiek mākslīgi ierobežota virslīgas izaugsme!!vīlušies ir pat cilvēki,kas par viņu balsoja!!Tāpēc ceru,ka viņa dienas prezidenta amatā ir skaitītas!
Konkrēti, kas ir viņa meli? Kur sapinies? Tu vispār filtrē kaut ko? Tik muld un kaut ko te pļūtī, neizprotot, kas ir kas.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-28 11:05, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: pāris mēnešos sačakarēja lielisko Guņas sistēmu, tagad nāks ļašenko banda un saliks visu kā bija. Es gaidu ka uz oktobri ļašenko būs uzbliezis izlasei lielo stadionu, fifa rangā mēs būsim 42, katrā pagastā būs uzcelts pa modernam stadionam!
Interesanti zināt, diez kā LFF var "nodrošināt" LNK grupai stadionu celšanas veicināšanu? Ne jau LFF finansēs visu stadionu celšanu. Tas ir nereāli, jo budžets nav simtos miljonos vai miljardos.,bet gan tikai 10 miljoni. Un nopietns un labs stadions ar 15-20 tūkstošu skatītāju vietām izaksā aptuveni ap 30 miljoniem un vairāk.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-28 11:13, pirms 5 gadiem
strops rakstīja: Viens ekonomiski-politiskais grupējums vēlas pārņemt varu LFF. Ušakovs grib bēgt uz Briseli un līdz ar to LNK nebūs garantēto pasūtījumu. Jāatrod jauna naudas ādere.
Man nav īsti saprotama LNK Grupas un Ļašenko dedzīgā tieksme tikt pie LFF krēsla. Ne man zināma viņu programma, ne domas, ne idejas. Līdz ar to šī visa jezga ir dīvaina. Vai stadionu celšanas dēļ tas viss? LFF budžets tam par īsu.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-28 11:30, pirms 5 gadiem
tigereen, ne jau stadions. Ir jau lērums citu shēmu.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-28 11:37, pirms 5 gadiem
strops rakstīja: tigereen, ne jau stadions. Ir jau lērums citu shēmu.
Tas, ka grib un ir arī citas shēmas - tas man skaidrs. Bet nav skaidrs, ko viņi grib panākt? Kas ir tas par ko cīnās un kur grib pārmaiņas? Savādi - kad bija Indriksons - viss bija super. Tagad, kad Gorkšs ar Pukinski un vēl dažiem sākuši tīrīt futbolu, atklājuši Staiceles rebes un vēl kaut ko - tā sākās šitā jezga.
Un otrs - nez kāpēc neviens cits klubs un kluba sponsors tā neiedegas par LFF krēslu vai LFF prezidenta nomešanu? Dzirdam tikai trīs organizācijas - LTFA, RFS un LNK Grupa. Un tas šķiet kaut kā pārāk dīvaini, ka Miloviem tāda interese un cīņa par šo visu.

     [+] [-]

, 2019-02-28 11:38, pirms 5 gadiem
tigereens rakstīja: ietekmīgās "LNK Group" padomes priekšsēdētāja Aleksandra Milova
VDK aģenta?
';

     [+] [-]

, 2019-02-28 11:44, pirms 5 gadiem
Tumanovs rakstīja: Gavrilovs jau noteikti cełā uz kongresu
Cik atceros vēl no Aldara laikiem, tāds mazs, jokains tipinš
Vēlāk visos TV šovos līda iekšā- dejot, dziedāt....
Tagad futbola šeptmanis, spēles tirgo, interesanti
Vinam vēl ar Lipmanu un Grindeksu kautkāda saistība bija
Tu esi vienkārši debīls!
Kāds sakars Vitālijam Gavrilovam (LDK prezidentam) ar D-pils futbola darboni Oļegu Gavrilovu?

     [+] [-]

, 2019-02-28 11:46, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tu esi vienkārši debīls!
Kāds sakars Vitālijam Gavrilovam (LDK prezidentam) ar D-pils futbola darboni Oļegu Gavrilovu?
Tu ar uzķēries

     [+] [-]

, 2019-02-28 11:48, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: pāris mēnešos sačakarēja lielisko Guņas sistēmu, tagad nāks ļašenko banda un saliks visu kā bija. Es gaidu ka uz oktobri ļašenko būs uzbliezis izlasei lielo stadionu, fifa rangā mēs būsim 42, katrā pagastā būs uzcelts pa modernam stadionam!
Abi viņi (Gorkšs un Ļašenko) vienā maisā bāžami, bet tikai katrs pārstāv citu grupējumu.

     [+] [-]

, 2019-02-28 11:50, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Tu ar uzķēries
Iespējams, bet es pieļauju, ka cilvēks tiešām ir pastulbs.

     [+] [-]

, 2019-02-28 12:06, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Abi viņi (Gorkšs un Ļašenko) vienā maisā bāžami, bet tikai katrs pārstāv citu grupējumu.
Nevar iebāzt vienā maisā, būs vai nu viens vai otrs. Nav šodien trešā varianta.

     [+] [-]

, 2019-02-28 12:14, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: Nevar iebāzt vienā maisā, būs vai nu viens vai otrs. Nav šodien trešā varianta.
Ideāls variants būtu, ja viņi atrastu šo kompromisu savā starpā, jo savādāk šīs savstarpējā rīvēšanās neko labu LV futbolam nedos.
1 2 48 komentāri