Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Uz futbola izlases galvenā trenera amatu palikuši divi kandidāti, izskatīts arī Biličs

Ints Megnis
Ints Megnis

Uz futbola izlases galvenā trenera amatu palikuši divi kandidāti, izskatīts arī Biličs
Kaspars Gorkšs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Uz Latvijas futbola izlases galvenā trenera amatu palikuši divi kandidāti, bet sākotnēji starp variantiem ticis izskatīts arī titulētais horvāts Slavens Biličs, noskaidroja portāls Sportacentrs.com.

Kā vēsta LFF, organizācijas valde ceturtdien uzklausījusi aizejošā ģenerālsekretāra Jāņa Mežecka ziņojumu par aktuālo situāciju Latvijas nacionālās izlases galvenā trenera meklējumos un pārrunām ar potenciālajiem valstsvienības vadītājiem. Aktīvu dalību iepriekš apstiprinātās darba grupas pārraudzītajā atlases procesā uzsācis jaunais LFF prezidents Kaspars Gorkšs. Viņš piedalīsies nākamajā nedēļā paredzētajās pārrunās ar pretendentiem un ar valdes lēmumu pilnvērtīgi iekļausies galvenā trenera atlases darba grupā kā tās vadītājs.

Tikmēr Sportacentrs.com noskaidroja, ka izkristalizējušies divi kandidāti un ar tiem nākamnedēļ būs intervijas klātienē. Gorkšs noskatījies visas iepriekšējās intervijas, kas tika veiktas ar pieciem kandidātiem. Ir iespēja, ka starp šiem diviem kandidātiem var parādīties vēl kāds, bet šāda notikumu attīstības varbūtība nav liela. Tiek vēstīts, ka jauno treneri varētu apstiprināt nākamās nedēļas beigās, tomēr darba grupa nevēlas neko sasteigt, tāpat arī netiek izslēgts, ka jūnija sākumā gaidāmajā Baltijas kausā izlase vēl būs bez trenera.

Kā pastāstīja Gorkšs un Mežeckis, vismaz vienam no šiem kandidātiem ir izlašu pieredze, bet sākotnēji starp 31 kandidātu bijis arī Slavens Biličs. Viņu ieteicis Mežeckis, tomēr horvāts uzreiz atteicies cita piedāvājuma dēļ. Savukārt Latvijā labi zināmais ukrainis Romāns Grigorčuks no iespējas atteicies, jo viņam jau apsolīts nākamās sezonas klubs.

Izlases treneri meklējošās darba grupas sastāvā kopā ar Gorkšu paliek arī līdzšinējie tās locekļi Mežeckis, Māris Verpakovskis, Dainis Kazakevičs, Jurijs Andrejevs un Jānis Skredelis, kurš tur ir kā Latvijas Futbola treneru asociācijas (LFTA) pārstāvis.

Kā tika ziņots pagājušajā nedēļā, sākotnēji starp kandidātiem bija 31 ārzemju kandidāts, bet no tiem palika pieci speciālisti. Tobrīd tika pieļauta iespēja, ka šodien jau varētu apstiprināt jauno treneri.

Līdzšinējais izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs no amata tika atbrīvots 3. aprīlī, kad valstsvienība bija pārbaudes spēlē piekāpusies Gibraltāram.

Par kandidātiem uz izlases galvenā trenera amatu pagājušajā piektdienā vēstīja arī portāls Vienos vārtos: Galvenais pretendents uz Latvijas futbola...

  -3 [+] [-]

, 2018-05-03 12:52, pirms 6 gadiem
Viens no viņiem ir namejs9999.....

  +6 [+] [-]

, 2018-05-03 13:01, pirms 6 gadiem
Kā tas var būt, ka netiek publicēti kandidātu vārdi? Kāpēc tas ir tik liels noslēpums?
Slēpts komentārs: Kā Tev iet, Bērziņ?

  +6 [+] [-]

, 2018-05-03 13:06, pirms 6 gadiem
file rakstīja: Kā tas var būt, ka netiek publicēti kandidātu vārdi? Kāpēc tas ir tik liels noslēpums?
Mediji slikti dara savu darbu.

  -2 [+] [-]

, 2018-05-03 13:12, pirms 6 gadiem
file rakstīja: Kā tas var būt, ka netiek publicēti kandidātu vārdi? Kāpēc tas ir tik liels noslēpums?
Gan jau kādi slaveni treneri ir, tāpēc vienkārši noklusē, lai būtu interesanti fanātiem..

  +6 [+] [-]

, 2018-05-03 13:16, pirms 6 gadiem
Gan jau bijušo Krievijas izlases treneri Slucki ieliks un būs jums slavens treneris ar vārdu.😀😉Neviens normāls treneris uz šo bedri nebrauks.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-03 13:33, pirms 6 gadiem
Latvijas Futbola treneru asociācijas (LTFA) [...]
Gan jau LFTA, nevis kāds Ļašenko padotais no LTFA.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-03 13:42, pirms 6 gadiem
Labas ziņas, kopsapulcē tika apstiprināts pieredzējušais un nopelniem bagātais ārzemju speciālists
https://en.wikipedia.org/wiki/Tamaz...

  +9 [+] [-]

, 2018-05-03 14:26, pirms 6 gadiem
file rakstīja: Kā tas var būt, ka netiek publicēti kandidātu vārdi? Kāpēc tas ir tik liels noslēpums?
Tāpēc lai SC varētu uztaisīt maksas rakstu, kurā atklāt.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-03 14:29, pirms 6 gadiem
host22 rakstīja: Mediji slikti dara savu darbu.
SC autori zina, tikai bez maksas nesaka. Pirms kāda laika rakstīja, ka: "Prioritārie kandidāti uz Latvijas futbola izlases galvenā trenera amatu ir divi somi un norvēģis, noskaidroja portāls Sportacentrs.com. Saraksta augšgalā esošais pretendents nav starptautiski plaši pazīstams, bet viņa komandu spēles stils tiek raksturots kā ļoti moderns."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-05-03 14:39, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: SC autori zina, tikai bez maksas nesaka. Pirms kāda laika rakstīja, ka: "Prioritārie kandidāti uz Latvijas futbola izlases galvenā trenera amatu ir divi somi un norvēģis, noskaidroja portāls Sportacentrs.com. Saraksta augšgalā esošais pretendents nav starptautiski plaši pazīstams, bet viņa komandu spēles stils tiek raksturots kā ļoti moderns."
Tas raksts tagad atkal ir maksas sadaļā kā jaunākais

  +2 [+] [-]

, 2018-05-03 14:48, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Tas raksts tagad atkal ir maksas sadaļā kā jaunākais
Netaisos maksāt, pagaidīšu, kamēr oficiāli paziņos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-05-03 15:07, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Netaisos maksāt, pagaidīšu, kamēr oficiāli paziņos.
Tur jau neko nepaziņoja, raksts kuru pieminēji atkal ir ielikts ar šodienas datumu ka baigais jaunums. Es vnk nopirku VV uz hokeja pavasari, bet ne pirms ne pēc tam arī par to nemaksāšu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-05-03 15:16, pirms 6 gadiem
delfos par šo pašu tēmu kvalitatīvāks un plašāks raksts.
delfi: "atlikušie divi kandidāti ir no "tuvējām ārzemēm" un abiem ir pieredze darbā ar valstsvienībām."

  +1 [+] [-]

, 2018-05-03 15:22, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Tur jau neko nepaziņoja, raksts kuru pieminēji atkal ir ielikts ar šodienas datumu ka baigais jaunums. Es vnk nopirku VV uz hokeja pavasari, bet ne pirms ne pēc tam arī par to nemaksāšu
Matulis ko jaunu un nezināmu ir uzrakstījis savos Minhauzena stāstos?

     [+] [-]

, 2018-05-03 15:35, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Matulis ko jaunu un nezināmu ir uzrakstījis savos Minhauzena stāstos?
No jaunajiem gadiem toč nav nekas tāds ko nezinātu, kas attiecas tiši uz izlasi nu ok es zināju ka Stokholmas čempī koda, bet nezināju ka tas sākās, jo Nolans pats izlasi uz kaut kādu vīnu vakaru aizvilcis bet nezināmāki vai piemirstāki fakti vairāk senajos gados, jaunajos gados vairāk nezināmā ir par sadzīvisko pusi. Ir ok, palasīt var ja baigi vajag iedošu paroli, tik apsoli nepietroļļot mana vārdā

     [+] [-]

, 2018-05-03 15:40, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: No jaunajiem gadiem toč nav nekas tāds ko nezinātu, kas attiecas tiši uz izlasi nu ok es zināju ka Stokholmas čempī koda, bet nezināju ka tas sākās, jo Nolans pats izlasi uz kaut kādu vīnu vakaru aizvilcis bet nezināmāki vai piemirstāki fakti vairāk senajos gados, jaunajos gados vairāk nezināmā ir par sadzīvisko pusi. Ir ok, palasīt var ja baigi vajag iedošu paroli, tik apsoli nepietroļļot mana vārdā
ok. atsūti uz vacapu...vēlāk palasīšu.
p.s. nepietroļļot negarantēju

  +2 [+] [-]

, 2018-05-03 16:15, pirms 6 gadiem
Runā ka Rietumu vilciens būs!

     [+] [-]

, 2018-05-03 17:03, pirms 6 gadiem
maikls19 rakstīja: Gan jau bijušo Krievijas izlases treneri Slucki ieliks un būs jums slavens treneris ar vārdu.😀😉Neviens normāls treneris uz šo bedri nebrauks.
Lai arī būtu austrumnieks, Sluckis nebūtu sliktākais variants.

     [+] [-]

, 2018-05-03 18:16, pirms 6 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Lai arī būtu austrumnieks, Sluckis nebūtu sliktākais variants.
tavs sluckijs būs abramoviča chelsea filiālē Vitesse Nīderlandē, IPS kā HMB atkritums atkal piepļūtījis pilnu lapu

  +1 [+] [-]

, 2018-05-03 18:58, pirms 6 gadiem
"..Jurijs Andrejevs un Jānis Skredelis, kurš tur ir kā Latvijas Futbola treneru asociācijas (LFTA) pārstāvis."

Svētie pesteļi! Jurijs Andrejevs, kura lielākais noplens bija būt par Starkova asistentu Euro2004 laikos, bet pats kā izlases treneris pilnīgi izgāzās, un Skredelis, kura lielākais nopelns ir Rīgas "Daugavas" trenēšana PSRS 1.un 2.līgas turnīros. Šitiem diviem kopā ar Mežecki atlūgumus bija jāuzliek uz galda pēc Gorkša uzvaras. Mēbeles.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-03 20:25, pirms 6 gadiem
https://www.transfermarkt.com/sami-...
Domājams, ka šis ir tas galvenais pretendents - Sami Hyypiä. Ir bijusi pieredze asistenta darbā ar Somijas nacionālo izlasi.

Vadījis Zurich, Brighton, Bay. Leverkusen

     [+] [-]

, 2018-05-03 21:03, pirms 6 gadiem
Hicfelds, Rehāgels, Kapello, Klops, Gvardiola un Alekss Fērgusons atteica, Mourinju jau bija piekritis, bet visu izjauca viens nepareizi ielikts komats (algā, Žuzē prasīja 10 000 000 gadā, bet līgumā bija ierakstīts 100 000, 00)bet palikuši divi ļoti perspektīvi kandidāti, Andrejevs un Starkovs!

     [+] [-]

, 2018-05-03 21:11, pirms 6 gadiem
Biličs būtu labs mēzējs...
Laizāni un citi izlases brīnumi varēs aizmirst par savu it kā noderību izlasei...

     [+] [-]

, 2018-05-03 21:15, pirms 6 gadiem
Pandora rakstīja: "..Jurijs Andrejevs un Jānis Skredelis, kurš tur ir kā Latvijas Futbola treneru asociācijas (LFTA) pārstāvis."

Svētie pesteļi! Jurijs Andrejevs, kura lielākais noplens bija būt par Starkova asistentu Euro2004 laikos, bet pats kā izlases treneris pilnīgi izgāzās, un Skredelis, kura lielākais nopelns ir Rīgas "Daugavas" trenēšana PSRS 1.un 2.līgas turnīros. Šitiem diviem kopā ar Mežecki atlūgumus bija jāuzliek uz galda pēc Gorkša uzvaras. Mēbeles.
Es negribētu piekrist.
Andrejevs bija tas, kurš pēc Starkova aiziešanas sāka beidzot pludināt sastāvā Liepājas čaļus - Karlsonu, Kļavu, Genu, Ivanovu. Iespējams kādu piemirsu.
Starkovam bija pataloģisks naids uz liepājniekiem, izņemot Dziņu.
Pie Starkova Karlsonam, Grebim, Kalnam, Genam, Rinkum, Daņilovam, Kļavam, Ivanovam nebija izredžu.

     [+] [-]

, 2018-05-03 21:21, pirms 6 gadiem
specha rakstīja: tavs sluckijs būs abramoviča chelsea filiālē Vitesse Nīderlandē, IPS kā HMB atkritums atkal piepļūtījis pilnu lapu
Es tak saprotu, ka tas nebija domāts nopietni, vienkārši izteicos, ka šāds treneris nebūtu sliktākais, ko izlasei varētu atrast.