Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Beļģijas izlases kapteinis Kompanī nespēlēs Eiropas čempionātā

Rolands Eliņš

Beļģijas izlases kapteinis Kompanī nespēlēs Eiropas čempionātā
Vensāns Kompanī
Foto: Cal Sport Media/Sipa USA/Scanpix

Mančestras „City” futbolists Vensāns Kompanī paziņojis, ka nevarēs palīdzēt Beļģijas izlasi „Euro 2016” finālturnīrā.

Vensāns Kompanī traumu guva Čempionu līgas pusfinālā pret Madrides „Real”, kad jau pēc nospēlētām astoņām minūtēm bija spiests atstāt laukumu. Viņa traumas nopietnība oficiāli vēl nav apstiprināta, taču Kompanī sociālajā tīklā „Facebook” paziņojis, ka nevarēs palīdzēt Beļģijas izlasei Eiropas čempionāta finālturnīrā jūnijā.

„Es nespēlēšu „Euro 2016”. Man tās ir ļoti skumjas ziņas,” raksta Kompanī. „Es varētu šobrīd žēlot sevi. Es varētu baidīties par savu karjeru kā to dara citi. Es varētu padoties. Taču tas neesmu es. Pats izlemju par savu nākotni. Dzīvē pilnīgi visām lietām pastāv lielāks plāns, un tikai šī plāna nesaskatīšana liks man izgāzties.”

30 gadus vecais Kompanī šosezon bieži mocījies ar savainojumiem un vairākas reizes ticis izsists no ierindas. Kopumā viņš piedalījies tikai 22 no 57 „City” mačiem, un Mančestras komandai, lai arī aizkļuva līdz ČL pusfinālam, Anglijas Premjerīgā ieņem tikai ceturto vietu. Šovakar „City” aizvadīs svarīgu spēli pret trešajā vietā esošo „Arsenal” (sākums 18:00) un uzvaras gadījumā panāks Arsēna Vengera vadīto komandu. Protams, Kompanī šajā mačā nepiedalīsies.

Kompanī ir Beļģijas izlases aizsardzības līderis un viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ šī izlase atrodas otrajā vietā FIFA izlašu rangā, apsteidzot visas pārējās Eiropas izlases. Kompanī Beļģijas izlasē aizvadījis 70 spēles un guvis četrus vārtus, viņš arī palīdzēja Beļģijai sasniegt 2014. gada PK finālturnīru. Totalizatora 11.lv vērtējumā Beļģija tiek raksturota kā piekta ticamākā „Euro 2016” finālturnīra uzvarētāja un augstāk tiek vērtētas tikai Francijas, Vācijas, Spānijas un Anglijas izredzes.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/vincentkom...

  -3 [+] [-]

, 2016-05-08 13:32, pirms 8 gadiem
Loti zel...tagad Belģi neizklus no apaksgrupas un katra spele ielaidis ap 5 bankam

  +1 [+] [-]

, 2016-05-08 16:29, pirms 8 gadiem
Nu zheel gan jaa... arvien vairaak jau saak palikt labu speeleetaaju, kas nepiedaliisies EC -Kompani, Gundogans, Markizio, Veratti...gan jau veel kaads buus.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-08 17:49, pirms 8 gadiem
Tāds ir sports.
bet nu es domāju, ka Spurs aizsardzības duo(Vertongens un Alderweirelds) arī spēs nodrošināt beļģu aizsardzību.

     [+] [-]

, 2016-05-08 19:59, pirms 8 gadiem
TTOD rakstīja: Loti zel...tagad Belģi neizklus no apaksgrupas un katra spele ielaidis ap 5 bankam
gan jau Aldervelerds un Vertongens neljaus pat atcereeties par Kompany prombuutni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja