Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Bijušais ''Barcelona'' vārtsargs Valdess pievienojas ''Middlesbrough''

Bijušais ''Barcelona'' vārtsargs Valdess pievienojas ''Middlesbrough''
Viktors Valdess
Foto: AFP/Scanpix

Viktors Valdess, kurš savulaik bijis ''Barcelona'' pirmais vārtsargs, nākamsezon pievienosies Anglijas Premjerlīgas komandai ''Middlesbrough''.

34 gadus vecais spāņu vārtsargs Viktors Valdess noslēdzis divu gadu vienošanos ar ''Middelsbrough'', kas aizvadītajā sezonā Anglijas pēc spēka otrās līgas turnīrā izcīnīja otro vietu un nākamsezon ņems dalību Premjerlīgā.

Valdess izauga slavenajā Barselonas jauniešu akadēmijā, spēlējot gan ''Barcelona C'', gan ''Barcelona B'' komandās. Gadiem ejot, vārtsargs sevi apliecināja pietiekami spoži un saņēma izsaukumu uz pirmo komandu, kurā pavadīja 12 gadus, laukumā dodoties 387 mačos.

2014. gadā Valdesam vairs nebija intereses turpināt sadarbību ar "Barcelona" un pēc tam sekoja Mančestras ''United'' piedāvājums, kas tika akceptēts. Mančestrā Valdesam negāja viegli, jo nācās atrasties aiz talantīgā Davida de Heja muguras, tādēļ vārtsargs praktiski visas ''United'' spēles noraudzījās no rezervistu soliņa. Aizvadītajā sezonā Valdess tika izīrēts Beļģijas augstākās līgas komandai ''Standard Liège'', tomēr nākamsezon viņam, visticamāk, būs iespēja kļūt par pirmo vārtsargu Anglijas spēcīgākās līgas vienībā.

''Jūs nespējat iedomāties, cik priecīgs es esmu,'' Sacīja ''Middlesbrough'' menedžeris Aitors Karanka. ''Ne vienmēr komandām, kas tikko iekļuvušas augstākajā līgā, izdodas noslēgt līgumu ar tik spilgtiem spēlētājiem. Esmu ļoti apmierināts, jo Valdess ir ļoti uzticams futbolists. Viņš zina, cik spēcīga kopiena esam un mums paveicies, ka ieguvām šādu spēlētāju.''

Resursi:
Middlesbrough sign former Barcelona goalkeeper...

     [+] [-]

, 2016-07-08 11:36, pirms 8 gadiem
Bruno, vispār jau Valdess pats gribēja pārtraukt sadarbību ar Barsu un nepagarināja līgumu. Tikai pašam biš nepaveicās, ka pirms līguma beigām smagi notraumējās!

  +1 [+] [-]

, 2016-07-08 11:44, pirms 8 gadiem
No kurienes tādu dezinformāciju var smelties? Valdess pats negribēja turpināt spēlēt Barsā, gribēja kaut ko pamainīt. Noslēdza līgumu ja nemaldos ar Monaco, bet notraumējās smagi un kādu brīdi laikam ar šiem vēl tiesājās par līguma naudām. Uz MU Valdesu pēc tam pasauca LvG sākumā vienkārši kā bijušo audzēkni patrenēties un atgūt formu, pēc kā arī parakstīja līgumu ar MU.

     [+] [-]

, 2016-07-08 12:59, pirms 8 gadiem
Ļoti labs variants gan spēlētājam, gan klubam.

     [+] [-]

, 2016-07-08 14:20, pirms 8 gadiem
Vairāk jautājums, vai kāds var nokomentēt, kāds Valdess izskatījās pagājušajā sezonā Standartā? Premjerlīgā šim būs ko pasvīst.

     [+] [-]

, 2016-07-08 16:19, pirms 8 gadiem
Carloz rakstīja: Vairāk jautājums, vai kāds var nokomentēt, kāds Valdess izskatījās pagājušajā sezonā Standartā? Premjerlīgā šim būs ko pasvīst.
Beļģu futbolam līdzi nesekoju, tāpēc nezinu, bet atceros no Barselonas laikiem, ka viņš nekrita iekšā uz māņkustībām un ļoti labi izvēlējās pozīciju un uzminēja, kur varētu sitīs pretinieks, reakcija it kā pati par sevi ir viesiem GK laba, bet viņā gadijumā viņš diezgan labi nolasija spēlētājus un uzminēja kur sitīs vai ko darīs. Par to pasvīst vairāk EPL viņam nāksies uz izgājieniem pēc bumbām, viņš nereti pieļāva kļūdas fiziskā cīņā un EPL tās sanāk vairāk nekā spānijā, bet nu godīgi sakot pāris gadus nav redzēts viņš normālā darbībā un noteikti paskatīšos kādu viņa spēli.

     [+] [-]

, 2016-07-08 22:42, pirms 8 gadiem
liels prieks par Viktoru,cerams ka spees nostiprinaaties un atguut savu kaadreizeejo formu,plus veel tas ka Midlesbrough treneris spaanis Karanka

     [+] [-]

, 2016-07-08 22:43, pirms 8 gadiem
Carloz rakstīja: Vairāk jautājums, vai kāds var nokomentēt, kāds Valdess izskatījās pagājušajā sezonā Standartā? Premjerlīgā šim būs ko pasvīst.
bija pirmais vaartsargs,bet peec gandriiz divaam izlaistaam sezonaam gruuti bija gaidiit ka raadiis briinumus vaartos