Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Poļu vārtsargs Ščensnijs pagarinājis līgumu ar "Juventus" līdz 2024. gadam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Poļu vārtsargs Ščensnijs pagarinājis līgumu ar "Juventus" līdz 2024. gadam
Vojcehs Ščensnijs un Krištianu Ronaldu. Foto: AFP/Scanpix

LETA--DPA. Polijas izlases vārtsargs Vojcehs Ščensnijs pagarinājis līgumu ar savu līdzšinējo komandu Turīnas "Juventus" līdz 2024. gadam, otrdien paziņoja komanda.

29 gadus vecais vārtsargs Itālijas grandā ieradās 2017. gada jūnijā, tobrīd ieņemot otrā numura lomu aiz pieredzējušā Džanluidži Bufona. Polis iepriekš pārstāvēja arī Londonas "Arsenal" un "AS Roma" vienības. Pēc Bufona došanās uz Parīzes "Saint-Germain" (PSG) Ščensnijs kļuva par pirmo numuru.

Ščensnijs ar Turīnas klubu par Itālijas čempionu kronēts jau divas reizes. Viņš palīdzēja "Juventus" izcīnīt septīto un astoto trofeju pēc kārtas.

Polijas izlasē vārtsargs aizvadījis 46 spēles. Viņš stājās vārtos arī 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra mačos pret Latviju, abās reizēs paliekot nepārspēts.