Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Sančess lauzis līgumu ar "United" un pievienosies "Inter" bez transfēra maksas

Rolands Eliņš

Sančess lauzis līgumu ar "United" un pievienosies "Inter" bez transfēra maksas
Aleksis Sančess. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Čīles uzbrucējs Aleksis Sančess ir vienojies ar Mančestras „United” futbola klubu par līguma laušanu un paliks Milānas „Inter” sastāvā, noslēdzot jaunu līgumu ar Itālijas komandu kā brīvais aģents.

Aleksis Sančess aizvadīto sezonu pavadīja Milānas „Inter” rindās uz īres līguma pamata. Īres līgums bija uz vienu sezonu, un, Milānai, lai iegūtu viņu savā sastāvā arī pēc tam, bija paredzēts samaksāt 15 miljonu eiro lielu transfēra summu.

Taču „Inter” to nevajadzēs darīt, un Sančess Mančestrā pagaidām neatgriezīsies. Kā vēsta Itālijas mediji, „United” un Sančess vienojušies par līguma laušanu. Sančess – jo vēlējies palikt Milānā, bet Mančestras klubs – jo nevēlējies maksāt viņa lielo algu.

Sančess līdz ar to kļuvis par brīvo aģentu, taču viņš ir jau vienojies ar „Inter”, kuras sastāvā varēs palikt bez transfēra maksas veikšanas. Tiek ziņots par līgumu uz trim gadiem, kas paredz Sančesam algu septiņu miljonu eiro apmērā par sezonu.

31 gadu vecais Sančess šosezon palīdzēja „Inter” izcīnīt vicečempiones godu A Sērijā. Viņš 21 spēlē guva četrus vārtus. Iepriekš Sančess bija aizvadījis divas pieticīgas sezonas „United” rindās, netiekot pie cerētā spēles laika, bet pirms tam apliecināja sevi kā augstas klases uzbrucēju „Arsenal” rindās, kur četrās sezonās Premjerlīgā guva 50 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/156...

     [+] [-]

, 2020-08-03 23:21, pirms 4 gadiem
Nav īsti Ronaldu, bet lai būtu Sančess.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-04 00:12, pirms 4 gadiem
Cerams ka beidzot buus savedis savu galvu kaartiibaa un atsaaks speeleet kaa pirms paaris sezonaam.

     [+] [-]

, 2020-08-04 00:58, pirms 4 gadiem
Cerams gan, 7 mil sezonā gan ir stipri par daudz, manuprāt.

     [+] [-]

, 2020-08-04 12:35, pirms 4 gadiem
Vismaz 2x mazāk kā Sančesa alga izmaksāja United. Nu, un ja bez transfēra maksas, tad parasta lieta, ka alga ir dāsnāka. Ja vēl tiešām atvērsies, tad jau alga pilnīgi adekvāta
M8archa rakstīja: Cerams gan, 7 mil sezonā gan ir stipri par daudz, manuprāt.