Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Medijs: Donnarumma tomēr pagarinās līgumu ar "Milan"

Medijs: Donnarumma tomēr pagarinās līgumu ar "Milan"
Džanluidži Donnarumma
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas futbola kluba "Milan" pagarinājis līgumu uz piecām sezonām ar perspektīvo vārtsargu Džanluidži Donnarummu, kura sezonas alga būs seši miljoni eiro, ziņo "Sky Sports" žurnālists Fabrizio Romano.

Jūnijā "Milan" izpilddirektors Marko Fasone oficiāli apstiprināja, ka 18 gadus vecais vārtsargs Džanluidži Donnarumma un viņa aģents Mīno Rajola pēc tikšanās ar "Milan" vadību izlēmuši noraidīt piedāvājumu pagarināt līgumu, tomēr tagad abas puses radušas risinājumu un Donnarumma pagarinājis līgumu uz piecām sezonām.

Donnarumma atteicies no PSG piedāvājuma, kur varētu saņemt 13 miljonus eiro sezonā, tā vietā "Milan" rindās viņš pelnīs sešus miljonus. Ja 2018/19. gada sezonā Itālijas A sērijas klubs "Milan" spēlēs Čempionu līgā, tad Donnarummas izpirkuma summa būs 100 miljoni eiro, tikmēr nespēlēšanās gadījumā šī summa būs divreiz mazāka – 50 miljoni.

Donnarumma Itālijas A sērijā debitēja 16 gadu un 242 dienu vecumā un tajā kā "Milan" pamatvārtsargs aizvadījis gandrīz divas pilnas sezonas, kopumā piedaloties 68 spēlēs. Itālijas izlasē Donnarumma aizvadījis četras pārbaudes spēles.

"Milan" oficiāli apstiprinājuši, ka iegādājušies pussargu Hākanu Čalhanolu un noslēguši līgumu uz četrām sezonām. Turku spēlētājs iepriekšējās trīs sezonās pavadīja Lēverkūzenes "Bayer" klubā, kur Bundeslīgā 79 spēlēs atzīmējies ar 17 vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm. "Bayer" par Čalhanolu transfēru vāretu saņemt ap 22 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano
https://www.acmilan.com/en/news/off...

     [+] [-]

, 2017-07-04 15:22, pirms 7 gadiem
Latest Football Transfer News and Transfer...

Viņš jau ir pagarinājis!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-04 20:45, pirms 7 gadiem
Milānai tagad naudas daudz, varētu atļauties nomarinēt vienu sezonu. Man pat nedaudz žēl, bija iespēja, ka Donnarummas aiziešanas gadījumā pie teikšanas tiktu cits jaunais talants Plizzari.