Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" par 18 miljoniem pārdos Leminā, Mančestras "City" šķiras no Fernandu

Agris Suveizda

"Juventus" par 18 miljoniem pārdos Leminā, Mančestras "City" šķiras no Fernandu
Mario Leminā
Foto: EPA/Scanpix

Itālijas spēcīgākais futbola klubs Turīnas "Juventus" pārdos Gabonas izlases centra pussargu Mario Leminā, savukārt Mančestras "City" jau ir šķīrusies no brazīliešu centra pussarga Fernandu, kurš karjeru turpinās Stambulas "Galatasaray".

Mančestras "City" pirms trim gadiem Fernandu par 15 miljoniem eiro nopirka no "Porto", bet turkiem pārdeva par 5,25+0,90 miljoniem eiro. 30 gadus vecais brazīliešu aizsargs vienojies par trīs gadu līgumu un sezonā saņems 3,3 miljonus eiro.

Pirmajās divās Anglijas Premjerlīgas sezonās Fernandu piedalījās 49 spēlēs, no kurām 39 sāka pamatsastāvā, un guva četrus vārtus. Taču aizvadītajā sezonā viņā rēķinā tikai piecas spēles sākumsastāvā, pavisam 15 mači un neviena precīza sitiena.

Tikmēr uz Premjerlīgu pārcelsies Gabonas izlases centra pussargs Mario Leminā, kurš panācis vienošanos ar "Southampton". Klubi darījumu vēl nav oficiāli apstiprinājuši, taču Turīnas "Juventus" galvenais treneris Masimiljāno Alegri neslēpa, ka Leminā komandā nepaliks. "Southampton" šķirsies no 16+4 miljoniem sterliņu mārciņu jeb 17,7+4,4 miljoniem eiro.

Leminā Itālijas A sērijā pavadīja divus gadus. Pirmajā sezonā viņš piedalījās desmit spēlēs, no kurām sāka septiņas, un guva divus vārtus, bet šosezon viņam 19 spēles (astoņas sākumsastāvā) un vieni vārti. "Juventus" sākotnēji Marseļas "Olympique" pussargu izīrēja par pusmiljonu eiro, bet pēc tam arī izpirka par vēl deviņarpus miljoniem.

Izmantotie resursi:
Fernando Galatasaray'da - GALATASARAY.ORG
Southampton agree deal to sign Mario Lemina...

  +4 [+] [-]

, 2017-08-06 14:04, pirms 7 gadiem
Kadiem turkiem pardeva tad vinu??
Raksta nav minets klubs vai ari tas ir atjautibas uzdevums??
Mana atbilde tad ir Galatasaray(vadoties pec info avota)

  +4 [+] [-]

, 2017-08-06 14:22, pirms 7 gadiem
Cerbers24 rakstīja: Kadiem turkiem pardeva tad vinu??
Raksta nav minets klubs vai ari tas ir atjautibas uzdevums??
Mana atbilde tad ir Galatasaray(vadoties pec info avota)
jam šitais labs no tava komentāra vairāk informācijas nekā no raksta

     [+] [-]

, 2017-08-06 14:33, pirms 7 gadiem
Cerbers24 rakstīja: Kadiem turkiem pardeva tad vinu??
Paldies, labots.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja