Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras ''City'' vēlas niknāko sāncenšu akadēmijas absolventu Evansu

Reinis Alksnājs
Reinis Alksnājs

Mančestras ''City'' vēlas niknāko sāncenšu akadēmijas absolventu Evansu
Džonijs Evanss
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Mančestras ''United'' centra aizsargs Džonijs Evanss varētu pievienoties Pepam Gvardiolam ''City'' rindās. Slavenais spāņu treneris, lai arī vēlas ''West Bromwich Albion'' jauno kapteini, nebūs gatavs pārmaksāt, uzskatot, ka arī tagadējās izvēles aizsardzībā ir pietiekamas.

WBA jau ir noraidījusi gandrīz 20 miljonu eiro vērtu Mančestras ''City'' piedāvājumu par savu jauniecelto kapteini Džoniju Evansu. Premjerlīgas pagājušās sezonas trešā spēcīgākā komanda plāno palielināt summu līdz 27 miljoniem, neskaitot potenciālus bonusus. Ja arī tas nebūs pietiekoši, tad Gvardiola galvo, ka ir jau apmierināts ar esošo aizsardzību.

Mančestras ''City'' galvenais treneris sacīja, ka klubs cenšas izveidot labāko komandu, kādu ir iespējams: ''Ja mums ir jāpaliek ar tiem spēlētājiem, kuri mums ir šobrīd, mēs esam apmierināti. Ja kāds vēl pievienosies, mēs būsim ne mazāk apmierināti.'' Gvardiola arī noliedza, ka Evansa vai kāda cita jauna spēlētāja pirkums varētu būt negatīvs kluba akadēmijas futbolistiem: ''Es domāju, ka labākie un svarīgākie akadēmijas spēlētāji jau ir šeit. Viņi nespēlē pirmajā komandā tāda fakta dēļ, ka viņi ir akadēmijā.''

Pats Džonijs Evanss pēc ''The Guardian'' esošās informācijas ir ieinteresēts pārejā, un WBA galvenais treneris Tonijs Puliss viņu neapturēs: ''Mēs nevēlamies apturēt Evansu no darīšanas to, ko viņš patiešām vēlas.''

Evanss savu karjeru sāka Mančestras ''United'', pavadot klubā deviņus gadus un nospēlējot gandrīz 200 spēles. Ziemeļīrijas aizsargs ir trīskārtējs Anglijas Premjerlīgas čempions, un 2008. gadā viņš ar tā brīža Čempionu līgas turētājiem triumfēja Pasaules klubu kausā. Pēdējās divās sezonās Evanss pārstāvējis WBA.

Tikmēr ''Arsenal'' pametis centra aizsargs Gabriēls, kurš devies uz pagājušās sezonas Spānijas Augstākās līgas ''La Liga'' 12. vietu ''Valencia''. Brazīlietis ar slaveno klubu noslēdzis piecu gadu līgumu.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
Arsenal's Gabriel Paulista joins Valencia - BBC...

     [+] [-]

, 2017-08-19 14:56, pirms 7 gadiem
Kopš MU laikiem, neesmu redzējis viņu darbībā. Tiešām tik labs ir kļuvis? Bumbas kontrole un piespēles, ko Peps visaugstāk vērtē, viņam vienmēr ir bijušas līmenī, tieši darbībās aizsardzībā bija ne visai stabilas un paredzamas.

     [+] [-]

, 2017-08-19 16:09, pirms 7 gadiem
Evans City ir vajadzigs tikai un vienigi tapec , ka viņš ir anglis...

  +2 [+] [-]

, 2017-08-19 16:25, pirms 7 gadiem
MrBayerns rakstīja: Evans City ir vajadzigs tikai un vienigi tapec , ka viņš ir anglis...
Viņš ir Ziemeļīrijas spēlētājs

     [+] [-]

, 2017-08-19 22:40, pirms 7 gadiem
Reinis Alksnājs rakstīja: Viņš ir Ziemeļīrijas spēlētājs
Tam nav nozīmes. Domāju MrBayerns gribēja pateikt, ka City ir vajadzīgs home grown spēlētājs.