Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Navass atgriežas Seviljā, "Inter" par 24 miljoniem nopērk urugvajiešu pussargu

Agris Suveizda

Navass atgriežas Seviljā, "Inter" par 24 miljoniem nopērk urugvajiešu pussargu
Hesuss Navass
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas ceturtais spēcīgākais futbola klubs "Sevilla" savā mājaslapā paziņoja par četru gadu līguma parakstīšanu ar brīvo aģentu Hesusu Navasu, kā arī par vienošanās panākšanu ar dāņu centra aizsargu Simonu Kjēru.

Hesuss Navass visu profesionālo karjeru bija pavadījis "Sevilla", bet pirms četriem gadiem viņu par 20 miljoniem eiro iegādājās Mančestras "City". Anglijas Premjerlīgā Navass aizvadīja 123 spēles un guva četrus vārtus, taču aizvadītajā sezonā viņam vairs tikai 12 mači pamatsastāvā (24 pavisam), un klubs nepagarināja līgumu ar 31 gadu veco malējo pussargu.

Tāpat Andalūzijā vajadzētu spēlēt arī 28 gadus vecajam dāņu aizsargam Simonam Kjēram, kurš ieradies Seviljā, lai veiktu medicīniskās pārbaudes. Ja tajās netiks atklātas kādas problēmas, Kjērs parakstīs četru gadu līgumu. Stambulas "Fenerbahce", kas pirms diviem gadiem viņu no "Lille" nopirka par 7,65 miljoniem eiro, iekasēs aptuveni 10-13 miljonus. Kjērs spēlējis arī dzimtenē ("Midtjylland"), Itālijā ("Palermo", "Roma") un Vācijā ("Wolfsburg").

Itālijas klubs Milānas "Inter" parakstījis četru gadu līgumu ar 25 gadus veco urugvajiešu pussargu Matiasu Vesino. Pirms četrarpus gadiem Florences "Fiorentina" viņu no Urugvajas "Nacional" nopirka par 2,3 miljoniem eiro, bet nu pārdeva par 24 miljoniem. Iepriekšējā sezonā Vesino Itālijas A sērijā piedalījās 31 spēlē un guva trīs vārtus.

Lionas "Olympique" negaidīti pametis 21 gadu vecais argentīniešu centra aizsargs Emanuels Mammana, kurš pārgāja uz Sanktpēterburgas "Zenit". Pirms gada par 7,5 miljoniem eiro nopirkts no Argentīnas "River Plate", perspektīvais aizsargs uz "Zenit" pārgājis par 16 miljoniem. Franču klubam pienāksies arī 20% no Mammanas nākamā transfēra. Vienīgajā sezonā Francijas čempionātā argentīnietis piedalījās 17 spēlēs un guva vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
JESÚS NAVAS, REFUERZO SEVILLISTA PARA LAS...
SIMON KJAER YA ESTÁ EN SEVILLA PARA PASAR LAS...
Matias Vecino è nerazzurro! | NEWS
Communiqué : Transfert d'Emanuel Mammana...