Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG iegūst 65+15 miljonus vērto Ramušu un izliek Neimāru un Verrati pārdošanā

Agris Suveizda

PSG iegūst 65+15 miljonus vērto Ramušu un izliek Neimāru un Verrati pārdošanā
Neimārs. Foto: AFP/Scanpix

Sestdien Francijas spēcīgākais futbola klubs PSG sezonu sāks ar mājas spēli pret "Lorient", bet šodien ar pirmo komandu netrenējās ne vien Kiljans Mbapē, bet arī Neimārs un Marko Verrati – viss trio nepiedalījās arī tradicionālajā fotografēšanās sesijā. Klubs skaidri pateicis, ka viņi ir izlikti pārdošanā.

Kā ziņo franču medijs RMC, parīziešu sporta padomnieks jeb faktiskais sporta direktors Luišs Kampušs kopā ar galveno treneri Luisu Enriki šodien virkni spēlētāju aicinājusi uz individuālām sarunām, kurās informēja, ka viņi neietilpst kluba nākotnes plānos un ka viņiem līdz pāreju perioda beigām ir jāatrod jauna komanda. Šie spēlētāji esot vismaz pieci: uzbrucēji Neimārs un Igo Ekitikē, pussargi Marko Verrati un Renatu Sanšišs, kā arī malējais aizsargs Huans Bernats.

Jau iepriekš atsevišķi no galvenās komandas trenējās vēl virkne pārdošanā izlikto: Kiljans Mbapē, Leandro Paredess, Juliāns Drakslers, Džordžinjo Veinaldums, Kolins Dagbā, Eduārs Mišū un arī Abdū Diallo, kurš gan šosezon par labu attieksmi atjaunots pirmās komandas apritē. Mbapē situācija nav mainījusies, kluba ultimāts paliek spēkā – vai nu jāparaksta jauns līgums (Mbapē pat atteicies no līguma ar punktu par transfēru nākamajā vasarā), vai arī jāiet prom šovasar par transfēra maksu, citādi viņam draud sēdēšana rezervē visu pēdējo līguma gadu.

No šodien informētā piecinieka visilgāk Parīzē spēlē Verrati, kurš pirms 11 gadiem par 12 miljoniem tika nopirkts no "Pescara" un iepriekšējā sezonā sāka 27 spēles. Neimārs pirms sešiem gadiem par rekordsummu 222 miljoniem ieradās no Barselonas un aizvadītajā sezonā savainojuma dēļ aizvadīja tikai 20 spēles, gūdams 13 vārtus, bet 30 gadus vecais Bernats pirms pieciem gadiem no Minhenes ieradās par 13 miljoniem un iepriekšējā sezonā sāka 18 no 28 spēlēm. 25 gadus vecais Sanšišs pirms gada no Lilles tika nopirkts par 15 miljoniem un sāka tikai sešas no savām 23 spēlēm, bet 21 gadu vecais Ekitikē par 28,5 miljoniem ieradās no Reimsas, sāka 12 no 25 spēlēm un guva trīs vārtus.

Vēlme šķirties ir abpusēja - Neimāra pārstāvji jau iepriekš bija sākuši sarunas ar Londonas "Chelsea", kas gan varētu nebūt gatava apmierināt brazīlieša algas prasības, un par viņu interese ir arī Saūda Arābijā, kas ir ļoti ticams Verrati gala mērķis – PSG gan prasot ļoti augstu transfēra summu. Par Sanšišu liela interese ir Romā, bet Ekitikē esot piedāvājumi Anglijā. Parīzieši šovasar ir pārdevuši trīs spēlētājus – Elšadaju Bičiabū par 15 miljoniem nopirka "Leipzig", "Galatasaray" par 10 miljoniem izpirka Mauro Ikardi, bet Frankfurtes "Eintracht" par 6,5 miljoniem izpirka Žunioru Dinu-Ebimbē. Par jaunāko ieguvumu savukārt kļuvis Lisabonas "Benfica" uzbrucējs Gonsalu Ramušs, kurš pievienosies īrē ar obligātu izpirkumu 65+15 miljonu eiro vērtībā, bet drīzumā jāseko arī "Barcelona" malējam uzbrucējam Usmanam Dembelē, kura pāreja ir tikai laika jautājums.

Izmantotie resursi:
https://rmcsport.bfmtv.com/football...

     [+] [-]

, 2023-08-09 20:28, pirms 9 mēnešiem
ja godīgi , nevar saprast

     [+] [-]

, 2023-08-09 20:58, pirms 9 mēnešiem
Riktīgi neinteresants raksts Vesela čupa žamčudu maina klubus. Kā jau katru gadu - nekā neparasta. Afrikānis (Mbapē) no darba Francijā pārcelsies pie arābiem, piemēram - kā jau daudzi "nopelniem bagātie pensionāri". Viss ok - varēs tur arī skriet ar turbānu uz galvas

     [+] [-]

, 2023-08-09 23:17, pirms 9 mēnešiem
Limpompo rakstīja: Riktīgi neinteresants raksts Vesela čupa žamčudu maina klubus. Kā jau katru gadu - nekā neparasta. Afrikānis (Mbapē) no darba Francijā pārcelsies pie arābiem, piemēram - kā jau daudzi "nopelniem bagātie pensionāri". Viss ok - varēs tur arī skriet ar turbānu uz galvas
Kāds tev Mbappe vēl uz arābiem. Viņš nemaz neatbildēja viņu piedāvājumam un pat nevēlējās ar viņiem tikties

     [+] [-]

, 2023-08-10 00:54, pirms 9 mēnešiem
P$G esot Neimāram pateikuši ka lētāk kā par 150milj nepārdošot,vēlu veiksmi

     [+] [-]

, 2023-08-10 01:45, pirms 9 mēnešiem
Latviski ir Emmbapē!

     [+] [-]

, 2023-08-10 09:58, pirms 9 mēnešiem
NilsK rakstīja: P$G esot Neimāram pateikuši ka lētāk kā par 150milj nepārdošot,vēlu veiksmi
Es gan lasīju, ka cena viņam esot 58M- tas, ko grib PSG