Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Škrtels vien pēc komandā pavadītām 24 dienām pamet Čempionu līgas dalībnieci

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Škrtels vien pēc komandā pavadītām 24 dienām pamet Čempionu līgas dalībnieci
Martins Škrtels. Foto: Reuters/Scanpix

34 gadus vecais slovāku centra aizsargs Martins Škrtels, kurš karjeras augstākajā punktā pārstāvēja Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool", pametis Itālijas trešās vietas īpašnieci "Atalanta", lai gan komandā pavadīja tikai 24 dienas.

Pagājušajā sezonā "Atalanta" šokēja un ierindojās trešajā vietā, pirmo reizi pastāvēšanas vēsturē nopelnot tiesības piedalīties Čempionu līgā. Sezonas kopvērtējumā priekšā bija tikai Turīnas "Juventus" un "Napoli", bet aiz muguras palika abas Milānas komandas – "AC Milan" un "Inter".

Gatavojoties startam Čempionu līgā, 9. augustā tika parakstīts līgums ar brīvo aģentu Škrtelu, tomēr viņa atrašanās "Atalanta" nometnē bijusi pagalam īsa – pēc abpusējas vienošanās līgums jau lauzts.

Svētdien "Atalanta" savā laukumā ar 2:3 zaudēja "Torino", un pēc mača galvenais treneris Pjero Gasperīni atklāja, ka Škrtelam bijušas problēmas ar iejušanos taktiskajā zīmējumā. "Viņš teica, ka viņam šajā vecumā ir problēma spēlēt aizsardzībā, kas sastāv no trim centra aizsargiem, un tas ir saprotams. Viņš atbrauca pēc tam, kad jau bijām sākuši trenēties, un viņam bija grūtības. Bija problēmas pielāgoties mūsu spēles stilam," teica Gasperīni.

Škrtels, kurš iepriekšējās trīs sezonas pavadīja Stambulas "Fenerbahce" rindās, uzreiz atrada jaunu darba vietu – viņš pievienojās Stambulas "Basaksehir". Tikmēr "Atalanta" kā viņa aizvietotāju ieguva dāni Simonu Kjēru, kurš tiks īrēts no "Sevilla".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...