Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Francijā futbola sezona beigusies, sporta sacensības vasarā nenotiks

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Francijā futbola sezona beigusies, sporta sacensības vasarā nenotiks
Neimārs un Kilians Mbapē. Foto: AFP/Scanpix

Francijas lielākie sporta mediji "L'Equipe" un "RMC" vēstīja, ka Francijas valdība jau šodien paziņos par futbola sezonas beigām. Prognozes piepildījušās. Vēlāk plānota līgas vadības tikšanās, lai vienotos par sezonas beigu tabulu. Iespējams, jaunā sezona sāksies augustā.

Francijas "Ligue 1" vadībā ar pārliecinošu pārsvaru atradās pēdējo divu gadu čempione Parīzes "Saint-Germain", kas bija sakrājusi 68 punktus. Par 12 punktiem mazāk bija Marseļas "Olympique", kas turklāt aizvadījusi par vienu maču vairāk. Trešā bija "Rennes", kamēr tāds smagsvars kā Lionas "Olympique" ierindojās tikai septītajā pozīcijā. Lielākā daļa komandu bija aizvadījušas 28 spēles, tātad līdz sezonas beigām palikušas desmit kārtas.

Tika vēstīts, ka Francijas valdība tuvāko stundu laikā paziņos par "Ligue 1" un "Ligue 2" sezonas beigām, un Francijā futbola maču norise nav plānota līdz pat augustam, kad varētu sākties 2020./21. gada sezona. Premjerministrs Eduārs Filips to paziņoja uzrunā Nacionālajai asamblejai, vēstot, ka līdz septembrim valstī nenotiks sporta pasākumi. Futbola līgu vadība maijā tiksies, lai pārrunātu komandas, kuras šajā scenārijā nokristu uz zemāku līgu vai pakāptos augstāk. Tāpat jāapspriež Eirokausu ceļazīmju liktenis.

Francijā ar koronavīrusu saslimuši 165 tūkstoši cilvēku, miruši vairāk nekā 23 tūkstoši.

     [+] [-]

, 2020-04-28 18:40, pirms 4 gadiem
Holandei neviens klubs Eirokausos, tie beidz sezonu. Tas pats gandrīz Francijai arī. PSG tika tālāk. Bet nu liekas, ka neviens netic, ka viņi kaut ko izcīnīs Čempionu līgā. Francijā streiki arī bija pamatīgi. Varbūt vajag futbolu. Īpaša valsts.

  +2 [+] [-]

, 2020-04-28 19:22, pirms 4 gadiem
Šis jau ir oficiāli

     [+] [-]

, 2020-04-28 20:20, pirms 4 gadiem
Blakus izcilais Mbapē. Cerams viņam izdosies tik Real. Nav vērts palikt Francijā. Tur nevienam futbolu nevajag.

     [+] [-]

, 2020-04-28 21:13, pirms 4 gadiem
esprets rakstīja: Šis jau ir oficiāli
Spānijā no 4. maija individuālie treniņi profesionāļiem. Grupu treniņi no 18.maija un čempionāts atsāksies no 5. vai 12. jūnija.
https://www.gazzetta.it/Calcio/Liga...
Svaiga informācija.

     [+] [-]

, 2020-04-28 21:54, pirms 4 gadiem
Ja tā, tad, šķiet, tas varētu būt pārsteidzīgs lēmums. Ja jau pat smagāk skartajās Itālijā un Spānijā plāno pabeigt sezonu, tad arī Francija jau varētu tik galā. Acīmredzot, negrib riskēt vispār, neskatoties uz finansiālajiem zaudējumiem un klubu iespējamo nepielaišanu Eirokausiem.

     [+] [-]

, 2020-04-28 22:01, pirms 4 gadiem
Ronājot par kluiem, kuri izkrīt uz Ligue 2/pakāpjas uz Ligue 1 - manuprāt, labākais risinājums varētu būt izslēgšanas spēļu turnīrs pirms nākamās sezonās starp klubiem, kurus tas skar. Nebūtu godīgi pret klubiem, kuri ir uz izkrišanas robežas, nedot iespēju pacīnīties par palikšanu. Vai otrādi - nebūtu godīgi pret klubiem, kuri var iekļūt Ligue 1, nedot iespējas tur pelnīti nonākt.

Gan jau kaut ko sakarīgu izdomās šajā sakarā

     [+] [-]

, 2020-04-28 22:51, pirms 4 gadiem
Jauns instagram konts ar interesantu un kvalitatīvu saturu.
Interesanti fakti, ziņas un video katru dienu
sekojam futbola.zinas