Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG un Milānas "Inter" vienojas par Ikardi pāreju par 50+7 miljoniem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

PSG un Milānas "Inter" vienojas par Ikardi pāreju par 50+7 miljoniem
Mauro Ikardi. Foto: EPA/Scanpix

Francijas čempione Parīzes "Saint-Germain" panākusi vienošanos par argentīniešu uzbrucēja Mauro Ikardi iegādi no Milānas "Inter". Iepriekš viņš Parīzē atradās ar īres līgumu.

Mauro Ikardi iegāde PSG kopumā var izmaksāt 57 miljonus eiro. 50 miljoni ir darījuma pamatsumma, bet dažādi bonusi var sastādīt vēl septiņus miljonus eiro. Pirmā vienošanās par viņa pievienošanos PSG tika panākta pagājušā gada 2. septembrī, kad Ikardi devās uz PSG īrē. Francijas čempione darījumā iekļāva iespēju Ikardi iegādāties līdz 31. maijam, un iespēja tagad izmantota.

Kad par Milānas "Inter" galveno treneri kļuva Antonio Konte, viņš paziņoja, ka Ikardi neatradīsies vieta sastāvā un ka uzbrucējam jāmeklē jauns klubs, kaut iepriekš Ikardi bija komandas kapteinis. Pievienojoties PSG spēcīgājam uzbrukumam, argentīnietis spēja izcīnīt vietu sastāvā.

Kopā skaitot visus turnīrus, Ikardi piedalījās 31 spēlē un guva 20 vārtus. "Ligue 1" sezona aprīlī tika atcelta, bet PSG sasniedza Čempionu līgas ceturtdaļfinālu, divu spēļu summā tiekot galā ar Dortmundes "Borussia". Plānots, ka Eirokausu sezona varētu beigties augustā. Tāpat vēl šīs sezonas ietvaros plānots izspēlēt Francijas kausu un Francijas līgas kausu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...