Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Ronaldu asi kritizē Islandi: "Viņi priecājās tā, it kā būtu uzvarējuši čempionātā"

Andrejs Siliņš

Ronaldu asi kritizē Islandi: "Viņi priecājās tā, it kā būtu uzvarējuši čempionātā"
Krištianu Ronaldu
Foto: Sipa/Scanpix

"Viņi šajā turnīrā neko nesasniegs", skarbus vārdus par Islandes izlases sniegumu pēc neizšķirti nospēlētā F grupas mača sacīja Portugāles valstsvienības superzvaigzne Krištianu Ronaldu.

"Pēc tā, kā Islande beigās svinēja uzvaru, šķita, ka viņi izcīnījuši Eiropas čempiontitulu, tas bija neticami," pretiniekus kritizēja "Real" superzvaigzne. "Tas bija nedaudz nomācoši. Smagi strādājām un centāmies, lai izcīnītu uzvaru, bet Islande pat neko nemēģināja. Viņi iesita vārtus, 90 minūšu laikā izveidoja divas iespējas, un nolika visus spēlētājus aiz bumbas. Viņi noparkoja autobusu savos vārtos."

"Portugāle cenšas spēlēt futbolu un uzvarēt spēli. Islande nemēģināja neko - viņi tikai aizsargājās, aizsargājās, aizsargājās un spēlēja uz pretuzbrukumiem," manāmi sašutis par mača rezultātu bija Ronaldu. "Kad pretinieki necenšas spēlēt, bet tikai aizsargājas, aizsargājas, aizsargājas, manuprāt, tas norāda uz zemu pašnovērtējumu, un viņi šajā turnīrā neko nesasniegs."

"Redzējām, cik grūti gāja Spānijai un Francijai, kas ir labākās komandas turnīrā. Arī mums gāja smagi, bet saglabājam pārliecību. Esam par simt procentiem pārliecināti, ka uzvarēsim savu nākamo spēli," sacīja Ronaldu. "Rangi neko nenozīmē. Mēs centāmies rādīt savu labāko sniegumu, visu laiku pieturējām bumbu, kamēr Islande nedarīja neko. Tā viņiem bija veiksmīga spēle. Mums vajadzēja izcīnīt trīs punktus, bet viss kārtībā."

Portugāles treneris Fernandu Santušs noliedza, ka Ronaldu būtu atteicies paspiest rokas islandiešu spēlētājiem pēc mača: "Es to tā neredzēju. Nedomāju, ka tā ir patiesība. Viņš vienkārši devās pateikties Portugāles līdzjutējiem, kuri bija vienreizēji. Vēlējāmies saviem līdzjutējiem dāvāt uzvaru, viņi mūs atbalstīja visa mača garumā. Mums vajadzēja iesist vairāk vārtu, tas nav noslēpums. Pirmajos mačos vienmēr rodas grūtības. Domāju, ka atbildēsim ar lielisku sniegumu nākamajos divos mačos."

Viens no Islandes galvenajiem treneriem Heimirs Halgrimsons uzsvēra savas komandas līdzjutēju nozīmi: "Šeit spēlēt bija fantastiski. Gluži kā mājās. Mūsu līdzjutēji bija neticami. Tas ļoti palīdzēja spēlētājiem. Ir labi izcīnīt punktu. Varam nedaudz atbrīvoties pirms nākamās spēles. Ja uzvarēsim Ungāriju, iespējams, būsim ļoti tuvu tam, lai tiktu ārā no grupas."

Halgrimsons norādīja, ka pret portugāļiem panāktais neizšķirts un izcīnītais punkts ir visas komandas darba rezultāts: "Viss atkarīgs no komandas darba. Nevar vienam spēlētājam dot uzdevumu apstādināt tādu spēlētāju kā Ronaldu. Tam jābūt visas komandas sniegumam, jākontrolē visas brīvās vietas laukumā. Par Ronaldu bija atbildīgi vairāki spēlētāji. Mēs paveicām labu darbu."

Islandes pussargs Kauri Aurdnasons bija krietni dzēlīgāks pēc Ronaldu izteikumu dzirdēšanas: "Viņš ir vienkārši nožēlojams zaudētājs. Viņš negribēja zaudēt spēli. Ko tad viņš gaidīja - ka spēlēsim pret viņu kā "Barcelona"? Viņš tikai tēlo un krīt uz savas pakaļas. Protams, nebijām favorīti un tā arī spēlējām. Mums nepaveicās, ka neuzvarējām maču. Nepievērsām Ronaldu īpašu uzmanību. Protams, visi zina, cik viņš ir labs, tāpēc vienmēr jāzina, kur viņš atrodas, bet spēles plānā nekas nebija veltīts tam, lai apturētu tieši viņu. Zinājām, ka jābūt cieši klāt, un tas perfekti nostrādāja."

Izmantotie resursi:
ESPN
BBC
Goal.com

1 2 3 96 komentāri

 +18 [+] [-]

, 2016-06-15 09:25, pirms 8 gadiem
Par šo tikai prieks. Iedomības kalngals neapmierināts

 +21 [+] [-]

, 2016-06-15 09:26, pirms 8 gadiem
arī mēs uzvarējām čempi pēc niča ar Vāciju!

  +7 [+] [-]

, 2016-06-15 09:36, pirms 8 gadiem
Fuj, šitā pateikt!

P.S. «Ronaldu ir vienkārši nožēlojams neveiksminieks. Viņš negribēja zaudēt. Ko viņš bija gaidījis? Ka mēs pret viņu spēlēsim kā «Barcelona» to izdarīja? Viņš ir smieklīgs,» sacīja Arnasons.

 +17 [+] [-]

, 2016-06-15 09:36, pirms 8 gadiem
Dzirdēju, ka asaras labi darbojas kā matu želeja, iedomīgais pāķis.

  +3 [+] [-]

, 2016-06-15 09:36, pirms 8 gadiem
No Ronaldo skatupunkta: Noveļ atbildību no sevis! Tāda līmeņa futbolisti negrib turēt galvā, ka neuzvarēja Islandi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2016-06-15 09:38, pirms 8 gadiem
Ir valstis, kuru iedzivotāju skaits nepārsniedz pusi miljona, viņu cilvēka resursi ir tik, cik ir - arī futbola spēlētāju un talanta ir tik, cik ir. Jāspēlē ar to, kas Tev ir. Ja meistarība neļauj visu laiku doties uzbrukumā un pieturēt bumbu, tad jāfokusējas ir uz aizsardzību. Un, ja kāds to nespēj saprast/izprast (pietam vēl profesionāls futbolists), tad viņa intelekts ir drausmīgi zems!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +17 [+] [-]

, 2016-06-15 09:40, pirms 8 gadiem
es to pāķi varu iepriecināt viņš arī EURO 2016 neuzvarēs taka lai raud tālāk spilvenā
Slēpts komentārs: intp

     [+] [-]

, 2016-06-15 09:44, pirms 8 gadiem
Emka953 rakstīja: es to pāķi varu iepriecināt viņš arī EURO 2016 neuzvarēs taka lai raud tālāk spilvenā
Un kas teica,ka Portugāle vispār ir pretendenti?Pirms čempionāta sākšanās viņiem priekšā bija droši ap 10 citām labākām izlasēm

  +5 [+] [-]

, 2016-06-15 09:44, pirms 8 gadiem
Varbūt Islande nekur tālu netiks, bet jau paspēja pabojāt nervus stiprai komandai!

  +5 [+] [-]

, 2016-06-15 09:44, pirms 8 gadiem
Ronaldu vienkārši sen Marokā nav bijis,tāpēc tik neapmierināts.

 +10 [+] [-]

, 2016-06-15 09:44, pirms 8 gadiem
... teica superstārs, kura pārstāvētā izlase nekad nav uzvarējusi un neuzvarēs nevienā čempionātā

 +19 [+] [-]

, 2016-06-15 09:45, pirms 8 gadiem
Kā superzvaigzne var būt tāds ēzelis! Izteikti pats tupākais no pēdējo 20 gadu futbola zvaigznēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-06-15 09:49, pirms 8 gadiem
fu, fu, fu, kristīne, tā gan nav smuki

  +1 [+] [-]

, 2016-06-15 09:49, pirms 8 gadiem
izlasei debija lielā turnīrā un neizšķirts pret favorītu, ko viņiem raudāt kā tam memļakam. nav simulantu karalis Robēns, tad vismaz šis var izcelties uz visu fona. mācīt tiesnešiem kā tiesāt, da pašol viskačka.
Slēpts komentārs: smailiite

     [+] [-]

, 2016-06-15 09:51, pirms 8 gadiem
Pieņemsim, ka nospelejam neizskirti pret San Marino.
Jūs apmierinātu atbilde, ka San Marino ir tik maz resursi?
Nākamais jautājums- Kālab Jūs viņus neuzvarējāt, ja viņiem ir tik resursi?

  +1 [+] [-]

, 2016-06-15 09:51, pirms 8 gadiem
HMB-EURO2016 rakstīja: Tailers Arnasons kursh ieks Gjinamas pus gadu slinkoja???
varbūt derētu iepazīties ar statistiku spēles laiks un gūtie vārti+piespēles, tad redzētu cik daudzi paliek aiz viņa
Slēpts komentārs: aizermans

  +5 [+] [-]

, 2016-06-15 09:55, pirms 8 gadiem
Vienmēr viņš licies pajolis, lai gan meistarīgs. Šis teksts man tik apstiprina to.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-06-15 10:02, pirms 8 gadiem
Japiekrit tam, ka Islande gan pirms, gan pec iesistajiem vartiem ta ari necentas uzbrukt- speleja gluzi Latvijas izlases stila-ta lidz uzvaram netiks

  +1 [+] [-]

, 2016-06-15 10:03, pirms 8 gadiem
Beils vismaz savu standartu iesita..

  +8 [+] [-]

, 2016-06-15 10:07, pirms 8 gadiem
Portugāļu uzvedība laukumā - tēlošana, netīrā spēle, necieņa pret pretinieku un nepārtrauktā krišana zemē bija vienkārši fenomenāla. No visām izlasēm, kuras šajā čempī ir redzētas, Portugāle, diemžēl, izcēlās visvairāk. Vienkārši pretīgi bija skatīties uz to, ko viņi darīja laukumā. Bet Islandieši malači - loģiski, ka viņi spēlēja tā, lai pacīnītos par punktiem šajā mačā. Uz ko tad R7 cerēja - ka islandieši tagad metīsies sacensties ar tehniskajiem portugāļiem atklātā uzbrukuma futbolā?! Smieklīgi!

  +2 [+] [-]

, 2016-06-15 10:15, pirms 8 gadiem
DidzisLV rakstīja: Ir valstis, kuru iedzivotāju skaits nepārsniedz pusi miljona, viņu cilvēka resursi ir tik, cik ir - arī futbola spēlētāju un talanta ir tik, cik ir. Jāspēlē ar to, kas Tev ir. Ja meistarība neļauj visu laiku doties uzbrukumā un pieturēt bumbu, tad jāfokusējas ir uz aizsardzību. Un, ja kāds to nespēj saprast/izprast (pietam vēl profesionāls futbolists), tad viņa intelekts ir drausmīgi zems!
Normāli spēlēja uz pretuzbrukumiem Islande, kaut gan otrajā stāvā Portugāļi smagi ierija. Nez ko teikt pret Ungāriju vai Austriju, tie tak ar aizsargāsies.

  +4 [+] [-]

, 2016-06-15 10:18, pirms 8 gadiem
Smucinieks rakstīja: Japiekrit tam, ka Islande gan pirms, gan pec iesistajiem vartiem ta ari necentas uzbrukt- speleja gluzi Latvijas izlases stila-ta lidz uzvaram netiks
Tā, protams, spēlē daudzi, arī angļi, kad pretī ir kāds grands. Ilgtermiņā tā tiešā neko nepanāks. Bet nu Kristīne ir nožēlojams zaudētājs, pat nepietiek smadzeņu, lai pēc spēles tādas lietas nerunātu...
Slēpts komentārs: chemist_dk

  +4 [+] [-]

, 2016-06-15 10:19, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Portugāļu uzvedība laukumā - tēlošana, netīrā spēle, necieņa pret pretinieku un nepārtrauktā krišana zemē bija vienkārši fenomenāla. No visām izlasēm, kuras šajā čempī ir redzētas, Portugāle, diemžēl, izcēlās visvairāk. Vienkārši pretīgi bija skatīties uz to, ko viņi darīja laukumā. Bet Islandieši malači - loģiski, ka viņi spēlēja tā, lai pacīnītos par punktiem šajā mačā. Uz ko tad R7 cerēja - ka islandieši tagad metīsies sacensties ar tehniskajiem portugāļiem atklātā uzbrukuma futbolā?! Smieklīgi!
Es gribētu redzēt, kā pajols komentētu video ar savu pirmo feik kritienu uz taisna zālāja, kad pretinieki ir 2m attālumā. Ja viņš to sauc par uzbrukumu, nu tad ceru, ka ungari ar piesmies.

  +9 [+] [-]

, 2016-06-15 10:26, pirms 8 gadiem
karlosm rakstīja: Es gribētu redzēt, kā pajols komentētu video ar savu pirmo feik kritienu uz taisna zālāja, kad pretinieki ir 2m attālumā. Ja viņš to sauc par uzbrukumu, nu tad ceru, ka ungari ar piesmies.
Tas bija labs - pats aizķeras aiz savas kājas, noliek uz acīm un plāta rokas, ķip kāds viņu nogāzis, lai gan tuvākais pretinieks bija apmēram metra attālumā. Pilnīgs cirks!

  +2 [+] [-]

, 2016-06-15 10:27, pirms 8 gadiem
Nezinu gan kas varētu pie mums just līdz tādam ķēmam kā Ronaldu?

  +8 [+] [-]

, 2016-06-15 10:30, pirms 8 gadiem
Alpaville rakstīja: Nezinu gan kas varētu pie mums just līdz tādam ķēmam kā Ronaldu?
Atzīstu, ka labs spēlētājs, bet pēc šī izteikuma un tā kritiena feikā, man domas par viņa inteliģenci ir mainijušās...
1 2 3 96 komentāri