Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Islandiešu uzbrucējs: "Treneris teica, ka Anglija ir pārvērtētākā izlase, pret kādu spēlējis"

Agris Suveizda

Islandiešu uzbrucējs: "Treneris teica, ka Anglija ir pārvērtētākā izlase, pret kādu spēlējis"
Jons Dadi Bedvarsons
Foto: AFP/Scanpix

Islandes izlases uzbrucējs Jons Dadi Bedvarsons, kurš šosezon pārstāv Anglijas pēc spēka otrās līgas klubu "Wolverhampton", intervijā The Guardian atminējās "Euro 2016" finālturnīru, kurā sensacionāli iekļuva ceturtdaļfinālā, uzvarot arī Angliju (2:1).

"Lāšs Lāgerbeks ir viens no labākajiem treneriem, ar kuriem esmu strādājis savā īsajā karjerā, un, visu cieņu Anglijai, pirms spēles viņš mums teica, ka, viņaprāt, tā ir pārvērtētākā izlase, pret kādu viņam ir nācies spēlēt," teica 24 gadus vecais uzbrucējs. "Un tas mums deva spēkus. Zinājām, ka esam maza komanda un ka viņi ir liela komanda, tādēļ viss spiediens gūlās uz viņu pleciem."

"Spēle mums nesākās labi, jo pēdējais, ko gribējām, bijām ielaist ātrus vārtus, taču kādas minūtes laikā spējām atbildēt un šķita, ka tas viņus nedaudz izsita no līdzsvara," Bedvarsons turpināja. "Pēc tam guvām otros vārtus, un tad Anglijai bija smagi lauzt cīņas gaitu. Spēlētāju sejās varēja redzēt, kāds spiediens viņiem bija. Mēs ļoti labi aizsargājāmies un padarījām viņu situāciju sarežģītu. Savā ziņā man Anglijas pat bija žēl, bet arī biju ļoti priecīgs par to, ko paveicām."

"Angļi bija šokā vai arī ārkārtīgi vīlušies," Bedvarsons atcerējās emocijas pēc spēles. "Dzirdēju cilvēkus sakām, ka viņiem bija vienalga par izlases sekmēm, taču, protams, ka viņiem nebija vienalga. Ņemot vērā medijus un visu pārējo, ir grūti būt Anglijas izlases spēlētājam, tādēļ izlēmu aiziet pie viņiem un paspiest roku."

"Domāju, ka daudzi cilvēki nesaprata, ka Islandes izlasē ir daudz spēlētāju no stiprām Eiropas līgām, tādēļ mediju radītā atmosfēra Anglijas izlasei nepalīdzēja," Bedvarsons turpināja. "Taču mums tas bija neticams panākums. Atceros, ka, pēc spēles ieejot ģērbtuvē, tajā valdīja klusums – mēs tā īsti nemaz nesvinējām, vienkārši izbaudījām mirkli, aptverot, kas tikko notika. Tas bija lieliski."

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

  -3 [+] [-]

, 2017-02-18 18:19, pirms 7 gadiem
Nespļauj Dievam acīs ! Šis pusis diezgan drīz pazudīs no UK !
Wolves ir diezgan prasīga līdzjutēju armija ! Tie nepiedos šādu pļāpāšanu !

  -4 [+] [-]

, 2017-02-18 18:22, pirms 7 gadiem
Visu dziivi mals to anglijas uzvaru! Taa laikam buus Islandes nacionaalaa sveetku diena..n

  +6 [+] [-]

, 2017-02-18 18:54, pirms 7 gadiem
angelos33 rakstīja: Visu dziivi mals to anglijas uzvaru! Taa laikam buus Islandes nacionaalaa sveetku diena..n
Latvijā taču arī mūžīgi atcerēsies uzvaru hokejā pret Krieviju, Euro 2004 futbolā utt.
Nosacīti mazajām izlasēm katra lielā uzvara ir salda, tāpēc neredzu problēmu.

     [+] [-]

, 2017-02-18 20:17, pirms 7 gadiem
angelos33 rakstīja: Visu dziivi mals to anglijas uzvaru! Taa laikam buus Islandes nacionaalaa sveetku diena..n
Šajā valstīí futbols = reliģija ! Vēl joprojām ikreiz pirms lieliem turnīriem tiek pārdoti krekli ar Engkand Champions. Manupr at nemaz nav skikta doma !

     [+] [-]

, 2017-02-18 21:49, pirms 7 gadiem
Jā Jā rakstīja: Nespļauj Dievam acīs ! Šis pusis diezgan drīz pazudīs no UK !
Wolves ir diezgan prasīga līdzjutēju armija ! Tie nepiedos šādu pļāpāšanu !
Tas cilvēks nāk pa taisno no Kaizerslauternas, 4kārtējās Vācijas čempionvienības ar patiešām īpaši specifisku fanu kultūŗu! Volverhemptonas līdzjutēji, he. Līmeni atradis.

     [+] [-]

, 2017-02-18 22:04, pirms 7 gadiem
jenkijs17 rakstīja: Latvijā taču arī mūžīgi atcerēsies uzvaru hokejā pret Krieviju, Euro 2004 futbolā utt.
Nosacīti mazajām izlasēm katra lielā uzvara ir salda, tāpēc neredzu problēmu.
Tieši tā! Jebkurai mazai valstij uzvara pār kādu grandu būs svētki, un grandu spēlētājiem un līdzjutējiem nav tiesību par to apvainoties!

  +1 [+] [-]

, 2017-02-18 22:41, pirms 7 gadiem
no lielajām izlasēm briti arī ir vispārvērtētākie - uz papīra baigās zvaigznes, bet realitāte ne tuvu netur līdzi ambīcijām katru reizi.