Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Favorīte Horvātija par Ronaldu un portugāļu izslēgšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Favorīte Horvātija par Ronaldu un portugāļu izslēgšanu
Krištianu Ronaldu
Foto: SIPA/Scanpix

2016. gada Eiropas čempionātā startēs izslēgšanas spēļu posms, un šodien laukumā dosies sešas komandas - Šveice pret Poliju, Velsa pret Ziemeļīriju un Horvātija pret Portugāli.

Horvātija pret Portugāli

Horvātijas valstsvienība grupas turnīru sāka ar 1:0 pret Turciju un pabeidza ar 2:1 pret spāņiem, bet pa vidu izlaida divu vārtu pārsvaru un cīnījās neizšķirti (2:2) pret čehiem. Izkarota vieta starp 2016. gada Eiropas čempionāta titula pretendentēm, taču galvenais treneris Ante Čačičs labi apzinās, ka galvenais ir priekšā. "Esam sasnieguši turnīra stadiju, kurā nedrīkst pieļaut kļūdas. Spēlēsim pret komandu ar lieliskiem spēlētājiem, komandu, kas laukumā var dominēt un izveidot iespējas. Dzirdēt komplimentus par sniegumu ir patīkami, taču pret Portugāli jābūt tikpat augstā līmenī."

"Horvātija pieveica spāņus bez savainotā Lukas Modriča palīdzības, un tas parāda komandas līmeni," sacīja Portugāles izlases galvenais treneris Fernandu Santušs. "Modričs ir viens no Eiropas labākajiem spēlētājiem, to zina visi. Negatavoju komandu spēlēt pret izlasi ar vai bez Modriča. Gatavoju to mačam pret ļoti labu valstsvienību." Gatavojoties pirmajam izslēgšanas mačam, Horvātija pirmo reizi kopš turnīra ievada trenējās pilnā sastāvā, kas vieš cerības laukumā ieraudzīt arī Madrides "Real" pussargu.

Pretējā nometnē ir Madrides "Real" līderis Krištianu Ronaldu, kurš gan pret Islandi, gan pret Austriju radīja daudz momentu, tomēr kliboja realizācija. Viņam beidzot izdevās izcelties pret Ungāriju - spēlē, kurā Portugāles izlase guva trīs vārtus, taču atkal netika pie panākuma, trešo reizi pēc kārtas cīnoties neizšķirti. Taču Santušs traģēdiju nesaskata: "Bijām labāki nekā austrieši, kuri ir desmitie pasaulē, un ungāri. Parasti ar trim vārtiem pietiek uzvarai."

Portugāles izlases galvenais treneris norādīja, ka favorīti ir horvāti, jo viņi grupā ieguva septiņus punktus, kamēr Santuša vadītā komanda tika pie trim. Tomēr viņš no komandas prasa tikai vienu rezultātu - uzvaru. Taču arī pretinieku nometnē noskaņojums ir kaujiniecisks. "Mums jābūt lepniem par iekļūšanu starp 16 labākajām komandām. Ja gribam paveikt lielas lietas, jāpieveic labākās komandas. Esam gatavi parādīt, ko varam," pauda horvātu pussargs Milans Badeļs.

Spēles sākums pulksten 22:00. Komandas savstarpējos mačos tikušās trīs reizes, Portugālei gūstot trīs panākumus un neielaižot nevienus vārtus.

Šveice pret Poliju

Dienas pirmajā mačā pulksten 16:00 Šveice tiksies ar Poliju, kas trīs spēlēs nav ielaidusi nevienus vārtus - 1:0 pret Ukrainu un Ziemeļīriju, kā arī 0:0 pret Vāciju. Protams, tiek izcelts arī fakts, ka bez vārtu guvumiem joprojām ir poļu snaiperis Roberts Levandovskis no Minhenes "Bayern", tomēr galvenais treneris Adams Navalka nesatraucas: "Tajā nesaskatu nekādas problēmas. Viņš komandas labā dara labus darbus, un esmu priecīgs, ka mūsu komandā ir tāds spēlētājs."

"Levandovskis strādā ļoti smagi. Tāpat kā Arkadiušs Miliks un visi citi. Aiz viņiem ir lieliski spēlētāji un trīs pasaules klases vārtsargi. Nebaidāmies. Mums ir respekts pret sāncenšiem, taču šeit esam ieradušies ar vienu mērķi, un vēlamies to nodemonstrēt," sacīja Šveices galvenais treneris Vladimirs Petkovičs, kura komanda spēlēja 0:0 pret Franciju, 1:1 pret Rumāniju un ar 1:0 pieveica Albāniju. "Turpinājumā labāk jāizmanto iespējas un nedrīkstam pretiniekiem ļaut izmantot mūsu kļūdas. Gan ar, gan bez bumbas koncentrēšanās līmenim jābūt 120%."

Šveice uzvarējusi tikai vienā no 11 savstarpējām cīņām, bet lielajā turnīrā izslēgšanas spēle pēdējoreiz uzvarēja pirms 78 gadiem, kad Pasaules kausā ar 4:2 tika pieveikta Vācija. Jāatzīmē, ka arī toreiz turnīrs norisinājās Francijā.

Velsa pret Ziemeļīriju

Pulksten 19:00 Velsa debitantu duelī spēkosies ar Ziemeļīriju. Vienības martā tikās pārbaudes spēlē, cīnoties neizšķirti 1:1, bet finālturnīrā labāk veicies Garetam Beilam kopā ar partneriem - ar 2:1 pieveikta Slovākija un ar 3:0 sakauti krievi, bet zaudējums ar 1:2 pret Angliju tika piedzīvots tikai pēdējās minūtēs. Ziemeļīri sāka ar 0:1 pret poļiem, sekoja uzvara ar 2:0 pret Ukrainu, bet noslēgumā izdevās noturēt 0:1 pret pasaules čempioni Vāciju.

"Uzskatām, ka tādā līmenī varam spēlēt arī turpinājumā," Krievijas sagraušanu komentēja velsiešu kapteinis Ešlijs Viljamss. "Tas bija labākais mačs pēdējā laikā. Katram spēlētājam un komandai kopā bija lieliska spēle. Zinām, ka pret Ziemeļīriju klāsies grūti. Ja uzvarēsim, tad katram atkal jānodemonstrē labākais sniegums."

Velsiešu lielākais pluss ir Garets Beils, un to saprot arī sāncenšu galvenais treneris Maikls O'Nīls. Tomēr viņa apturēšana nav neiespējama. "Aizsardzībā esam spēlējuši ļoti labi. Pēdējais mačs bija pret komandu, kura sastāvēja no pasaules klases spēlētājiem, un nodemonstrējām labu sniegumu. Tāpēc būsim gatavi arī Beilam. Zinām, ka viņš ir bīstams, ka viņš labi izpilda standartsituācijas, viņa ātrumu un vārtu garšu. Bet esam gatavi. Man galvenais ir koncentrēties uz mūsu komandas sniegumu. Ziemeļīrijas lielākais pluss ir aizsardzība. Mums nepieciešams, lai Beils aizvadītu vāju spēli, bet tas taču būs mūsu rokās."

Izmantotie resursi:
UEFA EURO 2016 - UEFA.com

1 2 61 komentārs

  +5 [+] [-]

, 2016-06-25 11:07, pirms 8 gadiem
Kaut kā liekas,ka horvāti tiks tālāk. Sastāvs daudz sabalansētāks.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-25 11:08, pirms 8 gadiem
Šveice 1:1 Polija(overtime Šveice)
Velsa 2:0 Ziemeļīrīja
Horvātija 2:1 Portugāle

  -2 [+] [-]

, 2016-06-25 11:28, pirms 8 gadiem
Domāju, ka no šīs nabagu grupas visas trīs komandas brauks mājās jau pēc astotdaļfināla.

  -2 [+] [-]

, 2016-06-25 11:38, pirms 8 gadiem
Sasodist!
Portugale,Horvatija,Velsa un Irija mani favoriti! Un divas jau spele sava starpa!

  +3 [+] [-]

, 2016-06-25 11:42, pirms 8 gadiem
Portugāle patiesībā ir tikai Krištianu Ronaldu (nedaudz provokatīvi, bet tā gandrīz vai var teikt), savukārt man daudz tuvākie (pēc uzvešanās laukumā, spēles stila, atdeves un NEtēlošanas) ir horvāti. Novēlu horvātiem uzvarēt portugāļus...
Vēl ļoti simpatizē Beļģijas komanda.. Esmu nedaudz vīlies Vācijas izlasē, bet iespējams, ka Vācija tikai "ieskrienas"...

     [+] [-]

, 2016-06-25 11:45, pirms 8 gadiem
Lai portugāļi uzvarētu, princesei jāgūst vismaz divi vārti.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-25 11:54, pirms 8 gadiem
hypocrisy rakstīja: Lai portugāļi uzvarētu, princesei jāgūst vismaz divi vārti.
Neaizmirsti, ka "Princese" māk labi barot savus ar piespēlēm!

  +6 [+] [-]

, 2016-06-25 11:56, pirms 8 gadiem
par Poliju,Velsu un horvatiem

  +3 [+] [-]

, 2016-06-25 11:59, pirms 8 gadiem
Galvenā intriga, vai redzēsim Kristīnes asaras.

  -2 [+] [-]

, 2016-06-25 12:00, pirms 8 gadiem
Portugāle var uzvarēt ja fizkultūras skolotājs izvēlēsies pareizi sastāvu. Noteikti pamatā jābut Renatu Santušs,Danilo kā balsta pussargu. Var arī reaktīvo Rafu izlaist. No sastāva noteikti būtu jaizrotē pensis Karvalju kas noteikti katrā spēlē atved kādu momentu. Un vēl vajadzētu Ederu palaist centrā,lai Ronaldu var pa flangu nēsāties

  +2 [+] [-]

, 2016-06-25 12:06, pirms 8 gadiem
comon88 rakstīja: par Poliju,Velsu un horvatiem
Tieši tā!
Pirmkārt nekad nav īsti paticis Šveices futbols,diezgan švaki izskatās bet gandrīz vienmēr kvalī paveicas ar grupu un tāpēc tiek uz čempjiem.
Otrkārt Velsa šai turnīrā parāda ka ir pelnījusi būt TOP8
Treškārt Portugāle pat nebija pelnījusi no grupas iziet,3 ničas nu camon, kur vēl ar 3 ničām var no grupas iziet(tas parāda ka 24 komandas čempī ir par daudz)
Horvātiem bija viena ne visai laba spēle ar čehiem(bet tur viņu fani arī,mazliet sačakarēja ar savām petardēm) bet bija manuprāt labākā spēle ar Spāņiem,tāpēc viņi ir pelnīti pirmie grupā!!!
Un manuprāt noteikti Portugāļus ir jāņem

  -3 [+] [-]

, 2016-06-25 12:16, pirms 8 gadiem
zaxx rakstīja: Tieši tā!
Pirmkārt nekad nav īsti paticis Šveices futbols,diezgan švaki izskatās bet gandrīz vienmēr kvalī paveicas ar grupu un tāpēc tiek uz čempjiem.
Otrkārt Velsa šai turnīrā parāda ka ir pelnījusi būt TOP8
Treškārt Portugāle pat nebija pelnījusi no grupas iziet,3 ničas nu camon, kur vēl ar 3 ničām var no grupas iziet(tas parāda ka 24 komandas čempī ir par daudz)
Horvātiem bija viena ne visai laba spēle ar čehiem(bet tur viņu fani arī,mazliet sačakarēja ar savām petardēm) bet bija manuprāt labākā spēle ar Spāņiem,tāpēc viņi ir pelnīti pirmie grupā!!!
Un manuprāt noteikti Portugāļus ir jāņem
Šveices spēle man ir tīri baudāmāka par Polijas. Velsai ņemams pretinieks. Portugāle rādija labu futbolu. Realizācija slikta. Horvātiem laba spēlē,bet viņus atkal par daudz liela. Kaut kas līdzīgs bija arī PČ-2014 ar Nīderlandi

  -1 [+] [-]

, 2016-06-25 12:21, pirms 8 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Šveices spēle man ir tīri baudāmāka par Polijas. Velsa ņemams pretinieks. Portugāle rādija labu futbolu. Realizācija slikta. Horvātiem laba spēlē,bet viņus atkal par daudz liela. Kaut kas līdzīgs bija arī PČ-2014 ar Nīderlandi
Kas bija līdzīgs ar Nīderlandi? Oranžie jau tad bija sākuši stagnēt, jau tad tos pašus beļģus uzskatīja par sastāva ziņā stiprākiem. Kaut kāda čakra atvērās un uzlēca augstāk par pēcpusi. Horvātiem ir augšupejoša līkne

     [+] [-]

, 2016-06-25 12:26, pirms 8 gadiem
Žēl, ka spēles nenotiek jau no rīta vai pa dienu, šitādā karstumā tik no agra rīta un vakarā var degunu ārā bāzt, pa dienu kā reiz varētu sportu palūrēt.

     [+] [-]

, 2016-06-25 12:35, pirms 8 gadiem
Poland, Wales, Portugal

     [+] [-]

, 2016-06-25 12:44, pirms 8 gadiem
SakuKoivu rakstīja: Kas bija līdzīgs ar Nīderlandi? Oranžie jau tad bija sākuši stagnēt, jau tad tos pašus beļģus uzskatīja par sastāva ziņā stiprākiem. Kaut kāda čakra atvērās un uzlēca augstāk par pēcpusi. Horvātiem ir augšupejoša līkne
tak no niderlandes tur nekaa vairs nav,neparsteiktu ja netiktu uz PK 2018

     [+] [-]

, 2016-06-25 13:04, pirms 8 gadiem
Horvaatiem ir jaanem, ja nu vieniigi Ronaldu neaiziet ciet un neiesit kaadu dubli vai hettriku, vienigais uz ko Portugaale var cereet. Pepe ar Carvalju kopaa galiigi neder.

     [+] [-]

, 2016-06-25 13:05, pirms 8 gadiem
nespīd portugālei,jo diemžēl CR ir vienīgais,kas spēj ko izdarīt tajā izlasē,nani vispār bomzis ja nebūs 10 iespējas gūt vārtus tad neiesitīs,aizsardzība arī nekāda,domājams,ka būs kaut kāds 2:0 horvātu labā!

     [+] [-]

, 2016-06-25 13:34, pirms 8 gadiem
Horvātiem viena vaina futenē (tāpat kā basī). Sastāvs gandrīz vienmēr labs, paši nespēj tikai visu īstenot laukumā. Izņēmums - 1998.g.turpat Francijā , tikai PČ. Tad dabūja bronzu, bija izcila komanda ar Bobanu, Šukeru un Prosinečki priekšgalā.
Toreiz šie 1/4 izjāja Vāciju ar 3:0, pusfinālā zaudēja frančiem, bet cīņā par trešo vietu vinnēja holandiešus. Pa visu čempi tikai divi zāģi - argentīniešiem un pusfinālā frančiem. Turklāt franči toreiz bija sapņu komanda, bet horvāti tajā spēlē bija ar 1:0 vadībā, un vispār varēja vinnēt, ja tikai būtu izmantojuši visus momentus. UN KAD VISPĀR VĀCIJA IR ZAUDĒJUSI AR 0:3?

     [+] [-]

, 2016-06-25 13:43, pirms 8 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Horvātiem viena vaina futenē (tāpat kā basī). Sastāvs gandrīz vienmēr labs, paši nespēj tikai visu īstenot laukumā. Izņēmums - 1998.g.turpat Francijā , tikai PČ. Tad dabūja bronzu, bija izcila komanda ar Bobanu, Šukeru un Prosinečki priekšgalā.
Toreiz šie 1/4 izjāja Vāciju ar 3:0, pusfinālā zaudēja frančiem, bet cīņā par trešo vietu vinnēja holandiešus. Pa visu čempi tikai divi zāģi - argentīniešiem un pusfinālā frančiem. Turklāt franči toreiz bija sapņu komanda, bet horvāti tajā spēlē bija ar 1:0 vadībā, un vispār varēja vinnēt, ja tikai būtu izmantojuši visus momentus. UN KAD VISPĀR VĀCIJA IR ZAUDĒJUSI AR 0:3?
Nu cerēsim, ka arī šogad viņiem izdosies visu īstenot laukumā, jo cik nu spēles redzētas, viņi rāda ļoti skatāmu futbolu, vismaz priekš tāda parastā skatītāja.

     [+] [-]

, 2016-06-25 13:55, pirms 8 gadiem
Par Horvātiju un Velsu šovakar. Par Šveici - Poliju - tur neko nezinu. 50/50.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-25 14:03, pirms 8 gadiem
Reizēm notiek tā, ka apakšgrupā komanda nospēlē ļoti vāji, bet pēc tam atveras tā, ka prieks skatīties. Piemērs - PČ Spānija, 1982. gads. Itāļi apakšgrupā izmocīja trīs neizšķirtus, bet pēc tam kā atvērās, tā pārgāja pāri visiem kā tanks, arī finālā pret vāciešiem. Lai gan toreiz (uzskatu to par visu laiku labāko spēli PČ) vissmukākais bija pusfināls Francija - Vācija, toreiz Platīni bija spēku pilnbriedā un vispār viņiem bija visfantastiskākā vidējā līnija. Pamatlaiks ničā (1:!), papildlaikā franči iesit divus, it kā lieta darīta. Vācieši izlaiž savainoto Rummenigi, metās uzbrukumā, vienus ar pauri burzmā Rummenige iebaksta. Laiks jau iet uz beigām, Klauss Fišers kritienā par sevi ar šķēri iesit trešos - pendeles. Doiču centra aizsargs Štilike(spēlēja Reālā, rets gadījums, toreiz leģionāru bija maz pat superklubos) aizsit garām, guļ pliko pauri saķēris centra aplī. Doiču vārstargs Šūmehers, košļeņi va rīkli valstīdams, iet garām, uzsit nabagam pa plecu, tipa - viss būs kārtībā. Iestājas kastē, atsit pāris pendeles, friči finālā. Tur gan itāļi viņus apspēlēja vienos vārtos.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-25 14:17, pirms 8 gadiem
[quote zurnaluga]
Reizēm notiek tā, ka apakšgrupā komanda nospēlē ļoti vāji, bet pēc tam atveras tā, ka prieks skatīties. Piemērs - PČ Spānija, 1982. gads. Itāļi apakšgrupā izmocīja trīs neizšķirtus, bet pēc tam kā atvērās, tā pārgāja pāri visiem kā tanks, arī finālā pret vāciešiem. Lai gan toreiz (uzskatu to par visu laiku labāko spēli PČ) vissmukākais bija pusfināls Francija - Vācija, toreiz Platīni bija spēku pilnbriedā un vispār viņiem bija visfantastiskākā vidējā līnija. Pamatlaiks ničā (1:!), papildlaikā franči iesit divus, it kā lieta darīta. Vācieši izlaiž savainoto Rummenigi, metās uzbrukumā, vienus ar pauri burzmā Rummenige iebaksta. Laiks jau iet uz beigām, Klauss Fišers kritienā par sevi ar šķēri iesit trešos - pendeles. Doiču centra aizsargs Štilike(spēlēja Reālā, rets gadījums, toreiz leģionāru bija maz pat superklubos) aizsit garām, guļ pliko pauri saķēris centra aplī. Doiču vārstargs Šūmehers, košļeņi va rīkli valstīdams, iet garām, uzsit nabagam pa plecu, tipa - viss būs kārtībā. Iestājas kastē, atsit pāris pendeles, friči finālā. Tur gan itāļi viņus apspēlēja vienos vārtos.

Paldies par aprakstu!
Šī spēle man arī palikusi atmiņā uz visu mūžu, tāds puišelnieks to skatījos!
Vēl patika Tigana, ko arī publika daudzināja - Tigana, Tigana!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-06-25 14:57, pirms 8 gadiem
zaxx rakstīja: Treškārt Portugāle pat nebija pelnījusi no grupas iziet,3 ničas nu camon, kur vēl ar 3 ničām var no grupas iziet(tas parāda ka 24 komandas čempī ir par daudz)
Bet tai pašā laikā šajā UEFA 2016 nemaz nebija jābūt Ungārijai, kas uzvarēja šajā grupā kurā bija Portugāle, tāpat arī īrijai kura tika 1/8 finālā, kā arī nebūtu vismaz viena no šim Izlasēm kuras ir 1/8 finālā-Velsa, Polija, Horvātija, Islande, jo no komandām, kas palika otrajā vietā automātisku uz čempi tiktu Slovākija, un vismaz divām no šim sanāktu spēlēt play-off savā starpā par tikšanu uz UEFA 2016. Tāka patiesībā ja būtu 16 komandas, tad Portugāle te būtu, bet Horvārija tikai 50/50 iespēja, ka būtu tikuši uz čempi, tāpēc pirms saki, ka 24 ir pa daudz, padomā kuras Izlases te nemaz nebūtu
Austrija un čehija netika 1/8 finālā, bet ja būtu 16 komandas, tad viņas būtu čempī, tāpat arī ziemeļīrija būtu 16 komandu gadijumā.

Ieskaitot mājnieci Franciju, tad labāko 16niekā ir tikušas tikai 9 izlases kuras būtu 100%, ja būtu 16 izlašu turnīrs, kā arī ir tikušas 2 izlases kurām pavisam noteikti nebūtu bijis jābūt Francijā.(Irija un Ungārija) un pārējās 5 izlases, kas ir 1/8 finālā, Horvātija, Velsa, Polija, Islande, šveice būtu jāspēlē play-off un tāka tajos play-off būtu bijušas 8komandas un tālāk tiktu 4, tad 1 no šim nebūtu 100% šeit, kā arī varētu sanākt pat divi pāri no šim 5 izlasēm un tad divas nebūtu tikušas un nekur nav teikts, ka tajos play-off kāda no šim būtu uzveikusi Krieviju, Rumāniju vai Albāniju.

24 komandas ir tā, ka varbūt ir nedaudz par daudz, bet 16 komandas arī ir par maz. ja man būtu jāizvēlas, tad 20 komandu čempis, 4.grupas pa 5 komandām un labākās divas iet uz 1/4 finālu. spēles uzvaētājai sanāktu tik pat cik šajā čempī -7 spēles. kā arī visas spēles būtu svarīgas, jo ar vienu zaudējumu varētu netikt tālāk, bet tik pat labi ar 2 zaudējumiem var sanākt tikt otrajā vietā. Cita lieta, ka vājākajai izlasei pēdējā spēle neko nemainītu, bet tas pats bija arī agrāk,

     [+] [-]

, 2016-06-25 15:14, pirms 8 gadiem
Man patik velsas un portugalu speles.
Es patreiz domaju ka pec situvacijas butu ta
horvatija- portugale 3:1
velsa- ziemelirija 3:0
sveice polija 2:1.
bet ja butu pec speletaja limena tad butu savadak
horvatija- portugale 2:2
velsa- ziemelirija 5:1
sveice polija 1:2

     [+] [-]

, 2016-06-25 15:47, pirms 8 gadiem
Comanchero rakstīja: [quote zurnaluga]
Reizēm notiek tā, ka apakšgrupā komanda nospēlē ļoti vāji, bet pēc tam atveras tā, ka prieks skatīties. Piemērs - PČ Spānija, 1982. gads. Itāļi apakšgrupā izmocīja trīs neizšķirtus, bet pēc tam kā atvērās, tā pārgāja pāri visiem kā tanks, arī finālā pret vāciešiem. Lai gan toreiz (uzskatu to par visu laiku labāko spēli PČ) vissmukākais bija pusfināls Francija - Vācija, toreiz Platīni bija spēku pilnbriedā un vispār viņiem bija visfantastiskākā vidējā līnija. Pamatlaiks ničā (1:!), papildlaikā franči iesit divus, it kā lieta darīta. Vācieši izlaiž savainoto Rummenigi, metās uzbrukumā, vienus ar pauri burzmā Rummenige iebaksta. Laiks jau iet uz beigām, Klauss Fišers kritienā par sevi ar šķēri iesit trešos - pendeles. Doiču centra aizsargs Štilike(spēlēja Reālā, rets gadījums, toreiz leģionāru bija maz pat superklubos) aizsit garām, guļ pliko pauri saķēris centra aplī. Doiču vārstargs Šūmehers, košļeņi va rīkli valstīdams, iet garām, uzsit nabagam pa plecu, tipa - viss būs kārtībā. Iestājas kastē, atsit pāris pendeles, friči finālā. Tur gan itāļi viņus apspēlēja vienos vārtos.

Paldies par aprakstu!
Šī spēle man arī palikusi atmiņā uz visu mūžu, tāds puišelnieks to skatījos!
Vēl patika Tigana, ko arī publika daudzināja - Tigana, Tigana!!!
Es jau pats nebiju diez ko večuks, liku 11.klases izlaiduma eksāmenus.

     [+] [-]

, 2016-06-25 15:48, pirms 8 gadiem
Pardon, biju jau nolicis, gatavojos ekšiem universitātē.

     [+] [-]

, 2016-06-25 15:55, pirms 8 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Pardon, biju jau nolicis, gatavojos ekšiem universitātē.
Mans tēvs to pašu darīja 1974.g. Tad arī saslima ar holandiešiem līdz šai pašai dienai. Rādīja viņi tolaik fantastisku futbolu, nevar neatzīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-25 16:06, pirms 8 gadiem
Šitas tāds dīvains pāris, nevar lāgā saprast, kam līdzi just.. laikam jau poļiem, lai gan kkā vienalga par abiem šiem. Nez, jāskatās, varbūt spēles laikā kāds vairāk iepatiksies.

     [+] [-]

, 2016-06-25 16:12, pirms 8 gadiem
neputns rakstīja: Šitas tāds dīvains pāris, nevar lāgā saprast, kam līdzi just.. laikam jau poļiem, lai gan kkā vienalga par abiem šiem. Nez, jāskatās, varbūt spēles laikā kāds vairāk iepatiksies.
es tieši tāda paša iemesla dēļ, esmu par 1:1 un pendelēm.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-25 16:16, pirms 8 gadiem
neputns rakstīja: Šitas tāds dīvains pāris, nevar lāgā saprast, kam līdzi just.. laikam jau poļiem, lai gan kkā vienalga par abiem šiem. Nez, jāskatās, varbūt spēles laikā kāds vairāk iepatiksies.
Levandovskis arī ir smuks un sprauns. Atceros, kā tev Žirū patika.

     [+] [-]

, 2016-06-25 16:26, pirms 8 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Reizēm notiek tā, ka apakšgrupā komanda nospēlē ļoti vāji, bet pēc tam atveras tā, ka prieks skatīties. Piemērs - PČ Spānija, 1982. gads. Itāļi apakšgrupā izmocīja trīs neizšķirtus, bet pēc tam kā atvērās, tā pārgāja pāri visiem kā tanks, arī finālā pret vāciešiem. Lai gan toreiz (uzskatu to par visu laiku labāko spēli PČ) vissmukākais bija pusfināls Francija - Vācija, toreiz Platīni bija spēku pilnbriedā un vispār viņiem bija visfantastiskākā vidējā līnija. Pamatlaiks ničā (1:!), papildlaikā franči iesit divus, it kā lieta darīta. Vācieši izlaiž savainoto Rummenigi, metās uzbrukumā, vienus ar pauri burzmā Rummenige iebaksta. Laiks jau iet uz beigām, Klauss Fišers kritienā par sevi ar šķēri iesit trešos - pendeles. Doiču centra aizsargs Štilike(spēlēja Reālā, rets gadījums, toreiz leģionāru bija maz pat superklubos) aizsit garām, guļ pliko pauri saķēris centra aplī. Doiču vārstargs Šūmehers, košļeņi va rīkli valstīdams, iet garām, uzsit nabagam pa plecu, tipa - viss būs kārtībā. Iestājas kastē, atsit pāris pendeles, friči finālā. Tur gan itāļi viņus apspēlēja vienos vārtos.
jap, tas friču kombeks 82.g. čempja 1/2 -fin. papildlaikā bija labais!
bet finālā līdz tam mazzināmais itālis Paolo Rossi vāčiem iešāva pokeru un makaroni sagrāva fričus ar 4:0 vai 4:1 (precīzi neatceros).

     [+] [-]

, 2016-06-25 16:31, pirms 8 gadiem
kecbaja rakstīja: es tieši tāda paša iemesla dēļ, esmu par 1:1 un pendelēm.
Nu jā, nebūtu slikts variants, es gan, ja vēlētos neizšķirtu, tad tēmētu uz 3:3, nevis 1:1
1 2 61 komentārs